Astrologė: savo gyvenimo kortų neleiskite dėlioti kitiems

Ši savaitė išmokys veikti – norite to ar nenorite, prisieis elgtis drąsiai, vietomis gal net akiplėšiškai, ir prisiimti atsakomybę. Skaitykite, ką jums numato astrologės Skirmos Liepienės prognozės spalio 11–17 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 11, 2016, 1:45 PM, atnaujinta May 11, 2017, 2:59 AM

Avinas (03 21–04 19)

Pataikaudami aplinkiniams, pilkai kasdienybei ir bijodami apkalbų nesukursite nieko ryškaus ir nuostabaus. Tenka griauti stereotipus, elgtis drąsiai ar net akiplėšiškai, kad galėtumėte atrasti visas gyvenimo spalvas. Ir nesvarbu, kuri savaitės diena sėkmingesnė, svarbu tik jūsų nusiteikimas ir ryžtas. Nesutarimai ir ginčai – vienas būdų išgryninti santykius, numatyti jų perspektyvas. Viskas, kas žaižaruoja, dabar priklauso jums.

Jautis (04 20–05 20)

Ne veltui sakoma, kad į vieną krepšį visko dėti nereikia, maža kas gali nutikti. Taip ir dabar su darbais: geriau tiems, kurie turi ne vieną pajamų šaltinį. Ne dėl to, jog keičiate ar norite keisti darbą, o todėl, kad galite purkštauti ir reikalauti to, ką uždirbote, kiek esate verti. Net ir pralaimėję turėsite duonai.

Savaitė gal kiek aštroka, tačiau savaitgalis bus šeimyniškas, mielas ir net sentimentalus.

Dvyniai (05 21–06 20)

Gyvenimas – ne mokykla ir nėra galimybės ištaisyti, perrašyti. Viskas tik vieną kartą. Todėl sprendimus reikėtų apgalvoti, žodžius pasverti, o tai, kas brangu, – išsaugoti.

Diena po dienos vis tie patys darbai ir tie patys žmonės. Tačiau viduryje savaitės švystelės kai kas nuostabaus, žavingo ir privers jūsų širdį plakti greičiau. Nepražiopsokite meilės ir naujų rizikingų galimybių.

Vėžys (06 21–07 22)

Labai keista, kai leidžiate kitiems dėlioti už jus gyvenimo kortas. Ne todėl, kad jos nepalankiai krinta, o todėl, kad suvokiate, jog ne viskas taip, kaip norisi jums. Galite pabandyti keisti savo artimiausią aplinką, siekti naujų mokslų, ieškoti naujų darbų, tačiau labai tikėtina, kad vis tiek jūsų sprendimus kas nors koreguos.

Todėl kritikams ir koordinatoriams palikite kuo mažiau erdvės.

Liūtas (07 23–08 22)

Jūsų užimama pozicija šiuo metu nėra labai palanki, nes atsiranda žmonių, kurie priešinasi jūsų požiūriui, taisyklėms, nurodymams. Reikia mokėti apginti savo padėtį, turite jaustis teisūs, kad galėtumėte kovoti.

Tai laikas, kai didelėmis pastangomis, darbu pasiekiamas rezultatas. Neieškokite slapto plano, nekurkite sąmokslo teorijų. Jų tiesiog nėra, pabandykite žiūrėti realiai.

Mergelė (08 23–09 22)

Gyvenimo greitkelis nevingiuoja – pastovus greitis ir nuobodus peizažas. Tačiau čia yra ir privalumų: galite paspausti ir pasivyti tuos, kurie buvo išsiveržę į priekį, ir retsykiais įjungti autopilotą. Aišku, ne viskas klostosi labai paprastai: vienas kitas nesklandumas finansų srityje, vienas kitas aptarimas namuose.

Tiems, kurie bando parduoti, pirkti nekilnojamąjį turtą, itin palanku – pavyks viską suderinti.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jei turite ką parodyti, kuo pasigirti – pirmyn. Neslėpkite savo sėkmės ar laimėjimų – tegul aplinkiniai taip pat pasidžiaugia. Bus laikas, jūs džiaugsitės kitų rezultatais.

Daug laiko ir pastangų atima papildomo darbo paieškos. Ir ne todėl, kad ko nors trūktų, o vien tam, kad išeitumėte iš namų, rastumėte tai, kas patinka, tobulėtumėte. Gali būti, kad kaip tik dabar ir apsispręsite hobį paversti darbu.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nesiveržkite į šeimyninius pietus, neplanuokite susitikimų su draugais savaitgaliui. Visa tai jus labai erzins ir atrodys, kad visas šis reikalas vagia jūsų laiką. To nebejusite pirmadienio popietę ir galėsite ramiai nedideliame, jaukiame itališkame restoranėlyje gerti kavą ir šnekučiuotis. Ir laikas taps nebesvarbus. Darbams tai neturės įtakos – viskas eisis kaip visada.

Šaulys (11 22–12 21)

Darbus rikiuojate lyg voverė riešutus: vienas paskui kitą, tik jums suprantama ir įprasta tvarka. Ir tai tiesiog darbas. Naminis gyvenimas visai su tuo nesusijęs. Nes ten savi rūpesčiai, savi džiaugsmai. O tų džiaugsmų, smagių akimirkų ir linksmų pokalbių nepritrūks.

Kam teks vaikiškus galvosūkius spręsti, kas savas šventes, o kas keliones į šiltuosius kraštus planuos. Vienaip ar kitaip, vis tiek atitolsite nuo realybės.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Ambicijos gali prasiveržti, bet reikia gerai pagalvoti, ko imatės ir kodėl. Neapsikraukite papildomais rūpesčiais, veikla dėl veiklos. Juk yra daugybė įdomių dalykų, kuriems galima skirti savo dėmesį, laiką, finansus.

Nesustokite prie gauto pirmo pasiūlymo, laukite, ką dar gyvenimas jums pamėtės. Namie reikalai be jokių naujienų: jei blogai – tai stabiliai, jei gerai – tai niekuo nebenustebins.

Vandenis (01 20–02 18)

Komplimentų sulauksite ir jie bus pelnyti. Ilgai mėgautis šiuo jausmu neteks, nes jau antradienį viskas išskaidrės ir jūs būsite toje vietoje, kurioje turite būti. Bus aišku, kodėl pastaruoju metu viskas vyksta taip, kaip vyksta. Bus aišku, kad tikitės atgaivinti tai, kas nebeatgaivinama, ir prarasite ryšį su žmogumi, su kuriuo tikėjotės užmegzti darbo ryšius.

Žuvys (02 19–03 20)

Priimti sprendimus nėra lengva. Sudėtinga prisiimti atsakomybę už ilgalaikius projektus. Tačiau dabar karšta bulvė jūsų rankose ir jūs turite greitai daryti sprendimus, įvertinti dabartinę situaciją ir tai, kas gali nutikti vėliau.

Tai asmeninis gyvenimas, tai šeiminiai reikalai. Darbe viskas paprasčiau – prisitaikote prie esamos situacijos ir atliekate savo pagrindines pareigas. Jei darbas leidžia – imkitės iniciatyvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.