Net keliems Zodiako ženklams ši savaitė bus stulbinamai tobula

Nesirūpinkite dėl to, ko negalite pakeisti, ir laukite, kol geros žinios pačios atkeliaus į namus. 

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 7, 2016, 10:08 AM, atnaujinta May 13, 2017, 8:48 PM

Nesirūpinkite dėl to, ko negalite pakeisti, ir laukite, kol geros žinios pačios atkeliaus į namus. 

Avinas (03 21–04 19)

Daugiausia dėmesio – darbui ir einamoms pareigoms. Naujovių darbe nebus, nes niekas neįvertins iniciatyvos, nepalaikys jūsų novatoriško požiūrio į senas problemas. O ir artimame rate bus kam kritikuoti ir vaipytis. Todėl nesiimkite to, kas nors kiek kelia abejonių ar nėra būtina. Namie šiek tiek švelniau, bet vis su ta pačia pašaipia gaidele. Nenusiminkite, su tuo teks gyventi tik savaitę.

Jautis (04 20–05 20)

Kaltė truputį kutena padus. Jūs žinote, kad jūsų sprendimai teisingi, suprantate, kad kitaip ir negalėjo būti, bet vis tiek nesate patenkinti savimi. Baigiantis savaitei šis vidinis krebždesys taps dar stipresnis. Tačiau viskas, kas padaryta, jau padaryta, todėl dabar rikiuokite savo darbus, nesirūpinkite dėl to, ko negalite pakeisti, ir laukite, kol geros žinios pačios atkeliaus į namus.

Dvyniai (05 21–06 20)

Nevartykite senų užrašų, neieškokite senų tiesų, viso to, kas pasikeitė, virto kuo nors kitu. Neverta kuistis praeityje, net ir tuo atveju, jei neturite ryškių ateities planų. Dairykitės aplink, analizuokite susidariusią situaciją, kreipkitės patarimų į savo srities specialistus. Gali būti, kad namie sulauksite palaikymo, pritarimo šioms paieškoms. Tačiau į priekį turėsite eiti vieni. Ieškokite tiesiausio kelio.

Vėžys (06 21–07 22)

Konfliktinės situacijos namie susiklosto dėl paslapčių, nutylėjimų ar nepasitikėjimo partneriu. Kiekvienas konfliktas verčia aiškintis nesutarimų priežastis ir judėti tolyn. Tačiau tik tada, kai žmonės atviri. Ir tokios situacijos neleidžia nei ramiai miegoti, nei dirbti. O darbai veja vienas kitą, krūvis didėja, ateitie planų gausėja. Viskas bus gerai, jei sugebėsite būti atviri.

Liūtas (07 23–08 22)

Kad ir ką jūs sugalvotumėte, kad ir kaip bandytumėte parodyti savo padėtį visuomenėje, visos pastangos bus menkavertės. Nes akcentas dabar ne gražios drapanos ar pažintis, o giminaičių sukeltos problemos. Gal jums pavyks savaitgalį viską sudėlioti, pataisyti, užglostyti ir tada turėsite laiko sau. Tačiau kasdienė minčių srovė vis tiek neš prie buitinių problemų.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nemalonios pareigos slegia. Tačiau puikiai suprantate, jog darote tai, kas dera ir jokie moraliniai svarstymai dabar ne laiku. O prie pareigų prisideda dar ir namų rūpesčiai, pertvarkos darbe. Tiesiog priverstinis tvarkos įvedimas. Gali būti, jog jūsų veikla plečiasi, o jūs bandote save išreikšti vis daugiau sferų. Nepamirškite: para ne guminė, neišsitemps, nors ką gali, žmogau, žinoti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Pažadus lengvai dalijate, tačiau sunkiai jų laikotės. Ir tai dar kartą jums primins aplinkiniai. Gaila, bet pasiaiškinimas paprastas, toks kaip visada: buvo ne pakeliui. Tie „ne pakeliui“, „priešinis vėjas“, „išsikrovė telefonas“ labai naiviai atrodo. Bet jūs neturite kitos versijos nei namiškiams, nei draugams. Toks gyvenimas. Tačiau jei jau meluojate kitiems, tai bent tai, kas svarbu, padarykite sau: sutvarkykite reikiamus dokumentus pirmadienį, susitikite rimtų pokalbių penktadienį.

Šaulys (11 22–12 21)

Atsiduriate karo lauke: tarp savų giminaičių, partnerio ambicijų ar jo šeimos užgautos savimeilės. Ir tada tenka rinktis paprasčiausią variantą, kaip vaikiškoje pasakoje: be blogučių, kad niekas nemirtų, visi mylėtų, būtų laimingi ir taip iki stebuklingo „o dabar viskas“. Jei išlauksite iki finalinio akordo, visi išsiskirstys laimingi, pažadėję netrukus susitikti. Ir jūsų šios savaitės misija bus įvykdyta.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Daugybė paslapčių, kurių atskleisti negalite, nenorite, saugote kaip patį didžiausią lobį. Ir teisingai – jūsų paslaptys priklauso tik jums. Tai puikus laikas atostogoms, namams pertvarkyti ar paskutinėms uogienėms išvirti. Ir nesvarbu ar mėgstate obuolienę, ar kriaušes su bruknėmis, rasite laiko ir namiškių problemų išspręsti. Jūsų pataisos ar rekomendacijos bus įvertintos neigiamai, tačiau laikui bėgant pasirodys, jog jūs buvote teisūs.

Vandenis (01 20–02 18)

Labai smagu, jei kas nors kitas už jus priima sprendimus. Bet tai netruks amžinai ir atsakomybės už šeimos įsipareigojimus teks imtis patiems. Juk esate tas, kuris privalo nuspręsti, suskirstyti darbus. O dėl darbų, tai ten ne visada viskas eisis sklandžiai, kliūsite valdžiai, o vėliau įsivelsite į konfliktą su kolega. Tai juk ir yra gyvenimo druska, bet nepersūdykite.

Žuvys (02 19–03 20)

Nesėkmingas laikotarpis tiems, kurie linkę rizikuoti. Ne vien kai kalbama apie pinigus, akcijas ar kontrabandą. Šią savaitę nežaiskite svetimais jausmais, neerzinkite blogai nusiteikusių ir teisingai įvertinkite išlaidas. Yra tikimybė, jog norėsis išleisti daugiau saviems pomėgiams, nei buvote numatę. Antrosios pusės suraukta nosis nieko nekeičia. Tačiau išklausyti tuos, su kuriais gyvenate, privalote.

Mergelė (08 23–09 22)

Galite nekreipti dėmesio, galite neanalizuoti situacijos ir bėgti nuo jos, tačiau vis tiek tam tikri dalykai vyksta. Keičiasi finansinė padėtis ne tik jūsų, bet ir artimųjų namuose. Svarbiausius sprendimus tenka priimti jums. Kad ir kokie jie būtų, bus sunkūs ir nemalonūs. Bet atmetę nereikalingą balastą galėsite laisviau kilti, lengviau prisitaikyti prie pakeleivingo vėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.