Astrologė Skirma Liepienė: kitą savaitę laukia permainos

Kitą savaitę laukia permainos – pasitikite jas drąsiai ir neišsigąskite iššūkių. Ir tada ateitis priklausys tik nuo jūsų, žada astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Svarstyklės
Svarstyklės
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 16, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 10, 2017, 7:47 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Revizija. Norėsite viską baigti, išsiaiškinti, kas ir kaip. Bandysite sužinoti, kiek turite, ko esate verti. Tai, kas ne itin svarbu, stengsitės išmesti. Po tokios revizijos gali paaiškėti, kad save vertinate labiau, nei reikėtų, o didžiosios galimybės išseko. Tai nėra bloga savaitė, greičiau tam tikro periodo pabaiga. Susitaikysite su tuo, ką turite, pradėsite naują kelią.

JAUTIS (04 21–05 21)

Draugai. Tuos, kuriuos buvote išbraukę iš draugų sąrašo, teks prisiminti ar net atgal priimti. Ne todėl, kad tie žmonės jums reikalingi. Tiesiog bus aišku, kad draugai lieka draugai, nesvarbu, kokiame jie sąraše. Dabar reikia lankstumo, naujų vėjų, kad išlaikytumėte savo darbo vietą. Reikia naujovių, kad būtų smagu eiti į darbą, kad darbo diena būtų ne tokia nuobodi.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Norai. Vis dar esate patenkinti savimi, norite plaukti prieš srovę. Ir jokie slenksčiai ar užtvankos jūsų nesulaiko. Kol yra jėgų ir norų, irkitės pirmyn. Savaitės pabaigoje visi norai taps materialūs, nukreipti į buitį. Savaitgalis viską grąžins į ramią tėkmę. Todėl paskutinius drąsos ir ryžto likučius verta išnaudoti gyvenimo pokyčiams. Jei atrodo, kad iki to nepriaugote, pasikliaukite nuojauta.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Skundai. Galvokite, ką ir apie ką kalbate. Nesiskųskite namiškiais, santuoka ar per maža alga. Tokie skundai sukels tik skausmą. Dabar reikia kurti jaukumą. Šeimos vertybės labai svarbios. Galite planuoti savo gyvenimą toli į priekį. Jei norite, kad viskas vyktų sėkmingai, mąstykite teigiamai.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Permainos. Teks imtis tokių darbų, kokių iki šiol niekada nedarėte. Priimkite juos kaip iššūkį. Tai ilgalaikiai įsipareigojimai ir atsakomybė. Tikėtina, kad tai ne tik jūsų, bet ir viso kolektyvo, o gal net miesto reikalas. Tiems, kas pabijos, teks tyliai sėdėti be pergalių ir progos išgarsėti. Permainos namuose nebus labai didelės, bet vis tiek prie jų reikės prisitaikyti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Debesys. Lietaus debesys aptrauks visą dangų ir prieblandoje teks eiti ta kryptimi, kuria iki šiol ėjote, be jokių skiriamųjų ženklų ar vedlių. Su tuo galite susitaikyti, bet norite, kad anksčiau ar vėliau pragiedrėtų. Todėl visi nemalonumai, pareigos ir vaikų rūpesčiai bus suverčiami antrajai pusei. Bandysite gyventi ateitimi, kai jau viskas bus išspręsta ir pamiršta.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Ateitis. Įveikti save, patiems išspręsti visus nesusipratimus, problemas ir keblias situacijas. Tai žymiai svarbiau nei pripažinimas ar aplinkinių pagyros. Tik jūs galite žinoti, kiek įdėta jėgų siekiant rezultato. Todėl, jei pavyko patekti į savąjį rojų, džiaukitės, švęskite, linksminkitės ir net neabejokite, kad kitą kartą gali būti kitaip. Puikiai matote ateitį, reikia tik nugalėti save ir eiti pirmyn.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pramogos. Vienus stebinate, kitiems keliate siaubą. Kodėl? Lengvabūdiškai žiūrite į savo, kaip tėvų, pareigas, net nesvarstydami susikraunate mantą ir vykstate pramogauti. Randate tūkstantį priežasčių, kad pakeistumėte viršininko planus. Kitaip tariant, tikrai nekeliate pasitikėjimo. Dėl to gali nukentėti pajamos, pareigos. Tik ar tai jus gali sustabdyti? Greičiausiai ne.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Tikėjimas. Net aiškiau matydami ir suprasdami savo norus būsite romantiški idealistai. Norite tikėti, kad tai, kas gražu, spalvinga ir žavu, nutiks būtent jums. Jei tuo tikėsite, taip ir bus. Ir visai nesvarbu, savi ar svetimi aitvarai turtus suneš. Kita vertus, nepasitikėkite vien savimi ir sėkme. Yra laikas, kai reikia griebtis darbų, kurti planus ir turėti ateities viziją.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Sėkmės receptai. Ne kiekvienas moliūgas virsta gražia karieta. Nereikia sielvartauti dėl neišsipildžiusių svajonių. Kiekvieną nesėkmę galima paversti naudinga pamoka, kaip ir moliūgą aštria sriuba. Ieškokite sėkmės receptų ten, kur anksčiau nesidairėte. Savaitgalis gal ir ne toks spalvingas ar įsimintinas, bet per jį galite aptarti problemas ir rasti tinkamiausius sprendimus. Susitaikykite su priešais.

VANDENIS (01 21–02 19)

Priemonė. Darbas yra tik tam, kad uždirbtumėte ir galėtumėte turėti lėšų siekiams įgyvendinti. Tai tik priemonė, o ne gyvenimo tikslas. Deja, bet kartais tai pamirštate. Tikėtina, kad jūsų darbus šiuo metu jaukia šeimos nariai. Pas vienus vaikai darbe trinasi, kiti priversti dėl tėvų anksčiau išeiti atostogų, tretiems tenka trumpinti darbo dieną. Kita vertus, džiaukitės tuo, kad esate reikalingi.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Kelionė. Atrodo, nieko nauja: turite tuos pačius tikslus, norite susitvarkyti namus, susidėlioti jausmus. Be to, dabar ypač norite keliauti, pažinti naujas kultūras, religijas. Ieškosite vietos, kurioje gerai jaustumėtės ir galėtumėte bent laikinai persikelti gyventi. Ramiai pasėdėti nepavyks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.