Astrologė Palmira: šiandien tikėkite nušvitimu – jis bus

Optimizmo daugėja – nelauktai aplinkybės keičiasi ir atsiranda nauja, gera išeitis. Netikėtai iškilusios alternatyvos leidžia išspręsti ankstesnius keblumus, nesusipratimus. Šiandien svarbu neįsitempti, griežtai nieko neplanuoti – improvizuokite, pasiduokite srautui, tikėkite nušvitimu. Jis bus.

Astrologė Palmira.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Astrologė Palmira.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 10, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 11, 2017, 4:57 AM

Tik nepamirškite to, ką supratote. O išsiaiškinti šiandien galima daug ką, kas susiję su naujais veiklos, kūrybos projektais, finansais, jausmais (galbūt netikėtai paaiškės, kas jums slapta simpatizuoja ir net senokai myli...). Tiesa, diena netinkama romantiškiems pasimatymams – juos atidėkite rytdienai.

Diena tinkama įvairiems susikaupusiems, užvilkintiems darbams įveikti, palanki imtis tvarkymosi iš esmės, remontų – pakaks energijos, sumanumo bei sėkmės. Geras laikas tikrintis sveikatą, bet nepalankus pramogauti, švęsti.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį, jei buvo konkretūs, aiškūs, realūs, pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte, iš karto arba po kelerių metų.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė), vakare išgirsti varpelių skambėjimą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palanki diena naujiems darbams pradėti, planams, projektams kurti; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Pasistenkite išgirsti, ką sako artimieji, draugai, – gali būti, kad nematote ko nors aiškiai naudingo. Tai palankus diena dalykiniams susitikimams, svarbiems klausimams aptarti.

Jautis (04 21–05 20). Tinkamas metas spręsti svarbius darbo, karjeros klausimus. Šios dienos dalykiniai, finansiniai pasiūlymai bus naudingi, tačiau neskubėkite pulti jų įgyvendinti. Ir mokėkite džiaugtis tuo, ką turite, – tai atvers duris į ateities sėkmę!

Dvyniai (05 21–06 21). Puikus laikas svarbiems susitikimams, susitarimams, kelionėms. Naujos idėjos, geri pasiūlymai, tik nepraraskite realybės pojūčio – viską sverkite, skaičiuokite.

Vėžys (06 22–07 22). Labiau pasikliaukite likimu – netikėtai gali atsirasti išeitis, ateiti pagalba. Tai neblogas laikas mokesčių, draudimo, kredito reikalams tvarkyti. Palanku ieškoti pinigų veiklai plėtoti.

Liūtas (07 23–08 22). Labiau pasikliaukite sutuoktiniu, partneriais – jie pasiūlys gerą išeitį, naujų, perspektyvių sprendimų, per juos ateis taip reikalingos permainos. Puiki proga svarbiems susitikimams bei susitarimams – tai reikalingų ir naudingų kompromisų metas. Pasistenkite ką nors naudinga nuveikti savo sutuoktiniui.

Mergelė (08 23–09 22). Būsite išradingi, veiklūs. Tiesa, daug neužsigriebkite: geriau mažiau, bet tiksliau, lėčiau, bet patikimiau. Tinkamas laikas tikrintis sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sulauksite pagalbos, dėmesio – tiesiog kartais to reikia paprašyti. Kaip ir pačiam pasistengti pasidžiaugti – ir tapsite laimingi!

Skorpionas (10 24–11 22). Tinkamas laikas šeimos reikalams tvarkyti. Gerai užsiimti pertvarkomis namuose, remontais.

Šaulys (11 23–12 21). Džiugūs susitikimai, įkvepiančios naujienos, intriguojančios pažintys. Galite sulaukti gerų pasiūlymų – juos sverta priimti. Tai naudingų pirkinių namams metas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Netikėtų dovanų, džiugių staigmenų, nuoširdumo diena. Būkite ir patys dosnūs! Tai, beje, naudos metas. Palanku spręsti finansines problemas. Tinka su vadovybe aptarti atlyginimo klausimą.

Vandenis (01 20–02 18). Atsigavimo laikotarpis – jūs ir vėl stiprūs, nugalite bet kokias kliūtis! Dabar viskas susiklostys pagal jūsų norus! Ir daug neplanuokite – spręskite šios dienos problemas, o sėkmės tikrai pakaks! Šiandien galimi nepaprasti susitikimai, žavios pažintys.

Žuvys (02 19–03 20). Ilgesys, netikrumas vargins – jums reikia poilsio ar bent jau nuoširdaus pokalbio su geru draugu. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite – šiandien tiesiog pasvajokite. Palanki proga konfidencialiems reikalams tvarkyti, sveikatai tikrintis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.