Astrologė apie kitą savaitę: gali tekti pakeisti požiūrį

Ateinanti savaitė pasiųs išbandymų, skatinančių susimąstyti, gali tekti keisti požiūrį. Ką jums lėmė žvaigždės, sužinokite iš astrologės Skirmos Liepienės horoskopo.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 25, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 12, 2017, 2:45 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Tikslas. Subliūškęs laimės balionėlis nedžiugina. Tiesiog neliko palankių sąlygų matyti tik spalvotus drugelius, jausti plazdenimą ir džiaugtis smulkmenomis. Kažkas jums vėl primena, kad gyvenimas – gražus, bet rimtas dalykas. Smagiausia tiems, kas mokosi ar rengiasi keliauti, – kaip ir visada, ten viskas gerai: galimybės didelės, perspektyvos žavios. O ir pajamų atsiranda tada, kai sukonkretinamas tikslas.

JAUTIS (04 21–05 21)

Ginčai. Kukurūzų labirintai nupjauti, lieka tik gyvenimo klystkeliai. Ar susipainiosite, ar bandysite rasti išeitį ten, kur jos nėra, lems ne žvaigždės, o tie, kurie dirba su jumis. Gaila, bet geradarių bus nedaug. Aišku, jūs patys dėl to šiek tiek kalti. Darbe visi pasirengę lįsti į savo urvelius ir tyliai sėdėti. Namuose jūsų lauks linksmybės ir dideli ginčai.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Dovanos. Net tie, kuriuos gerai pažįstate, gali nustebinti. Pasirodys, kad ne viską apie juos žinote. Skubiai planuojamos kelionės bus ne itin sėkmingos, net jei maršrutas gerai pažįstamas. Reikia tiesiog gyventi be plano, be išankstinių nuostatų ir gaudyti sėkmės akimirkas. O jų pasitaikys, kaip ir dovanų, malonių susitikimų, flirto, intrigų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Kelionė. Kai žvelgiate į priekį ir nematote išeities, tik nuoseklumas ir konkretus tikslas gali išgelbėti. Tikslą jūs turite beveik visada, tik ne visada esate pasiryžę eiti link jo. Reikia postūmio. Nors dabar palankus metas leistis į kelią, nebus ragintojo. Viską reikės daryti patiems. Jei iki antradienio popietės jau žinosite, kur einate ir kiek laiko turite, bus daug paprasčiau.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Takas. Net einant iš paskos reikia būti atsargiam – ryškūs pėdsakai nebūtinai tinkama kryptimi veda. Gerai būtų, kad turėtumėte savo taką. O tam takui praminti bus mažai laiko – iki šeštadienio vakaro. Jei šeštadienio vakaras bus paverstas linksmu vakarėliu, šansai įklimpti ypač padidės. Kita vertus, gal tai meilė, o ne klampus smėlis. Kiek tai svarbu ir reikšminga jūsų gyvenimui, parodys pirmadienio rytas.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Išlaidos. Didelių permainų nėra, bet keičiasi jūsų požiūris į daugelį dalykų. Sudėtingiau planuoti darbus, mažėja aplink besisukiojančių žmonių. Atsiras papildomų pajamų, liausitės nervintis dėl netikėtų išlaidų. O kai mažiau streso, nuotaika geresnė, geresni ir santykiai namuose. Kad ir koks gražus būtų ruduo, jūs vis tiek norite išvykti kuo toliau. Jei norite, tai ir vykite.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pinigai. Iš dviejų blogybių reikia rinktis tą, už kurią geriau moka. Pasirinkimas kuklus, bet rinktis teks. Kiek tai turės įtakos ateičiai, niekas nežino, bet greičiausiai tai akimirksnio sprendimas, trumpa veikla, kuri greitai pasibaigs. Laimė, piniginė papilnės. O to labai reikia. Ir artėjantis šildymo sezonas čia niekuo dėtas. Geriausia savaitės diena – penktadienis: darbo rūpesčiai baigiasi, o linksmybės dar priešakyje.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Likimo ženklai. Viskas žymiai paprasčiau, nei kartais jums atrodo. Pykstate, kad negalite nuspėti, kas bus, ir neturite galimybės planuoti. Nesinervinkite – tokia situacija įprasta daugybei žmonių, nes juk ne visiems leista krištoliniame rutulyje įžiūrėti likimo ženklus. Aišku, laukia pokyčiai, greičiausiai – darbe, bet jie nebus tokie reikšmingi, kaip jums atrodo. Finansinius nesklandumus reikia spręsti čia ir dabar.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Šešėliai. Ieškote naujų galimybių, tačiau visur yra netikrumo atspalvis – lyg iki galo nesuvoktumėte situacijos, persekiotų šešėliai. Bėda ta, kad negalite nieko atidėti, reikia veikti dabar. Todėl klausydami patarimų, galvodami apie ateitį ir perspektyvas judėkite į priekį. Pirmiausia imkitės su buitimi ir nekilnojamuoju turtu susijusių reikalų.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Skolos. Yra skolų, kurių nepaisyti nevalia. Jas tenka atiduoti net tada, kai viskas buvo pamiršta, nubraukta. Greičiausiai tai labiau dvasinės, prieraišumo skolos. Todėl nenuostabu, kad norėsite paskambinti draugams, bus sentimentalių susitikimų, pasakojimų, o gal net ašarų. Tik nepamirškite, kad tai skolos, o ne sugrįžimas.

VANDENIS (01 21–02 19)

Kelionė. Savaitė prasideda su krintančiomis gilėmis. Geriau gilės nei ašaros. O verkti norėsis ne todėl, kad kas nors baisaus nutiko. Tiesiog per daug sumaišties. Dabar reikia susemti, surinkti ir atiduoti viską: blogas mintis, pyktį, nepasitenkinimą. Jei tai nepadės, savaitgalį planuokite trumpą kelionę. Ne itin palankus metas rimtiems sprendimams. Geriau palikite viską tekėti sava eiga.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Debesys. Puiku, jei turite kalną, kuris užstoja nuo vėjo gūsių, sulaiko net ir sunkius lietaus ar priekaištų debesis. Kita vertus, anksčiau ar vėliau debesys prasibraus į jūsų ramią įlanką. Atsiras pokyčių. Vieniems – darbo srityje, kitiems – susijusių su finansiniais įsipareigojimais, treti suvoks, kad permainos tiesiog būtinos. Kad ir kaip būtų, kol galite, džiaukitės ramesniu laikotarpiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.