Palmiros horoskopas pirmadieniui, rugsėjo 26 d.

Išskirtinė, nepaprasta diena – viena geriausių metuose, kai tampame teisingi, dori, dosnūs. Tai išminties atgavimo laikas!

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2016, 12:01 AM, atnaujinta May 12, 2017, 1:37 AM

Pirmadienis – išskirtinis metas svarbiems reikalams tvarkyti, atsakingiems susitikimams, ilgalaikiams susitarimams. Geras laikas pinigams investuoti, nekilnojamajam turtui įsigyti. Beje, diena puiki ieškoti svajonių būsto!

Tiesa, šiandien nereikėtų skubėti, nepatartina ir imtis skubių reikalų tvarkymo. Stenkitės suprasti, susitarti. Diena gera bendrauti, naujoms pažintims užmegzti – vyraus optimistinis požiūris į draugystę, partnerytę. Labiau pasitikėkite bičiuliais, kolegomis, artimaisiais, mylimu žmogumi, ypač jei jie sutinka pasidalyti jūsų rūpesčiais, atsakomybe.

Gera diena vertingiems daiktams pirkti, dovanoms teikti – beje, tai karminių tėvų skolų grąžinimo vaikams laikas.

Palankus metas romantiškoms pažintims, meilės prisipažinimams, piršlyboms.

Pirmadienį 14 val. 32 min. Plutonas nustos judėti atatupstas, apsisuks ir pajudės tiesiai. Šis direktinis judėjimas truks iki 2017 m. balandžio 20 d. Kai Plutonas direktinis, lengviau pakeliama priklausomybė nuo visumos, kyla būtinybė sugriauti atgyvenusius dalykus. Stiprėja kolektyviškumo jausmas, poreikis atiduoti, aukoti savo energiją, save patį kitiems, kolektyvinei laimei. Tai geras laikas aktyvioms maginėms praktikoms, ekstrasensiniam gydymui.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį svarbūs tik tuo atveju, jei regėjote gausų žmonių susibūrimą. Tačiau šis sapnas labiau susijęs ne su jumis, o su aplinkiniais, valstybe.

Blogas ženklas: jie dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis; jei daug plaukų išsipeštų – nuostoliai, apgaulės; jei batas suplyštų, kulniukas nulūžtų – draugo priešiškumas, artimo žmogaus išdavystė, žalinga priklausomybė nuo artimųjų; netyčia sušlapti, vandenį išlieti – jūsų paslaptis gali paaiškėti.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas; jei paukščiukas pažymėtų jus ar jūsų daiktą – sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis netinkamas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, ką nors nauja pradėti; palankios ryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Geras laikas – pavyks sau naudingai pakeisti svarbius dalykus. Tai puiki proga kovoti už savo principus, žinoma, ir jausmus.

Jautis (04 21–05 20). Įkvėpti jus bus lengva ir jums seksis (jei palaikys artimieji). Tačiau nesiimkite didelių ir sunkių darbų. Verta esminį dėmesį skirti jausmams bei mylimam asmeniui, šeimai, namams.

Dvyniai (05 21–06 21). Gerų naujienų diena – nepraleiskite tokios geros galimybės svarbiam pokalbiui, susitarimui, taip pat kelionei. Drąsiai imkitės iniciatyvos – jūsų laukia puikios permainos.

Vėžys (06 22–07 22). Savo tikslą pasieksite – tai pelno, netikėtos sėkmės bei džiugių susitikimų metas. Tik venkite priekaištų antrajai pusei. Diena žada malonių dovanų.

Liūtas (07 23–08 22). Randate greitą ir paprastą sprendimą. Puikus laikas susitaikyti (ne tik su priešais, savo sąžine, bet ir mylimu žmogumi), taip pat užmegzti bendradarbiavimą.

Mergelė (08 23–09 22). Ateis nelaukta pagalba, gera žinia. Jei vadovaujatės nuojautomis, šiandien verta rizikuoti, tačiau tie, kurie remiasi tik logika, vargu ar ką peš: jiems svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Palankus metas – verta tvarkyti svarbius reikalus, spręsti ne tik dalykines, bet ir asmenines problemas. Tik būkite ryžtingi ir venkite standartinių sprendimų: pasistenkite į situaciją pažvelgti naujai – tai bus efektyvu.

Skorpionas (10 24–11 22). Begalė dalykų jums jau atsibodo – norisi visko greit ir gerai. Ką gi, šiandien puiki proga tvarkyti atsakingus reikalus, spręsti profesines problemas. Tik pirma susiraskite patikimų sąjungininkų.

Šaulys (11 23–12 21). Tai jūsų išminties metas, kai viskas išsisprendžia greitai ir teisingai! Puiki diena! Ką dabar nuveiksite, ilgam bus patikima atspara. Gera diena vykti į keliones, užmegzti naujas pažintis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pasistenkite nesinervinti. Tai geras laikas ir svarbiausia problema bus tik jūsų įtampa. Venkite nereikalingos rizikos ir nieko nekritikuokite, nepriimkite svarbių sprendimų susinervinę. Tinka spręsti kredito klausimą, ypač dėl būsto įsigijimo ar remonto.

Vandenis (01 20–02 18). Randate reikalingą kompromisą ir patikimą sąjungininką. Palanku tvarkyti juridinius reikalus. Būkite atidesni sutuoktinio norams.

Žuvys (02 19–03 20). Verta imtis iniciatyvos – tinkama proga patiems kaip nors pakeisti savo gyvenimą. Beje, ar ne laikas atsikratyti susikaupusios balasto? Tai gera diena atsidėti labdarai (gyvūnų prieglaudoms ypač).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.