Astrologė: vienam ženklui kitą savaitę ypač seksis

Kita savaitė bus visai nebloga, tačiau, pasak astrologės Skirmos Liepienės, vienam Zodiako ženklui ypatingai šypsosis laimė – po kojomis bus visas pasaulis. Galbūt tai jūsų ženklas?

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 14, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 16, 2017, 12:26 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Atsargumas. Jei pasakėte, kad ko nors niekada nedarysite, viskas išeis atvirkščiai. Velnias mes visus savo darbus ir pasistengs, kad sulaužytumėte duotą pažadą. Todėl atsargiai dalykite pažadus, dar atsargiau pasirašinėkite sutartis. Tai laikas, kai ne viskas, ką matote, yra taip, kaip atrodo. Bet gyvenimo džiaugsmas dėl to nedingsta. Yra daugybė sričių, kur galite save parodyti, daugybė žmonių, kurie nieko iš jūsų nereikalaus.

JAUTIS (04 21–05 21)

Krebždesys. Jūs randate pasiteisinimą bet kokioje situacijoje. Tai jums padeda išsaugoti gerą nuotaiką, išlaikyti norimą kryptį ir padėti kitiems. Tačiau viduje kirba keistas jausmas – lyg užmirštas žodis, kurio niekaip negalite prisiminti. Tas krebždesys kankins visą savaitę, kol patys nepajėgsite rasti jo priežasties. Tik tada pasijusite laisvi, galintys vėl irtis pirmyn.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pasirinkimas. Laikas, norai, laimėjimai išskydo. Viskas, kas atrodė tikslinga, konkretu ar net lengvai pasiekiama, prarado svarbą. Tai laikas, kai reikia naujai permąstyti, kuriuo keliu ir kur eiti. Ko atsisakyti, kam mažiau dėmesio skirti. Patarimus aplinkiniai dalys dosniai, tačiau sprendimus turite priimti patys. Patys atsirinkti, ko reikia dabar, o ką palikti ateičiai. Savaitgalis nebus linksmas, tačiau vis tiek kupinas gerų emocijų.

VĖŽYS 06 22–07 22)

Įsipareigojimai. Didelė tikimybė sulaukti naujų pasiūlymų finansinėje ar prekybos sferoje. Tačiau visus svarbesnius reikalus baikite pirmojoje savaitės pusėje, nes antroji palankesnė pramogoms, trumpoms kelionėms ir pasisėdėjimams su draugais. Santykiai namuose vis dar panašūs į kunkuliuojančią uogienę (karšta, bet nesvyla). Tėvų ir vaikų konfliktai neužsitęs, bet vers apsvarstyti įsipareigojimus namuose.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pramogos. Įstrigę reikalai tiesiog pajuda staiga, be perspėjimo. Kadangi viskas juda labai greitai, jie išsprendžiami ir pamirštami dar iki antradienio. Jausmuose tai padaryti sunkiau. Naujų pramogų mažoka, tačiau drąsiai jau galima darbo drabužius keisti į paplūdimio ir išeiti atostogų. Tiems, kuriems atostogos jau pasibaigė, reikėtų ieškoti pramogų ir pasirodymų greta, darbe.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Darbai. Jūsų noras ir sugebėjimas vadovauti stebina aplinkinius. Tačiau mažai kas žino, kad dabar pritrūksta ir drąsos, ir entuziazmo kam nors pradėti. Senų darbų arba nėra, arba jie nebedomina, nes nebeliko vietos augti. Šiuo metu ieškote naujos veiklos. Draugų, namiškių patarimai išklausomi, tačiau jie nedaro jokios įtakos jūsų sprendimams. Postūmis finansų srityje labiau tikėtinas rugsėjį, kai Jupiteris persikraustys į Svarstykles.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Sėkmė. Pasimatymai, meilė, džiaugsmas ir aistra. Tikrai niekas neliks nepastebėtas, o jei dar įdėsite truputį pastangų, visas pasaulis bus po jūsų kojomis. Tai laikas, kai verta pasikalbėti su viršininku, kitu svarbiu asmeniu, gauti lengvatų, dovanų, o gal tiesiog išsireikalauti tai, kas jums priklauso. Jums laimėjus gali kilti triukšmas. Nekreipkite dėmesio, pavyduolių visada buvo ir bus. Daugiau dėmesio skirkite intelektualiai veiklai, o ne poilsiui.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pamokos. Karališki užmojai išlieka, tačiau jie įgauna daugiau elegancijos, gracijos. Tai nėra vien parodomoji programa, labiau – stiliaus mokykla. Jūs dabar aplinkinius mokote savo elgesiu, kalbėsena, drabužiais. Žiūrėkite į tai atsakingai, nes galite būti palydimi ne vien susižavėjimo šūksniais. Trokštantiems gauti, laimėti, turėti daugiau taip pat sekasi. Tačiau tai, kas lengvai ateina, lengvai ir išeina.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pažadai. Savo tikslui pasiekti galima pasitelkti viską: ir artimuosius, ir draugus, ir slaptus ginklus. Puikiai suveiks nutylėta tiesa, laiku pateiktas strateginis planas. Pykti niekas negalės, bet patenkintų taip pat nebus daug. Dabar jums reikia galvoti apie save ir apie ateitį. Labai tikėtina, kad ši savaitė – įžanga į rudenį, kai prasideda nauji darbo metai. Todėl pažadus dalykite atsakingai – juos reikės vykdyti.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Nuovargis. Visa energija skiriama darbui. Nieko nauja ar reikšminga, bet dirbate didesniu krūviu, daugiau laiko praleidžiate darbo aplinkoje ir mažiau dėmesio skiriate sau. Todėl nenuostabu, kad pradedate jausti chronišką nuovargį. Jei dirbate, mažinkite krūvį, planuokite darbo laiką. Jei atostogaujate, tai atostogaukite, o ne užsiimkite remontu ar besaikiu atsargų žiemai ruošimu. Jums būtinas poilsis, geriau – aktyvus.

VANDENIS 02 21–02 19)

Žinios. Jūs jaučiatės puikiai bendraminčių rate, apie jus buriasi žmonės. Tačiau nesiveržiate į lyderio pozicijas, tiesiog darote tai, kas jums malonu, dalijatės savo žiniomis be jokio atlygio. Tai protingiausia pozicija dabar, nes tai, kas padaryta visuomenės labui, grįš su kaupu. O dabar tiesiog mėgaujatės savo darbais. Bet nepamirškite, kad turite pareigų, be to, šeimai reikia ir valgyti.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Sluoksniai. Gyvenimas susideda iš klodų. Viename jų – meilė, kitame – pyktis, trečiame – melas. Niekas niekur nedingsta, o gula sluoksniais. Nereikia tų sluoksnių kuisti, tegul guli. Bandykite ant viršaus krauti tik geriausius jausmus, darbus ir savo požiūrį. Nereikia lygiuotis į tuos, kurie nemoka, ar nenori būti pakantūs. Tegul šios savaitės sluoksniai bus kupini gerumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.