Palmiros horoskopas pirmadieniui, rugsėjo 12 d.

Tai sudėtinga, konfliktinė diena, kai geriau nepriimti jokių atsakingų sprendimų ir su niekuo nesiaiškinti santykių, – pakaks painiavos, nesusipratimų, tiesiog neteisybės.

Astronominis laikrodis Prahoje.<br>123rf nuotr.
Astronominis laikrodis Prahoje.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-09-12 00:01, atnaujinta 2017-05-13 09:54

Grės traumos gamyboje, buityje, Būkite atsargesni su aštriais daiktais bei įrankiais, su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Ir nerizikuokite kelyje. Pasisaugokite vagių, sukčių (telefoninių ypač).

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški, jei buvo aiškūs, realūs. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų, maistas nuo stalo kristų, akmuo iš apsodo iškristų, išeinant iš namų sutikti žmogų su tuščiu kibiru – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: išeinant iš namų sutikti žmogų su nešuliais, pilnu kibiru, rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė).

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas svarbiems (ypač finansiniams) reikalams tvarkyti; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Ne viskas sklandžiai klostysis: bus sunku susitelkti į reikalus, įvairūs kliuviniai gadins nuotaiką. Gali tekti įveikti sutuoktinio ar tėvų, taip pat šefo, dalykinių partnerių pasipriešinimą, skeptiškumą. Geriau šiandien nepakliūti viršininkui į akis.

Jautis (04 21–05 20). Neperšokę duobės nesakykite „op“ – atsakingiausiu momentu viskas gali sužlugti. Bus nemenka traumų, nesėkmių kelyje bei tolimose kelionėse tikimybė. Nelengva diena tiems, kieno veikla susijusi su kelionėmis, užsieniu.

Dvyniai (05 21–06 21). Gana nemalonus metas: nei artimieji, nei vadovybė jūsų nenorės suprasti. Venkite nereikalingo bendravimo, nesiaiškinkite santykių, apdairiau vairuokite automobilį. Verta pasiguosti geram draugui, reikalus bei keliones atidėti kitoms dienoms.

Vėžys (06 22–07 22). Ginčų, nesutarimų metas, kai svarbu patylėti, nusileisti. Iš esmės nieko nauja nesiimkite ir nekeiskite. Ir labiau pasistenkite suvokti kito žmogaus pozicijas, neskubėkite reikšti savo nuomonės.

Liūtas (07 23–08 22). Laukiate gerų permainų veikloje? Jos realios, tiesa, ne šiuo metu – tik mėnesio trečiąją dekadą reikalai pajudės geresne linkme. Šiuo metu būkite lankstesni bendraudami su viršininkais, taip pat namuose su šeimos vyresniaisiais. Gresia problemos dėl transporto ar darbo technikos gedimo, traumos. Būkite atidesni sveikatai. Nerizikuokite kelyje.

Mergelė (08 23–09 22). Verta atidžiau apgalvoti savo veiksmus – galite įsivelti į avantiūrą. Kantrybė pravers – jus gali išvesti iš pusiausvyros vaikų nepaklusnumas, o kai kuriuos – tėvų nuomonė apie mylimą žmogų. Bus svarbu neparodyti savo pirmosios reakcijos, taupyti jėgas bei laiką.

Svarstyklės (09 23–10 23). Rūpesčiai dėl namų ar tėvų gali priversti pakeisti dienos planus. Darbe pasistenkite itin korektiškai elgtis su vyresniais ar viršesniais už save kolegomis ir venkite rodyti savo nepasitenkinimą vadovybei.

Skorpionas (10 24–11 22). Venkite ginčų, būkite pagarbūs, nuoširdūs. Atidžiau pasirašinėkite dokumentus, neskubėkite žadėti. Ir venkite įsipareigoti prieš savo valią. Beje, aplinkiniai gali nenorėti jūsų išgirsti, suprasti ar atsisakyti vykdyti jums duotus įsipareigojimus. Nerizikuokite kelyje, atsargiau su aštriais įrankiais. Didelė traumų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Esamus rūpesčius, ypač šeimos, finansinius būsite linkę pernelyg dramatizuoti, nors galimos ir priverstinės išlaidos. Vis dėlto diena netinkama piniginiams ir turto reikalams tvarkyti – tai nuostolių metas. Būkite atidesni maisto kokybei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nors laikas įtemptas, tinkamas skubiems reikalams tvarkyti. Tiesa, nesivelkite į ginčus ir nerizikuokite kelyje. Kad ir ką išgirstumėte, kad ir kas nutiktų, neužsipliekskite. Didesnė konfliktų, traumų tikimybė – neskubėkite, nesistenkite būti pirmi ir teisūs – tai per brangiai kainuos.

Vandenis (01 20–02 18). Nesinervinkite, nepanikuokite – tai neigiamai atsilieps jūsų santykiams su viršininku bei karjerai. Venkite atsakingų užduočių, neprisiimkite naujų įsipareigojimų. Netinkamas laikas svarbiems reikalams tvarkyti, kelionėms.

Žuvys (02 19–03 20). Diena žada ne pačias maloniausias staigmenas darbe. Daug ką lems jūsų pačių veiklumas, mokėjimas bendrauti, sudominti aplinkinius savo reikalais ir net rūpesčiais. Kreipkitės pagalbos į įtakingą draugą ir venkite pyktis su tais, kurie jums gali padėti. Būkite atidesni dirbdami su kompiuteriais, išmaniaisiais telefonais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.