Astrologė Skirma Liepienė šią savaitę žada palankius vėjus

Ši savaitė – gana rami. Tiesa, namuose kai kurių laukia šiokia tokia trintis. O vėjai, jei ir pūs ne taip, kaip norisi laivui, vis dėlto bus palankūs. Jūsų dėmesiui – astrologės Skirmos Liepienės prognozės liepos 26–rugpjūčio 1 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 26, 2016, 3:36 PM, atnaujinta May 17, 2017, 6:07 PM

Avinas (03 21–04 19)

Suteikite galimybę artimam žmogui viską ištaisyti. Kur kas lengviau viską suvelti, išsakyti ir susipykti nei atnaujinti santykius. Todėl vertinkite tai, ką turite, leiskite ištaisyti klaidas, atsiprašyti, nes vėliau ir jums bus suteikta tokia galimybė. O šiaip savaitė labiau primins liūdesingą rudenį nei smagią vasarą. Tačiau norėdami rasite ir galimybių pašėlioti. Ypač smagu tiems, kurių vaikai namų dar nepaliko.

Jautis (04 20–05 20)

Miegas neišgelbės pavargusios sielos, reikia ieškoti ko nors, kas išgydytų, atgaivintų. Todėl raskite laiko kad ir trumpai išeiti iš namų, paplepėti, paskaityti gerą knygą ar pabraidyti ežere. Net jei labai tingisi, retkarčiais reikia pakeisti aplinką. Bet namų, buities tema išliks svarbi visą savaitę: kas aplinką gražins, kas namus kuops, kas dėl permainų derėsis. Viskas eisis kur kas paprasčiau nei lig šiol.

Dvyniai (05 21–06 20)

Visi darbai einasi gerai, smagiai ir net su vėjeliu. Namuose taip pat situacija neprimena karo – lyg ir būtų galima džiaugtis, jei ne santykiai su artimais giminaičiais. Čia šiek tiek kvepia padususia žuvimi. Ir gali būti, kad ta žuvis jūsų, kad tai jūs nevykdote savo pareigų arba tiesiog stengiatės nuo jų pabėgti. Tai prastas sprendimas. Šie rūpesčiai netruks ilgai, o tų, su kuriais galėtumėte gerti kavą, neturėsite ilgai.

Vėžys (06 21–07 22)

Saulėtos dienos gyvenimą gali paversti dykuma, todėl reikia ir debesų, kurie sukelia rūpesčius. Ir dabar tai finansiniai reikalai, kurie nesidėlioja taip, kaip jums norėtųsi. Iškyla problemų, kurios lyg ir ne problemos, o tik nesusipratimai, bet juos reikia išsiaiškinti. Kad ir ką svarstytumėte, planuotumėte, mokėti vis tiek reikės. Ir ne tik už save, bet ir antrąją pusę.

Liūtas (07 23–08 22)

Ne veltui sakoma, kad vėjai pučia ne taip, kaip norisi laivui. Nors ne taip, kaip norisi, bet labai palankiai. Todėl nenuostabu, kad dabar jaučiatės patenkinti, laimingi, sėkmės lydimi ir gražūs. Gal kiek kitaip, šiek tiek kitaip pasisuka visi jūsų sumanymai, bet galų gale viskas gerai. Šios savaitės kabliukas – santykiai su vaikais. Jūs negalite jų kontroliuoti taip, kaip norisi. Mažesni rodo kaprizus, o didesni drasko akis.

Mergelė (08 23–09 22)

Jei negalite turėti visko, nereikia atsisakyti tos dalies, kurią galite turėti. Nesistenkite užkariauti tolimų kraštų, surasti savojo Danteso su pasakiškais lobiais, tiesiog mėgaukitės tuo, ką jau turite, pasiimkite tai, ką galite turėti. Į savaitės pabaigą įtampa namie sustiprėja, tačiau vis dar nenutrūksta ir balansuoja ant plonytės virvelės.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Truputį cukraus į tai, ką pasakojate, kad gražiau skambėtų, lengviau būtų priimamos naujienos. Stipriai saldinti nereikės, bet pagražinimai nepakenks, nuoga tiesa atrodo šiurkštokai. Ir šią tiesą pirmiausia teks pateikti namuose. Darbe viskas ir taip suprantama: darbo daug, visi atostogauja, laisvo laiko nėra net kavai. Nieko, ruduo su saldiniais obuoliais ne taip toli.

Skorpionas (10 23–11 21)

Aštrėja santykiai namuose. Tačiau viso to galima išvengti arba bent sušvelninti situaciją. Pirmiausia reikia pripažinti savo kaltę dėl vienokių ar kitokių nesklandumų. Neigti klaidą – dviguba klaida. Galima švelninti situaciją dovanomis. Aišku, pilnas krepšys grybų, kuriuos reikia sutvarkyti antrajai pusei, – ne itin gera mintis. Geriau jau tai, kam nereikia papildomo darbo ir kas nebus valgoma. Taigi šią savaitę teks pataikauti.

Šaulys (11 22–12 21)

Žaidimai, gaudynės ir visokie pasaulį stebinantys stebuklai jums nė motais. Jūs turite savo požiūrį, savo religiją, savo ritualus ir šiuo metu nesate nusiteikę jų keisti. Ši savaitė vers peržiūrėti dokumentus, suvesti sąskaitas ir pradėti planuoti artėjančius mokslo metus. Todėl tai bandymas užbaigti darbus ir pradėti naujus. Tai jūsų planų ir darbų sankirta. Žiogo muzika, primenanti vasaros pabaigą, nedžiugina.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nesistenkite atidaryti durų, kurių nesugebėsite uždaryti. Norisi staiga, greitai, su visa jėga įsiveržti į naujus darbus ir sumanymus, nieko nelaukti ir pradėti dabar. Pradėti galima, pabaigti bus labai sunku. Todėl vertėtų šiek tiek palaukti, dar atidėti kelioms savaitėms. Niekas nepasikeis, bet tada turėsite paramą ir papildomų galimybių. O tie, kurie nenori nieko nauja, sėkmingai toliau atostogauja.

Vandenis (01 20–02 18)

Norisi detalių, žvakių, minkštų pledų rytietiškais raštais. Norisi visko, kas suteikia paslaptingumo, jaukumo, viso to, kas suteikia romantikos. Tačiau tai tik fonas, nes realiai nieko nevyksta. Tiesiog lengvai spragsi meilės laukimas. Draugiškumas darbe virsta flirtu, o tai pagerina darbo santykius, suteikia kūrybingumo impulsą. Viskas kaip ir gerai. Trokštantiems nuotykių, tolimų kelionių – laikas ne itin palankus.

Žuvys (02 19–03 20)

Po sušiauštų pastarųjų savaičių ši rami, glotni ir tyli. Iš pradžių tai labai džiugins, vėliau taps nuobodu, o pabaigoje tyla pradės erzinti. Kad taip nenutiktų, reikia daugiau laiko skirti draugams, renginiams, naujoms knygoms ir spektakliams po atviru dangumi, net jei lyja. Viskas dabar priklauso nuo jūsų – kaip suplanuosite, taip ir turėsite, niekas nesikiš ir netrukdys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.