Palmira: pasistenkite užbaigti visus darbus, nieko nepradėkite

Harmoningas metas, padedantis nusiraminti, stiprinantis optimizmą ir poreikį su visais sutarti. Tai geras laikas bendrauti, seniems draugiškiems santykiams atnaujinti, keistis informacija. Tai naudingų susitikimų laikas – pokalbiai ilgam bus svarbūs.

Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Palmira Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-09-28 05:30, atnaujinta 2017-05-11 21:52

Tiesa, ši diena siejama ne tik su susitaikymu, vilties atgavimu, bet ir su didesnių veiklos ciklų užbaigimu. Netiks nieko nauja pradėti, kaip ir tvirtinti svarbių dokumentų, sandorių.

Verta gilintis į ankstesnius darbus – išvysite neįgyvendintų galimybių, kils naujų, įdomių idėjų. Ieškokite klaidų, taisykite jas. Daugiau dėmesio skirkite ir kasdienių darbų kokybei – galimos neatidumo klaidos.

Iš antradienio į trečiadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimus žmones, giminaičius. Sapnus reikėtų suprasti tiesiogiai. Blogai buvo sapnuoti mirusiuosius.

Blogas ženklas: susidurti su agresyviais naminiais gyvūnais, juolab nukentėti nuo jų – tai ne tik įspėjimas apie gresiančias nesėkmes, katastrofas, bet ir apie slaptą artimo žmogaus neapykantą, valgyti vištieną.

Geras ženklas: jei jums meilinsis svetimas šuo, katė – išties esate mylimi ir gerbiami savo artimųjų; jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – galima gera žinia ar susitikimas su senu draugu; rasti monetų, ypač herbu į viršų – sėkmingai išspręsite dabartines problemas; rasti veidrodžio šukę – išsisklaidys painiava.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas aktyviai tvarkyti reikalus, glaistyti konfliktus; palankios spalvos – balta, alyvinė, raudona.

Avinas (03 21–04 20). Verta tvarkyti tarnybos reikalus. Neturintiems darbo šiandien gali nusišypsoti laimė. Tiesa, darbo sutarčių pasirašymą geriau atidėti rytdienai. Puikus metas ieškantiems darbo patalpų, taip pat namų tvarkytojos, auklės darbo.

Jautis (04 21–05 20). Šviesaus džiaugsmo, gerų nuojautų metas. Tiek kolegos, tiek namiškiai bus jautrūs, atidūs, pasirengę išgirsti, suprasti. Tiesa, patys irgi neatsisakykite padėti. Puiki proga gerinti santykius su vaikais arba mylimu asmeniu. Nepatartina imtis darbų, kuriems reikia tikslumo, atidumo, ilgo susikaupimo. Puiki diena kūrybiniam darbui.

Dvyniai (05 21–06 21). Jėgų, ryžto trūks. Ir tai į naudą, nes šiandien seksis ramiems, lėtiems – ryžtingi (įžūlūs) gali nukentėti nuo savo viršininkų ar vyresnių šeimos narių. Diena bus puiki, jei vykdysite šeimos valią ir neužsispirsite – tikslą pasieksite tik gražiuoju. Ne laikas kovoti už savo principus, laukite patogesnio momento.

Vėžys (06 22–07 22). Praeitis sugrįžta apversdama planus, priversdama keisti sprendimus. Daug neplanuokite – tegu įvykiai rutuliojasi savaime. Tai palankus metas turintiems išlavėjusią intuiciją. Jūsų žodis ir parama bus reikalingi aplinkiniams, draugams, artimiesiems.

Liūtas (07 23–08 22). Jei jums stinga pinigų, pamėginkite pasvajoti: intuicija parodys, kur ieškoti naujų rezervų. Tiesa, šiandien nereikia tartis dėl konkrečios veiklos ar uždarbio – tai fantazijų (tiesa, netuščių) metas. Palanku teikti dovanas draugams, vaikams, mylimam žmogui.

Mergelė (08 23–09 22). Galite apie save sužinoti svarbių ir reikalingų dalykų! Būsite stiprūs – dabar esate pajėgūs įveikti kliūtis ir pakreipti įvykius, taip pat santykius su artimaisiais bei draugais taip, kaip jums norisi. Tiesa, svarbius veiklos sprendimus, kaip ir susitarimus, atidėkite rytdienai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepalankus metas aktyviai veiklai – verta atsiriboti nuo sunkių darbų bei rūpesčių, ypač jei dar neatšventėte savo gimtadienio. Būkite atidūs intuicijai – ji pranašiška.

Skorpionas (10 23–11 23). Reikia keisti veiklos taktiką, būti manevringesniems, lankstesniems. Ieškokite patikimų sąjungininkų, kad galėtumėte išlaikyti užimtas pozicijas. Galite sulaukti draugų pagalbos – palanku skolintis pinigų.

Šaulys (11 23–12 21). Gerų laimėjimų metas, tiesa, jei veiksite ne vieni, jei jus palaikys sutuoktinis, jei turėsite gerų sąjungininkų. Daugiau dėmesio skirkite tėvams, paisykite jų valios.

Ožiaragis (12 22–01 19). Žingsnis po žingsnio svajonė išsipildo. Vėl pajusite, kad esate mylimi, populiarūs, visiems reikalingi. Galite gauti vertingą profesinį pamokymą, naudingą dalykinį pasiūlymą. Tai geras laikas tikrintis sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Rasite išeitį tvarkydami dalykinius, finansinius reikalus. Tik būkite atlaidesni sutuoktiniui. Jei jūsų santykiai su artimaisiais keblūs, nusileiskite pirmi. Daugiau laiko pabūkite gamtoje, pasivaikščiokite prie vandens telkinių.

Žuvys (02 19–03 20). Atsipalaiduokite ir pasitenkinkite tuo, ką turite, – šiuo metu geriau nenorėkite. Tad pasidžiaukite nueitu keliu, nuveiktais darbais, įvertinkite sutuoktinio nuopelnus. Rinkitės dalykinius partnerius, aptarinėkite su jais dabartines veiklos plėtimo perspektyvas – tai nulems, ar galėsite ateityje rizikuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.