Astrologė Skirma Liepienė: turint šunį, nereikia patiems loti

Pirmoji rugpjūčio savaitė daugeliui bus proga susivokti savyje ir gyvenime, surikiuoti planus, tarsi tai būtų pasiruošimas naujam startui. Galbūt iš tiesų ne už kalnų laukia naujovės? Jūsų dėmesiui - astrologės Skirmos Liepienės prognozės rugpjūčio 2–8 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-08-02 16:02, atnaujinta 2017-05-17 02:10

Avinas (03 21–04 19)

Kad ir ką gyvenimas dalintų, viską priimsite kaip dovanas, meilę ir sėkmę. Tai laikas, kai džiugina viskas: ir darbai, ir vaikai, ir net už lango kapsintis lietus. Kol kas nesinori galvoti, kas galėtų būti, nutikti vėliau. Todėl planuojama vangiai, dar lėčiau imamasi naujienų ir visas laikas, kuris neskirtas darbui, yra panaudojamas pramogoms ir malonumams. Gėris.

Jautis (04 20–05 20)

Suplanuoti gyvenimą nėra lengva, ypač tada, kai dar turite pradėtų, bet nebaigtų darbų. Kas namus įrenginėja, kas bankui paskolas moka, kas užsiima darbais, kurių tęstinumu patys abejoja. Tačiau visa tai netrukdo karpyti braškių ūsų, marinuoti agurkų ar pjauti žolės. Tai, ko negalite padaryti, užbaigti, nustumiate ir džiaugiatės mažais, smulkiais naminiais darbais. Nieko įdomaus, bet ir nieko netikėto.

Dvyniai (05 21–06 20)

Kad ir kaip lengvai bendrautumėte, užmegztumėte ryšius su kitais žmonėmis, dabar turite rūpesčių šioje srityje. Trūksta labai svarbaus, išskirtinio santykio su žmonėmis, kurie ilgą laiką buvo jūsų gyvenimo dalimi. Ir nieko pakeisti negalima, reikia tik išlaikyti bent mažytį siūlelį šio ryšio, kad kartkartėmis galėtumėte kartu išgerti kavos. Yra dalykų, kurie atgyvena, kinta ir nebesugrįžta.

Vėžys (06 21–07 22)

Beveik kaip Rytuose: atspėti, ką mano viršininkas, pasiūlyti idėją, įtikti jam. Kuo didesnis lojalumas, kuo tiksliau atspėti norai – tuo didesni apdovanojimai. Dar kurį laiką tokia priklausomybė tenkins, tačiau nebeilgai. Ateina momentas, kai norisi dirbti tik savus darbus ir žinoti, ko iš tiesų esate verti. Namuose jus apkaltins drąsos trūkumu, tačiau tai nieko nepakeis.

Liūtas (07 23–08 22)

Tiems, kurie turi šunį, nereikia patiems loti. Todėl jei turite, kas pasakys už jus, kas išspręs susidariusį konfliktą, nesikiškite. Tegul viskas vyksta be jūsų. Taip bus ne tik paprasčiau, bet ir kur kas geriau: nemaloni situacija bus išspręsta, o jūs liksite neutralūs. Aišku, tai neliečia giminių nesutarimų, naminių barnių ir bandymų sulaukti didesnės algos. Čia jau niekas negali likti neutralus. Kad ir kas vyktų – neskubėkite.

Mergelė (08 23–09 22)

Namie gyvenimas – lyg senas medis parke: apkerpėjęs, atsibodęs, tačiau labai stabilus ir patikimas, teikia malonią užuovėją. Kai norisi permainų, stuktelėjai į kamieną, varnos pakilo, atrodo, kad pokyčiai, o realiai nieko. Tas stabilumas išliks dar visą rugpjūtį ir tik atėjus rudeninėms audroms šakos aplūš. Darbuose viskas taip pat stabilu, o meilės srityje vis dar meiliai burkuojama.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Po blaškymosi, lakstymo, važiavimo su vaikais, be vaikų, draugais, bičiuliais bandoma sustoti ir pasiruošti naujam startui. Tačiau kol kas nepavyksta surinkti minčių, suvokti planų, norų. Atrodo, kad reikia lyg ryžių košei pastovėti, išbrinkti iki tam tikros ribos. Tai ir brinkite, nesiverskite per galvą, nereikalaukite iš savęs to, kas šiuo metu neįmanoma, išlaukite, kol viskas bus aišku ir paprasta.

Skorpionas (10 23–11 21)

Savo pastangų, postringavimų ir auklėjimo rezultatą norite matyti dabar. Tačiau čia kaip su gražia veja – reikia nuolat pjauti, reikia ilgo ir kantraus darbo ir laiko. Greitai rezultato nebus. Tačiau labai tikėtina, kad jūs nepasiduosite ir bandysite toliau įdiegti aplinkiniams savo požiūrį. Viskas kaip visada. Kartu raskite laiko tobulėti, daugiau skaitykite, eikite į svečius, bendraukite, mokykitės tolerancijos.

Šaulys (11 22–12 21)

Pykčio priepuoliai greitai suliepsnoja, greitai užgęsta. Tačiau gali būti, kad visi šie elgesio spragsėjimai nesukels didelių emocijų namuose. Visi tai suvers vasaros nuovargiui, išsiblaškymui ar tiesiog jūsų asmeniniams kaprizams. Taip bus savaitės pradžioje, vėliau visus pradės erzinti. Todėl užsiimkite nedideliais darbais, kuriems nereikia fizinės jėgos ir kurie pašalins dirglumą, leis geriau jaustis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Padėti galvą ant trinkos ir laukti, kol nusileis kirvis, labai nejauku. Jei prasikaltote – atsiprašykite, jei prisidirbote – prisipažinkite, nelaukite, kol viskas išaiškės. O ir nuodėmės nėra tokios, dėl kurių būtų verta nervus gadintis. Šios savaitės nelabai galima pavadinti darbinga, greičiau jau laiko vilkinimo ir nuobodulio laikas. Jokios naujovės jūsų neaplanko. Tačiau kai kam tai yra laikas planuoti spalio ir lapkričio darbus.

Vandenis (01 20–02 18)

Kavos puodelyje, kaip ir debesyse, ne visada pamatysi ženklus, nuorodas į ateitį. Dabar tas metas, kai susivokti tenka patiems. Kas namie vadovauja, kas darbe svarbesnis, kas viską sprendžia, o kas tik pritaria – tai taip pat svarbu. Ir gali būti, kad jūsų noras diktuoti taisykles bus nuslopintas, nes niekas nelaukė ir nesitikėjo, jog dabar, atostogų metu, jūs imsitės pertvarkymų. Tiesiog dabar reformoms prastas laikas.

Žuvys (02 19–03 20)

Didelis noras pakeisti darbą, atsikratyti nuobodžių pareigų, pamiršti apie nuolankumą. Jei labai norisi, tai ir pavyks. Jei ko nors siekiate, tikrai pasieksite. Norisi greitai, dabar, neatidėliojant. Deja, laikas – jūsų sąjungininkas, bet jis niekur neskuba. Užsiimkite nauja veikla, kuri galėtų padėti siekti savų tikslų. Gal kam nors tai bus italų kalbos kursai, kas nors įvairų tyrą aliejų ragaus, o dar kiti sunkiasvorio transporto teises laikys. Visi turi savo tobulėjimo kelią.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.