Astrologė Skirma Liepienė: eikite ieškoti, kuo papuošti gyvenimą

Nesvarbu, ar šiuo metu mėgaujatės atostogomis, ar plušate ir už save, ir už atostogaujančius kolegas, žvaigždžių nulemti dėsningumai visiems tokie pat. Kas laukia jūsų šią savaitę, atskleis astrologės Skirmos Liepienės horoskopas liepos 19–25 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-07-19 11:37, atnaujinta 2017-05-18 11:12

Avinas (03 21–04 19)

Daugiausia dėmesio, energijos sulaukia namai. Tai kaip tik ta sritis, kurioje galite pasireikšti ne tik dažydami sienas, ieškodami naujo kavos stalelio ar keisdami valgomąjį su darbo kambariu.

Namai – tai ta vieta, kurioje vyksta svarbiausi pasitarimai, susitarimai, kurioje kuriama ateities vizija.

Jūsų žodis labai svarus. O tiems, kas nieko namuose nedarys, teks susitaikyti su tuo, ką sukuis namiškiai.

Jautis (04 20–05 20)

Ne ten sudėti akcentai. Po įmantriomis frazėmis, po menkaverčiais filosofiniais išvedžiojimais tingiai įsitaisęs noras išlaukti, kol viskas susitvarkys, išsispręs ir nebekels jokių abejonių. Tačiau dabar ne tas metas, kad galėtumėte ramiai museles vaikyti, reikia patiems darbus dirbti, sprendimus priimti ir galvoti, kas bus ateityje.

Nes jei dabar nesusiprasite, kas ir kodėl vyksta, rudeniop bus visai liūdna.

Dvyniai (05 21–06 20)

Nekurkite istorijų, kurios pateisina jus. Tieskite kelius, kuriais galėtumėte eiti, kad istorijos virstų realybe. Jums reikia susivokti, suprasti, kodėl viskas nestabilu, netikra ir vis dar po truputį byra. Net ir tada, kai jūsų menkutės pastangos pasiteisina, nesijaučiate ramūs.

Pernelyg mažai įdedate pastangų, meluojate sau ir kitiems, tikitės, kad gyvenimas nematys to, prieš ką jūs patys užmerkiate akis. Tačiau jo rega gera.

Vėžys (06 21–07 22)

Norisi veiklos ir pokyčių. Tačiau negalite vienu mostu visko sutvarkyti, nes esate priklausomi nuo kitų žmonių, emocijų, sentimentų ir prieraišumo. Viskas gali pasikeisti tik tada, kai susiklostys palankios aplinkybės.

Tačiau jei nieko nedarysite, apie tai net negalvokite – nieko neįvyks. Gyvensite taip, kaip gyvenote, kartu su netekties jausmu. Netenkate to, ko nesukūrėte.

Liūtas (07 23–08 22)

Nedidelės atostogos, nusėtos namų remonto ar kaimo keliuko dulkių. Nieko aiškaus, tikslaus ar labai stebuklingo. Viskas taip, kaip įprastą vasarą, su įprastais darbais ir įprastais patiekalais savaitgaliais.

Tai varo į neviltį, bet jūs nieko kito nedarote, taikotės prie situacijos ir keiksnojate visus tuos, kuriems sekasi geriau.

Mergelė (08 23–09 22)

Labai svarbu, kad niekas nespurdėtų, nešokinėtų ir nepraneštų didelių naujienų. Jums taip norisi, kad viskas būtų stabilu, bet tikrai atsiras drumsčiančių namų ramybę ir vers imtis veiklos.

Graži, turtinga, marga gyvenimo puokštė susideda iš daugelio smilgelių, gėlių – rūpesčių ir netikėtumų. Todėl numokite ranka į išankstines nuostatas ir eikite ieškoti, kuo papuošti gyvenimą.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jūsų laukia puiki savaitė, jei ramiai žiūrėsite į tai, kas vyksta aplink, užsiimsite savo darbais ir nelįsite ten, kur jums nedera. Daugiau laiko praleiskite su draugais, dalyvaukite įvairiuose projektuose, laiką skirkite pažinimui.

Nepatenkintų burbesys – tai kaip būgnų dundenimas iš toli: nuteikia nemaloniai, bet įtakos jokios nedaro. Šeiminiuose santykiuose būkite laisvesni ir dosnesni.

Skorpionas (10 23–11 21)

Mažiau kalbėkite. Niekam neįdomu, kur ką nušovėte, koks tarpas tarp akių ar ką manote apie kitataučius. Šiuo metu labai mažai kas paiso jūsų nuomonės ir norų. Aplinkiniai diktuoja sąlygas, reikalauja vykdyti įsipareigojimus, o kartais visa tai užtvirtinti parašais.

Remkitės ne savo nuomone, bet visuomenės vertybių skale. Jei reikia mokėti alimentus, mokėkite, jei reikia žmoną išlaikyti, išlaikykite ir nelaužykite stereotipų.

Šaulys (11 22–12 21)

Nesivykite tų, kurie išeina, pamiršta paskambinti, abejoja jumis. Visada atsiras kitas žmogus, kuriam esate reikalingas, reikšmingas, patrauklus. Senų santykių gaivinti neverta, bet užmegzti naują intrigą tikrai palanku. Paslaptys nebus giliai paslėptos, bet tai nėra svarbu. Kaip tik dabar puikus laikas, kai visi jūsų sumanymai juda pirmyn.

Tiesa, nepamirškite, jog šiuo metu valgoma daugiau žalių daržovių, vitaminai kaupiami žiemai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jaučiatės teisūs, nesvarbu, ką aplinkiniai sakytų. Suprantate, kad nesate tobuli, tačiau manote, kad tik vos vos trūksta iki idealo. Gal taip yra, tačiau ši savaitė parodys visai ką kita, nes svarbu bus ne tik tarpusavio santykiai namuose, bet ir bendravimas darbe, su žmonėmis, kurie lemia jūsų darbų užbaigtumą.

Pailsėti rasite laiko, tačiau visą laiką jausite antrosios pusės baksnojimą ir sulauksite priminimų apie nebaigtus buities darbus.

Vandenis (01 20–02 18)

Įklimpote purvynėlyje? Kas kaltas? Kas stūmė? Klausėte patarimų tų, kurie šalia? Nepavyko. Taip jums ir reikia. Turite savo galvą, nuostatas, patirtį – tuo ir reikia vadovautis.

Nemanykite, kad kas nors kitas gali jums surinkti informaciją ar priimti teisingą sprendimą už jus. Bendri reikalai ir projektai stringa, tačiau pasilinksminimai bandomis sekasi puikiai.

Žuvys (02 19–03 20)

Metas įsivesti tvarką mintyse, darbuose, jausmuose. Sumaištis trukdo gyventi, juo labiau, kad planų, galimybių daug, tačiau trūksta nuoseklumo, šokinėjama nuo vieno prie kito.

Nesistenkite visko atlikti patys, dalį reikalų permeskite kitiems, ypač buityje. Raskite laiko poilsiui, trumputėms kelionėms, pašnekesiams su draugais ir pabraidymams vandenyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.