Astrologė Skirma Liepienė šią savaitę romantikos nežada

Spalio pradžia tikrai nebus romantiška. Darbai ir rūpesčiai, ne visuomet malonūs, atneš ir nuovargio, ir chaoso. Kaip išgyventi šią savaitę, patars astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 4, 2016, 2:26 PM, atnaujinta May 11, 2017, 12:10 PM

Avinas (03 21–04 19)

Drąsiai, ryžtingai ir iki galo. Nesvarbu, kad kovojate apsirengę prabangiu kostiumu ar apsiavę aukštakulniais, dabar tai rimta, svarbi kova. Laimėti gali tik tas, kuris bus ne tik drąsus, bet ir sąžiningas. Skaidrumo patikrinimas – antradienį, o sugebėjimo išsisukti iš dviprasmiškų situacijų – penktadienį. Raskite laiko ne tik arenoje kovoti, bet ir su savais pasėdėti, aptarti namų situaciją.

Jautis (04 20–05 20)

Visi turi paslapčių, dažnai nemalonių, šlykščių ir todėl taip labai slepiamų. Jos saugios, kol patys silpnumo akimirką jų neišplepate. Todėl dar kartą gerai pagalvokite, ar tai, ką susiruošėte pasakyti, yra būtina. O tie, kurie įveiks šią pagundą, turės puikias atostogas, malonius susitikimus, kviestinius vakarėlius ir pasilinksminimus iki ryto.

Dvyniai (05 21–06 20)

Sunkoka pasinaudoti esama padėtimi. O ką jau kalbėti, kad kas nors įvertintų jūsų nuopelnus. Nebent kas nors pagirs, paglostys sekmadienį. Dideli planai ir lūkesčiai nepasitvirtina. Nelengva bus matyti griūvant svajonių pilis. Gali subyrėti ir tai, kas atrodė jau beveik pasiekta. Bet jei mažiau kalbėsite, daugiau klausysite, pasirodysite išmintingi ir solidūs. O tada jau gali kai kas jus ir pastebėti. Savaitės vidurys – daug žadantis.

Vėžys (06 21–07 22)

Sušalusios uogelės, apvytusios rožės ir lietus, lašantis už apykaklės, – labai menka romantika. Na, gal pirmas penkiolika minučių ir nieko, bet vėliau norisi šilumos ir karšto vyno. Taip ir santykiai: iš pradžių yra taip, kaip yra, vėliau reikalavimai didėja. Ir tie, kurie jų neatitinka, turi per lietų šlepsėti namo. Nedalinkite vilčių tiems, kurie jų neverti. Pasaugokite geras emocijas ir šiltus jausmus savaitės pabaigai.

Liūtas (07 23–08 22)

Nors viskas gerai, nekyla didelių problemų ar nesusipratimų, nuojauta, kad kažkas pjauna šaką, ant kurios jūs sėdite, yra. Ir netgi matyti lekiančios skiedros: tai patikrinimas, tai avarinė, tai šis, tai tas. Lengviau tiems, kurie tik už save atsako. O jei jūsų pečius užgula atsakomybė už namus ar darbo kolektyvą, tenka sunerimti. Antradienis – sudėtingiausia savaitės diena, viskas priklausys nuo aplinkybių, bet ne nuo jūsų sprendimų.

Mergelė (08 23–09 22)

Keičiasi ne tik aplinka, bet ir jūs patys. Atsiranda daugiau spalvų ir spontaniškumo, nebelieka sausos analizės. Viena vertus, tai labai gerai, nauja kokybė, naujas požiūris į senas problemas, nauji sprendimai. Tačiau kad ir kaip žavėtų naujasis aš, būkite atidūs, saugokite savo reputaciją, neleiskite suabejoti savo kompetencija. Labai svarbu punktualumas.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nebūkite namisėdos. Jūsų laimė keliauja, keliaukite ir jūs jos pasitikti. Derinkite darbą su malonumu, susikurkite komfortą ant ratų, jei reikia, pakeiskite automobilį. Jei nevairuojate, pats metas to mokytis ir pajusti malonumą. Judėkite, skubėkite. Nedideli nesklandumai darbe (o jų niekada netrūksta) neturėtų sulaikyti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Situacija darbe spaudžia. Iš jūsų reikalaujama ir jūs reikalaujate. Gilinatės į visas subtilybes, suprantate, kad atėjo metas mokytis, tobulintis, bet nerandate tam laiko. Ir gyvenimas jus palieka, jei nepriimate šio iššūkio. Noras parodyti, kokie esate gražūs, protingi, patiria fiasko, nes nėra pažangos. Šią savaitę pirmiausia jums teks paploninti piniginę, o tik po to bus pažadėti visai nauji darbai, naujos sutartys ir galimybės. Bet mokytis vis tiek reikės.

Šaulys (11 22–12 21)

Puikus laikas darbams, kuriuos atidėliojote. Dabar atsiras laiko, noro ir jėgų viską pabaigti. Kartu tai metas, kai tenka važinėti atsargiau, didėja traumų galimybė, o tamsoje einant namo verta sumurmėti burtažodį ar maldelę angelui sargui. Jei saugositės, nieko ir nenutiks. Tačiau sudarant susitarimus, įsipareigojant viršus bus jūsų.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Nojus pradėjo statyti laivą dar prieš pradedant lyti. Jei turite nuojautą, kad atėjo laikas naujiems darbams, naujiems sumanymams įgyvendinti, imkitės to. Net ir tuo atveju, jei kiti sako, kad dar ne laikas, gal neprireiks, gal dar viskas pasikeis. Nuojauta jūsų neapgaus. Tačiau kelionės ar jų planavimas su antrąja puse gali labai komplikuotis, sukelti ginčų ir kelionė gali būti atidėta.

Vandenis (01 20–02 18)

Nors turėtų būti juntamas nuovargis ir rūpesčiai dėl darbų, didelių užmojų ir sumanymų, viskas lyg ir nesvarbu. Gyvenama į skolą, tikint, kad viskas susitvarkys savaime, kad bus tų gerų dienų, bus saulės ir sėkmės. Vidinis balsas neapgauna – viskas bus gerai. Ir gali būti, jog tam nereikės nei didelių pastangų, nei didelių investicijų. Tik šeiminis gyvenimas šiek tiek komplikuojasi, nes visi kiti negali patikėti, kad viskas bus gerai be pastangų.

Žuvys (02 19–03 20)

Namuose – kaip po žemės drebėjimo: kas tvarkos nesilaiko, kas kraustosi iš kambario į kambarį, o kai kam atrodo, kad išlieti pyktį ant partnerio – geriausias būdas pailsėti. Visame šiame chaose egzistuoja ir netikėtumo stebuklas, kai gyvenimas pateikia staigmenų. Tos staigmenos – kaip kinrožės žiedai: vieną dieną pražysta vienas, kitą – kitas, o pirmas jau žavesį praradęs. Staigmenų daug, o džiugesio jokio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.