Astrologė Skirma Liepienė: kitą savaitę laukia prabudimas

Prasidėjo spalis – ką pirmąją šio mėnesio savaitę jums žada horoskopas? Gimtadienį švenčiančioms Svarstyklėms tai bus prabudimo savaitė. O jums? Skaitykite astrologės Skirmos Liepienės prognozes.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Svarstyklės
Svarstyklės
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 2, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 11, 2017, 3:52 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Akmenys. Laikas darbingas ir viliojantis perspektyvomis, bet visata vis mesteli akmenėlį į jūsų daržą. Rinkti nelabai yra laiko ir noro, tačiau tie maži nesusipratimai, praradimai ar ginčai verčia sunerimti. Ir nužiūrėjimai, užkeikimai ar surūgęs pienas čia niekuo dėti. Tiesiog toks laikas: nieko lyg ir nenutiko, tik sutriko normalus darbo ritmas, o pasiteisinti nėra kuo.

JAUTIS (04 21–05 21)

Nesutarimai. Ginčai namuose pastaruoju metu nestebina nieko. Nesutarimų įsižiebia dėl menkiausios priežasties. Taip bus ir toliau, juo labiau kad atsiras rimtesnių nesusipratimų, kurių pagrindas – finansai, jūsų darbas. Tai, kas jums atrodo svarbu ir būtina, antrajai pusei atrodo kaip išlaidavimas ir lepinimasis. Išsiaiškinkite, kas būtina, o kas ne.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Nuoširdumas. Daugiau dėmesio skirkite greta esantiems žmonėms. Neskubėkite smerkti ar nutraukti santykių, išmokite vertinti nuoširdumą, net jei atrodo, kad aplinkiniai to nenusipelnė. Tokiame fone susipykę žmonės susitaiko, pasiguodžia, užglosto nesusipratimus. Padarykite tai ir jūs. Dėl vėstančių orų, rūke paskendusių rytų nusiminti neverta – galėsite daugiau laiko pratūnoti namuose.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Muilo burbulas. Ši savaitė panaši į didelį muilo burbulą: gražu, spalvinga ir laikina. Kad ir kaip gerai eitųsi, išliks tikimybė, kad tuoj viskas pokštelės ir pavirs muilina balute. Gali dingti visos svajonės, pradėti darbai ar pasitikėjimo savimi lašai. Jei turite su kuo pasikalbėti, pasidalyti mintimis, pasitarti ir mokate išklausyti patarimus, gali būti, kad muilo burbulai kils aukštai.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pradžia. Viskas dingo. Pasirodė ir dingo, tarsi niekada ir nebūtų buvę. Galite atgaivinti įspūdį, atkurti buvusias figūras, dialogus ar jausmą, tačiau tai jau praeitis. Tenka viską pradėti nuo pradžių, nors ir pagrindo nematyti. Tiesiog išaugote senąsias pareigas, senus jausmus, o kartais net ir draugus. Ieškokite naujos kokybės, patirties ir iššūkių.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Proga. Jums atrodo, kad darote gerą darbą, mokote kitus, patariate, rūpinatės, bet tai tik įkyrus savos nuomonės piršimas. Nemalonu tai išgirsti, bet dabar daugiau dėmesio skirsite sau, mokymuisi, tobulėjimui ar pramogoms. Šiuo metu galite iš gyvenimo prašyti labai daug. Paprašysite ir gausite. Todėl neverkšlenkite dėl mažų nesėkmių ir siekite didelės laimės.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Prabudimas. Užsisvajoję nė nepastebėsite, kuria kryptimi einate. O kai atsitokėsite, nesuprasite, kaip taip nuklysti galėjote. Toks prabudimas pirmiausia laukia namuose. Paaiškės, kad egzistuoja daugybė dalykų, kurių nežinote ir niekas nė nesiruošia apie tai pasakoti. Darbe viskas aiškiau, tačiau ir ten jūsų sumanymams dar toli iki virtimo realybe. Tik finansiniai reikalai klostysis aiškiai.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pagalbininkas. Net arbata neskani, kai mintys nuodijamos. Jūsų planai dideli ir ambicingi, bet mažai kas supranta, kaip tai jums svarbu. Jei organizuojate kelionę ar renginį ir norite viską padaryti tobulai, turite būti pasirengę netikėtumams. Visada turėkite pagalbininką, kurį būtų galima apkaltinti dėl nesėkmės. Namuose taip pat atleiskite vadžias, kitaip neatsiras užplikančių tą neskanią arbatą.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Darbas. Atrodo, kad gyvenate dramblio kaulo bokšte ir nematote, kas darosi aplink. Gal todėl, kad esate pasinėrę į darbus, gal todėl, kad yra sričių, į kurias niekam nevalia kištis. O gal todėl, kad jums neįdomu, kaip gyvena kiti. Kad ir kaip būtų, šeimos interesai turėtų būti svarbiausi. Net jei vaikai dideli, o antroji pusė žilstelėjusi, ką jau kalbėti apie jaunimą. Dėl finansų: kiek dirbate, tiek ir turite, bet ne tiek, kiek darbe sėdite.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Draugai. Laikas pradeda kitaip eiti – greitai, nesustodamas, neleisdamas atsipūsti. Ir nesvarbu, ką planavote, apie ką galvojote, dabar reikia prisitaikyti prie besikeičiančios situacijos. Sunkiausia darbe: reikia priimti nemalonius sprendimus, kurie susiję ir su kitais žmonėmis. Nedideli konfliktai tampa rakštimi. Tik seniai pažįstamų žmonių kompanijoje jaučiatės jaukiai ir saugiai. Tegul bus daugiau tokių susitikimų, pokalbių, vakarų.

VANDENIS (01 21–02 19)

Filosofija. Visuomeninis gyvenimas atima vis daugiau laiko, vis dažniau tenka pasidarbuoti kitų labui. Mezgamos pažintys, formuojamos pažiūros, kyla filosofinių klausimų. Bandysite rasti atsakymus ir tai po truputį keis jūsų požiūrį į daugelį dalykų. Kita vertus, puikiai suprantate, kad dirbdami labdaringais tikslais, skirdami svetimiems daugiau dėmesio prarandate ryšį su savais, turite riboti asmeninius poreikius. Raskite pusiausvyrą.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Idėjos. Siekis nustebinti aplinkinius pradeda užgožti sveiką protą. Užvaldys didelės idėjos, noras pakeisti pasaulį, visus pritraukti prie savo pažiūrų ir įsitikinimų. Jei nesugebėsite pažaboti ambicijų, įsivelsite į nemalonumus. Nekreipkite dėmesio į tuos, kurie gyvena, valgo ar miega kitaip. Kepkite pyragus, rūpinkitės namais, vakarais pasėdėkite prie spragsinčio židinio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.