Astrologė Palmira: „Tai puikus laikas įsimylėti“

Jūs kupini naujų sumanymų (nors, ko gero, tai bus tik kas nors seniai pamiršta) bei optimizmo, o aplinkiniai – geranoriški bei pasirengę padėti. Tai įkvėpimo metas, tad jei norite, kad diena būtų sėkminga, nereikia nieko daryti specialiai, ko nors siekti dirbtinai.

Astrologė Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Astrologė Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 25, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 17, 2017, 10:13 PM

Palanku dirbti su sudėtinga informacija – būsite sumanūs, išradingi. Kad ir kuo užsiimsite, nereikėtų skubėti – nesistenkite užbėgti įvykiams už akių.

Diena palanki bendrauti, naujoms pažintims užmegzti ir senoms atnaujinti – vyraus optimistinis požiūris į draugystę, partnerystę. Labiau pasitikėkite bičiuliais, kolegomis, ypač jei jie sutinka pasidalinti jūsų rūpesčiais, atsakomybe.

Tai puikus laikas ir įsimylėti. Būtinai susitikite su mylimu žmogumi. Palanku rengti šventes, pobūvius ir labdaringus ar kultūros renginius.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Ypač gerai buvo sapnuoti šaltinį, švarų, šaltą vandenį.

Ugnis – pavojus, apgaulės, miškas – baimės, danties netekti – artimo žmogaus mirtis.

Blogas ženklas: jei lemputė perdegtų, ugnis namuose be priežasties gestų, lazdą sulaužyti, medžio ar krūmo šaką nulaužti, gėles skinti, purvu išsitepti, jei namuose gėlė nuvystų, verkti.

Geras ženklas: netyčia karštu vandeniu apsipilti – išsivalymas, gauti dovanų vaisių, daržovių.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus darbui su informacija, atsakingiems susitikimams, ypač su įtakingais asmenimis; patartina nešioti ryškių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Verta tikėti savimi, optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Tai geras laikas aktyviai tvarkyti reikalus, priimti radikalius sprendimus.

Jautis (04 21–05 20). Svarbių reikalų tvarkymą verta atidėti rytdienai. Šiandien palankus metas konfidencialiems susitikimams bei susitarimams. Galite sulaukti ir anoniminės pagalbos.

Dvyniai (05 21–06 21). Ateis nelaukta pagalba – tai netikėtos sėkmės laikas: reikalai pakryps į gera. Palankus metas atsakingiems susitikimams. Nepraleiskite progos užglaistyti seną konfliktą.

Vėžys (06 22–07 22). Puikus laikas. Galima gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros. Tik būkite lankstesni – nesilaikykite seno veiklos modelio. Būtini kompromisai.

Liūtas (07 23–08 22). Sėkmingas metas – jums padės draugai, sulauksite dėmesio iš įtakingų asmenų, užsieniečių ir iš žmogaus, kurį mylite. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione. Geras metas tvirtinti sutartis su užsieniečiais. Palankūs pasirodymai viešumoje.

Mergelė (08 23–09 22). Pasistenkite iš anksto ramiai nusiteikti, nes ne viskas klostysis, kaip norėsite. Vis dėlto pakaks geranoriškų žmonių, tikrų draugų, kurie išties pagalbos ranką, nuramins. Tad, kad ir kas nutiktų, viskas baigsis gerai. Diena tinkama skolų, mokesčių, draudimo reikalams tvarkyti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jūsų nuotaika puiki, ir neleiskite jos niekam gadinti. Šiandien jums bus svarbu pakantumas, atlaidumas, tolerancija, ir viskas praeis sklandžiai. Geras laikas tvarkyti juridinius reikalus, dalyvauti viešuose renginiuose.

Skorpionas (10 24–11 22). Imkitės senų nepavykusių reikalų – juos sutvarkysite greitai. Tai tinkamas metas reikšmingam pokalbiui su darbdaviu (esamu ar potencialiu). Tik svarbu neužsispirti ir neįsižeisti – nepervertinkite savo realių galimybių. Geras laikas vizitui pas gydytoją.

Šaulys (11 23–12 21). Sėkminga diena, kad ir kuo užsiimsite. Tiesa, labiau įsiklausykite į partnerių, sutuoktinio pageidavimus ir draugų patarimus, vertėtų atkreipti dėmesį net ir į savo vaikų pastabas. Gera proga atgaivinti nutrūkusi meilės ryšį.

Ožiaragis (12 22–01 19). Netinkamas laikas kelionėms, svarbiems susitikimams. Dalykinių reikalų tvarkyti neskubėkite – pakaks rūpesčių ir namuose.

Vandenis (01 20–02 18). Daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija – tikėtina, kad išgirsite reikšmingų dalykų, gali paaiškėti jums svarbus reikalas. Šios dienos pasiūlymai perspektyvūs – priimkite juos. Diena tinkama skubiems reikalams tvarkyti.

Žuvys (02 19–03 20). Geras laikas sandoriams, piniginiams ir turtiniams reikalams tvarkyti, buitinėms problemoms spręsti. Nebijokite pakeisti kai kurių senų įsitikinimų, principų dėl draugystės, partnerystės, verslo – tai gerokai padidins jūsų galimybes, susijusias su jūsų pačių bei šeimos poreikiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.