Astrologė Palmira: pamiršti dalykai taps naujo įkvėpimo šaltiniu

Šiandien reikėtų vengti skubotų sprendimų, neapgalvotų pažadų. Neverta ginčytis, ką nors kam nors aiškinti – šiandien reikėtų stengtis kai ko patiems pasimokyti, ką nors naujo, svarbaus sužinoti. Būkite lankstūs – kai kas gali būti visai kitaip, nei įsivaizduojate.

D.Stankaus nuotr.
D.Stankaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 15, 2017, 6:33 AM

Ir nemanykite, kad viskas paseno, atgyveno – seni, pamiršti dalykai taps naujo įkvėpimo šaltiniu. Daugiau laimėsite, jei grįšite prie senų, neišspręstų problemų, prisiminsite kadaise neįgyvendintas ar pamirštas idėjas, iš naujo apmąstysite praleistas progas bei savo ankstesnius tikslus.

Nors šiandien nepalanku pradėti naujus darbus (nebent atgaivinti senus), tai tinkamas laikas darbui su pamiršta informacija, seniai planuotiems susitikimams, pasitarimams, susitarimams. Analizuokite su kitais ankstesnę savo veiklą, kartu ieškokite klaidų.

Palanku tvirtinti sandorius bei kitokius svarbius ilgalaikius dokumentus, kuriems deramai pasirengta. Tiks pirkti vertingus daiktus. Ši diena palanki ne tik dalykiniams, bet ir bičiuliškiems susitikimams, meilės pasimatymams. Geras laikas švęsti, pramogauti.

Šiandien 19 val. 40 min. Saulė įeis į Mergelės ženklą. Tai bus puikus laikas savianalizei, vidiniam pasauliui pertvarkyti. Mergelė – medicinos ženklas, siejamas su pareiga, tyrumu. Kitaip tariant, šiuo metu derėtų gydyti kūną bei sielą. Daugiau dėmesio reikėtų skirti ir naminiams gyvūnams – Mergelė siejama su naminių gyvūnų priežiūra. Ko gero, tai, kad su medicina susijęs Zodiako ženklas tuo pat metu dar atstovauja ir naminiams augintiniams, kiek paaiškina, kodėl šunys ir katės sugeba gydyti, diagnozuoti ligas, grąžinti sveikatą savo šeimininkams – bent jau nuotaiką tikrai pakelia.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus – dabartinės jūsų pastangos nebus tuščios. Ginklai, mūšiai – jūsų išties laukia kova. Plaukus kirpti – išsivaduosite iš dalykų, jums trukdančių veikti.

Blogas ženklas: jei suplyštų batas ar kulniukas nukristų – apsaugos praradimas, išsitepti purvu – finansiniai nuostoliai, jie užpultų naminis gyvūnas (ypač moterį) – nemalonumai šeimoje, nesėkmė meilės srityje, o nėščiajai – persileidimo pavojus, jei vyrą šuo aplotų ar apkandžiotų – galima žmonos ar mylimos moters neištikimybė, jei odą imtų niežėti be aiškios priežasties – nemalonumai, konfliktai, jei dirbant sulūžtų instrumentas – galite netekti namų, šeimos, priverstinė emigracija, ryte paslysti, nukristi – nesėkminga diena.

Geras ženklas: netyčia išlieti pieną ar atsitiktinai rasti vaikišką žaisliuką – darna bei skalsa šeimoje, išvysti didelį paukščių būrį – turtas, pagalba sunkią akimirką, rasti medinį daiktą – pagalba kylant karjeros laiptais.

Žvilgsnis į priekį: antradienis žada netikėtumų – visiškai nieko neplanuokite; palankūs sidabriniai, žydri tonai.

Avinas (03 21–04 20). Tinkamas laikas pasakyti „ne“ jums atsibodusiam asmeniui, atsisakyti nereikalingo reikalo ar pareigų. Tai laikas, kai naudinga kažką paaukoti ir iš savęs daugiau pareikalauti, o artimiesiems, mylimam žmogui, priešingai, reikia skirti kuo daugiau dėmesio bei šilumos. Tai bus sėkmingas laikas, kad ir kuo užsiimsite.

Jautis (04 21–05 20). Šalia jūsų aplinkiniai jausis saugiau bei ramiau. Neatsisakykite padėti patarimu ar veiksmu tiems, kurie į jus kreipsis.

Dvyniai (05 21–06 21). Puikus laikas, kai viskas pakrypsta gera linkme! Pasistenkite kuo daugiau nuveikti – nieko skubaus ar svarbaus neatidėkite rytdienai.

Vėžys (06 22–07 22). Nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Jei pamėginsite į situaciją pažvelgti iš kitos pusės, netyčia galite suprasti tiesą, rasti išeitį. Stenkitės likti objektyvūs mylimo žmogaus, sutuoktinio atžvilgiu. Tai geras laikas svarbiems dalykiniams reikalams tvarkyti.

Liūtas (07 23–08 22). Geras laikas, bet tik tol, kol nenorėsite daugiau, nei jums reikia. Palanku užbaigti užsitęsusi reikalą. Tinka susitikti su svarbiais asmenimis, kad aptartumėte su veikla susijusius klausimus.

Mergelė (08 23–09 22). Tinkamas laikas spręsti sudėtingas mokesčių, skolų problemas, tvarkyti draudimo reikalus. Tiesa, tvarkant dalykinius reikalus nereikėtų pasikliauti sėkme: pasiruoškite netikėtumams, ir viskas susiklostys puikiai!

Svarstyklės (09 23–10 23). Gera diena taikytis, taip pat palankus metas deryboms, reikšmingiems susitarimams, teisiniams reikalams tvarkyti. Pasistenkite kuo daugiau nuveikti, nes nuo rytdienos reikalai ims strigti.

Skorpionas (10 24–11 22). Tinkamas metas darbo problemoms spręsti, palankus ir su darbu susijusiems susitarimams. Tai taip pat geras laikas tikrintis sveikatą.

Šaulys (11 23 – 12 21). Diena atneš sėkmę, kad ir kokius reikalus tvarkysite, kad ir su kokiais asmenimis bendrausite! Šiandien būsite pagerbti, įvertinti, išaukštinti! Puikus laikas įforminti ilgalaikius susitarimus.

Ožiaragis (12 22–01 19). Bendraudami su vyresniais asmenimis, su vadovybe, nepraraskite diplomatiškumo, tolerancijos. Tai palankus metas tvarkyti namų, šeimos reikalus.

Vandenis (01 20–02 18). Tinkamas laikas svarbiems susitikimams, įsipareigojimams. Gautus dalykinius pasiūlymus priimkite.

Žuvys (02 19–03 20). Mokėkite pasinaudoti atsitiktinėmis palankiomis aplinkybėmis, draugų pagalba. Diena puikiai tinkama tvarkyti piniginius ir turto reikalus, įsigyti vertingų daiktų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.