Astrologė: kitą savaitę teks bėgti per karštas žarijas

Kita savaitė bus lyg marga juosta, į kurią suausta tiek juoda, tiek balta spalvos. Jeigu pajusite, kad kutena padus, tai visai nereiškia, kad bus malonu. Tai gali reikšti bėgimą per karštas žarijas. Jūsų dėmesiui – astrologės Skirmos Liepienės horoskopas.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Liūtas
Liūtas
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-08-07 05:30, atnaujinta 2017-05-16 16:22

AVINAS (03 21–04 20)

Atsipalaidavimas. Po ilgų paieškų surasite tai, kas buvo išbarstyta. Vieniems tai – skolinti daiktai, kitiems – prarasti žmonės, tretiems – atsinaujinę jausmai. Tai pojūtis, kad viskas savo vietose ir visi namie. Todėl leiskite sau atsipalaiduoti, išplaukti į ežerą ar tiesiog patysoti sode ant pievelės. Nesistenkite užsukti darbų rato, jei jis sustojo. Bet besisukančių nestabdykite. Reikės labai daug jėgų viską naujai pasukti.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pasiekimai. Svarbiausi darbai padaryti. Viską, ką reikėjo baigti, įgyvendinti ar iškovoti, jau atlikote. Ar pasiekėte tai, ką norėjote, priklausė labiau nuo aplinkybių ir įnoringosios Fortūnos nei nuo jūsų pastangų. Dabar laiką skirkite malonumams, pomėgiams ir bendravimui. Gali būti, kad atrasite naujų pramogų, kurios susijusios su sportu, ištverme, rizika.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Bendravimas. Aplinkui daug žmonių, norinčių bendrauti ir pasidalyti mintimis. Tik jūs patys neturite kam atverti širdies ar pasitarti. Geriausiu pašnekovu dabar gali būti studijų draugai ar toli nuo jūsų gyvenantys bičiuliai (internetas visagalis). Neužsisklęskite, kalbėkite, bendraukite, rašykite. Meilės tema nebus aktuali – darbai ir rūpesčiai tam nepalieka laiko. Jausite poreikį atsipalaiduoti.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Sumaištis. Neverta kovoti, kasti apkasų, tempti vielų ir kurti okupacijos plano. Viskas kur kas paprasčiau. Užtektų susėsti, pasikalbėti – ir žinotumėte, kurioje vietoje esate ir ko tikėtis. Jokie gudrūs variantai nesuveiks, kai kalbama apie namus ir santykius. Dėmesį nuo namų atitrauks sumaištis darbe, kai negalėsite įtikti viršininkui, kai užmiršite, kad pataikavimas – viena jūsų darbo sudedamųjų dalių.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Silpnybės. Kiekvienas turi savo narkotiką. Vieniems tai darbas, kitiems kelionės, o tretiems reikia jūros, kad galvą prapūstų. Nesvarbu, kokios jūsų silpnybės, dabar joms pasiduoti kur kas lengviau, nes nesinori savęs varžyti. Todėl tikėtina, kad dalis darbų taip ir liks neatlikti, namiškiai bus nepatenkinti, o jūs užsiimsite tuo, kas džiugina. Paskubėkite sukurti sėkmingą finansinį planą, nes galimybės rasti naujų būdų uždirbti baigsis rugpjūtį.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Planas. Geras, malonus, net sėkmingas laikas. Gal ne viską spėjate laiku, gal ne visada viskas klojasi taip, kaip norite, bet visata turi savo planą. Neverta su ja ginčytis. Ši savaitė turėtų būti skirta ne tik naujiems darbams planuoti, seniems tęsti, bet ir namams, tiksliau – tvarkai juose įvesti. Tai nuobodus darbas, bet būtinas, kad galėtumėte ramiai dirbti, negalvodami apie tai, kad kur nors ko nors dar neišsiurbėte.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Tikslas. Norisi surasti tinkamų klavišų, jų kombinacijų, kad viskas būtų greitai, sklandžiai ir šiuolaikiškai. Bet gyvenimas – ne klaviatūra ir paprastesnių variantų nėra. Yra tik darbas, kantrus, nuoseklus. Tada ateina rezultatas. Jokio kopijavimo. Bus sunku su tuo susitaikyti, tačiau namiškiai padės, pastums, primins. Todėl dirbsite tyliai, kantriai eisite bendro šeimos tikslo link. Asmeniniai norai palauks.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Nuotaika. Net šeimoje sunku rasti giminingą sielą. O ką jau kalbėti apie partnerio giminaičius. Regis, kad visą savaitę taip ir maklinėsite tarp draugiškų pasisėdėjimų, darbų ir bandymų rasti ramią vietą. O tos vietos nebus. Todėl mažai tikėtina, kad jus lydės gera, džiugi nuotaika. Bet visada galite apsimesti, kad yra itin rimtas reikalas ir tylomis praleisti bent valandą. Geriausias laikas tas, kuris skiriamas sau.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Ženklai. Dabar susiduriate su tuo, ko buvo galima išvengti. Negalite sakyti, kad nebuvo ženklų, perspėjimų. Jūs nekreipėte į juos dėmesio. Todėl tenka susitaikyti su tuo, kas yra, ir gyventi toliau. Klaidų taisymo nebus, tai – tiesiog sausi faktai. Geros nuotaikos nedaug, bet ateityje laukia nedidelės kelionės, išvykos, susijusios su darbu ar mokslais. Pasiruoškite joms. Trokštantiems didelės sėkmės ir pergalių teks palūkėti.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Žarijos. Ne kiekvienas padų kutenimas yra malonus. Paaiškės, kad tenka bėgti per karštas žarijas. Viskas, kas prasidėjo gražiai, maloniai, romantiškai, dabar virsta išbandymu. Nuo jo nei pabėgsi, nei atsisakysi. Tenka tai išgyventi. Galima sakyti, kad to nusipelnėte. O ir šiaip laikas toks, kai vis dažniau tenka prisiminti praeitį ir rasti ryšį su tuo, kas vyksta dabar.

VANDENIS (01 21–02 19)

Ieškojimai. Jausite nerimą, nepasitikėjimą savimi. Grauš rūpestis dėl ateities. Tačiau šie jausmai išsisklaidys kaip rūkas, kartu nusinešdami ir gilesnes nuojautas bei meilę. Labai aštriai galite pajusti, kad žinote mažai. Jau vien todėl neverta daryti skubotų išvadų. Šią savaitę skirkite ieškojimams. Yra galimybė rasti naują darbą, gauti užsakymą, sutikti žmogų, kuris atvers naujų galimybių ne tik darbuose, bet ir jausmuose.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Naujienos. Viskas suausta į vieną margą juostą: ir geros žinios, ir labai geros. Gal kam iš šalies atrodys, kad viskas ne taip jau džiaugsminga ir jūs tik apsimetate optimistais, bet tai jų nuomonė. Jūs mokate atskirti, kas tikra, kas ne, kas ilgam, o kas tik savaitės nuotykis. Todėl mėgaukitės gražiu laiku, kurį dovanoja gyvenimas. Tegul visi nesklandumai praeis. Jei savaitgalis įspraustas į pareigas, laikas po jo priklauso tik jums.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.