Astrologės patarimas kitai savaitei: suimkite gyvenimą į rankas

Tikėjimas, pasitikėjimas savo jėgomis, poreikis gyvenimą tvirtai suimti į savo rankas – tai pagrindinis astrologės Skirmos Liepienės receptas ateinančiai savaitei.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 9, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 11, 2017, 6:13 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Tęsinys. Reikia laukti tęsinio. Tai, kas buvo, jau nepasikartos, tačiau laikas juda ir verčia jus kartu judėti. Jei manote, kad neturite jėgų, patirties ar nuotaikos, gyvenimas jus aplenks ir liksite eisenos pabaigoje. Todėl skubėkite tęsti tai, ką pradėjote, naudokitės patirtimi, įdirbiu. Neleiskite, kad jūsų gyvenimas taptų filmu be tęsinio.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pagalba. Finansinių problemų sprendimas – ne tik šios savaitės, bet ir mėnesio klausimas. Ir padėti nelabai kas gali. Visi bandymai apkarpyti biudžetą, griežtai taupyti nedavė rezultatų. Jums reikia pakeisti požiūrį, imtis naujų sumanymų. Neatsisakykite artimųjų pagalbos. Jeigu ją priimsite, tai nesugriaus jūsų reputacijos.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Išeitis. Atsitiktinumų nebūna. Viskas, kas nutinka, turi reikšmę ir galbūt yra ženklas jums. Negalima ranka numoti į pasikartojančias situacijas, būtina ieškoti išeities. Tikėtina, kad sprendimų prireiks imantis kolektyvinio darbo. Jūsų žodis bus lemiamas, kai bus sprendžiami labdaros, pagalbos klausimai. O namuose niekas nesikeis – jūs jiems neturite laiko.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Planai. Pasirūpinti namiškiais, apgaubti visus dėmesiu, žinoti, kas, kaip ir kuo gyvena, o kartu ir visus kontroliuoti. Norai geri, tačiau ne visada taip pavyksta. Antroji pusė turi savo darbų ir savo gyvenimą, vaikai vis dažniau pasineria į bendrus projektus su bendraamžiais, o jums lieka tik rūpintis buities patogumais. Kad nebūtų taip nuobodu, skaitykite knygas, pratęskite golfo sezoną ar tiesiog planuokite remontą.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Išeitis. Jūsų darbų virtinė ramiai žirglioja lyg karavanas. Nukritus vienam ryšuliui niekas nesikeičia: nei tempas, nei darbų pobūdis. Prisiėmėte pernelyg daug įsipareigojimų. Mažai vilties, kad namiškiai nors kiek sutrumpins šią vilkstinę. Kita vertus, yra tikimybė, kad žmogus iš senų laikų pradžiugins, surengs šventę ar tiesiog jus išgriebs iš lakaus smėlio. Visada yra išeitis.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Atsarga. Sėkmė – slidus dalykas: atrodytų, kad būdami gražūs, laimingi negalite suklupti. Viskas einasi gerai. Viskas taip ir tęstųsi, jei ne viena smulkmena, vienas užmirštas daiktas. Tai, ko pritrūksite ar pamesite, gali sugadinti ne vieną dieną. Nešiokitės ne tik telefono kroviklį, bet ir atsarginius batus. Užmegzti pažinčių nepavyks.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pertvarka. Kirvarpų išgraužti labirintai primena jūsų gyvenimo posūkius pastaraisiais metais. Nėra nė vieno vingio, kuris nebūtų skausmingas ar nepaliestas emocijų. Gal atėjo laikas keisti situaciją? Gal verta imtis gyvenimo pertvarkų patiems ir nelaukti, kol kažkokia kirvarpa ras tinkamą kryptį? Aplinkiniai patarimų nedalys, tad liksite vieni su savo paieškomis.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Išmintis. Daugybė progų pasirodyti. Kas eis į svečius, kas vyks už jūrų marių, o kas savame kieme plunksnas kedens. Todėl reikia ne tik puošniems, bet ir išmintingiems būti. Sutiksite žmonių, kurie paskatins vienais ar kitais darbais užsiimti. Drąsos suteiks ir aplinkinių susižavėjimas, pagyros. Viskas klosis puikiai, jei tikėsite savimi ir kitais.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pasitikėjimas. Ar galite bent kartais nevadovauti, nesistengti eiti priekyje? Leiskitės vedami kitų. Pasitikėkite ne tik antrąja puse, intuicija, bet ir vaikais. Jų kalbose, pastabose yra daug tiesos. Išklausykite be pykčio. O jei manote, kad vis tiek esate patys geriausi, būkite pasirengę aštriai kritikai ir pralaimėjimams, ypač penktadienį.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Ydos. Tam tikrame gyvenimo etape visi nusivilia savais herojais. Ir ne todėl, kad slibinai nugalėti ar vampyrai išnyko. Net ir idealūs turi ydų. Žiūrėkite į tai atlaidžiai. Tikėtina, kad tas, kas atrodė tolimas, šaltas ir nepasiekiamas, atsiradęs šalia nebus arogantiškas ir pasipūtęs. Ir viskas klostysis kaip gražiausiame meilės romane. Tik nepamirškite, kad vertinate ne tik jūs, bet ir jus.

VANDENIS (01 21–02 19)

Parama. Du žmonės, turintys bendrą tikslą, gali pasiekti daug. O susivienijus prieš bendrus priešus daug lengviau įveikti kliūtis. Tos kliūtys ir priešai nėra lengvai matomi. Viskas vyksta šiek tiek kitaip nei viduramžiais (be nuodų ir užkalbėjimų), bet vis tiek nepriimkite dovanų ar malonių iš tų, kurie pataikauja, bet jūsų nemyli. Rimtos diskusijos vargina, bet raskite laiko pašnekėti apie susidariusią situaciją.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Darbai. Puiki savaitė, jei žinote, ko norite, mokate prisitaikyti ir patylėti. Gali būti, kad ilgalaikiai planai bus atidedami, ypač susiję su draugais. Darbe sekasi puikiai. Gali būti, kad dėl naujų užduočių šiek tiek pasikeis pareigybės, tačiau bet kuriuo atveju galėsite daugiau uždirbti. Ieškantiems atsvaros asmeniniame gyvenime niekas nepasikeis: kas išėjo, nepareis, ko nesutikote, tai ir nesutiksite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.