Astrologė Skirma Liepienė: pirmosios šalnos pakanda gerą nuotaiką

Su pirmosiomis šalnomis mažėja optimizmo ir geros nuotaikos. Bet tai natūralu – šiluma negali tęstis amžinai. Kad ši savaitė pralėktų smagiau, pasiskaitykite astrologės Skirmos Liepienės patarimus.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-10-18 17:20, atnaujinta 2017-05-10 16:03

Avinas (03 21–04 19)

Reikia stabdžių net ir patiems drąsiausiems. Jūs puikiai jaučiatės, esate energingi, kupini idėjų ir planų. Šiek tiek ramiau, viską spėsite. Gali būti, kad kiti dar nepasiruošę estafetėms, kurias jūs sumanėte. O vieniems jums dar klausimas, ar pavyks tai įgyvendinti.

Pailsėti, atsipūsti palankiausia mėgaujantis pirtimis, plaukiojant. Stipresni gėrimai šią savaitę gali pridaryti bėdų.

Jautis (04 20–05 20)

Papuola smulkus akmenėlis į apavą ir eiti darosi nepatogu. Vieniems tai neaiškios situacijos darbe, kitiems – neišspręsti santykiai iš praeities, o tretiems – naujai atgimę jausmai. Akmenėlio neišmesite, su tuo reikės susitaikyti. Todėl daugiau dėmesio skirkite ten, kur galite ką nors keisti, tobulinti, planuoti. Jei turite galimybę, planuokite bent trumputes atostogas, jei ne, bent vakarus leiskite linksmai.

Dvyniai (05 21–06 20)

Reikia palankaus vėjo, kad išskleistų jūsų laivo bures. Pastaruoju metu labai sunkiai iriamasi pirmyn. Tai aplinkybės ne tos, tai kliūtys išnyra. Reikia labai gerai žinoti, kas, kur ir kada, kad galėtumėte laviruoti.

Santykiuose, darbų paieškose iškylančios problemos ne visada yra susijusios su aplinkybėmis, labiau su jūsų reikalavimais, ambicijomis. Nuspręskite, kas yra svarbiau, ir pakoreguokite savo norus.

Vėžys (06 21–07 22)

Visada galima rasti galimybę pakeisti gyvenimą. Tai priklauso nuo jūsų norų ir drąsos. Dabar toks laikas, kai drąsos užtenka, o loginio mąstymo pritrūksta. Todėl nenuostabu, kad kiti žmonės trūkčios pečiais klausydami jūsų paistalų, kuriuos vadinate planais. Nebijodami klauskite, klausykite ir darykite savaip. Bet nuomonė iš šalies taip pat gali būti svarbi ir atkreipti jūsų dėmesį į detales, kurias jūs tiesiog praleidžiate.

Liūtas (07 23–08 22)

Kaip šauksi – taip atsišauks. Atrodo, kad grįžtantis aidas jūsų nedžiugina. Gali būti, kad ne ten ir ne taip ūkavote. Pirmiausia tai liečia šeiminius santykius, kuriuose negali būti jokių apskaičiavimų ir gudravimų. Tai erdvė, kurioje sąžiningumas ir atvirumas yra visa ko pagrindas, o jūs jau pripėdavote.

Kai išspręsite namines problemas, pajudės darbai, pabirs pinigai ir turėsite iš ko gyventi ilgai ir laimingai.

Mergelė (08 23–09 22)

Pirmosios šalnos pakanda gerą nuotaiką. Ir atrodo, kad sėkmingiausias metų laikotarpis baigiasi. Tai nėra absoliuti tiesa, tačiau turite skubėti įgyvendinti svarbiausius sumanymus, sudėti pagrindus ateities sėkmingiems darbams. Gali būti, kad jūsų norai, troškimai ar svajos neatitiks jūsų galimybių, bet vis tiek yra tikimybė, jog moliūgas virs karieta, o nupiepusi pelė – vežėju.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Pareigos nebeslegia. Jos virsta dalimi kasdienybės, netrukdo judėti į priekį ir vis dažniau yra nustumiamos tolyn. Lengvabūdiškai žiūrėti į įsipareigojimus, kurie yra patvirtinti dokumentais, nevertėtų, nes šiuo metu ypač lengvai skiriamos baudos už netesybas.

Visuomeninis gyvenimas labai svarbus, todėl įvairūs renginiai, dalyvavimas įvairiose akcijose ir vaikiški konkursai tampa kasdienybe.

Skorpionas (10 23–11 21)

Svarbiausia neprasilenkti su savo įsitikinimais, sąžine ir gyventi pagal įprastą tvarką. Gali būti, kad vaikų, tėvų ar giminaičių problemos pastaruoju metu drumsčia gyvenimą. Bet visi džiaugsmai ir kyla iš netikėtumų. Jūs vis dar neturite didelės laisvės nei priimdami sprendimus, nei asmeniniame gyvenime. Tačiau tai laikotarpis, kai galite pabaigti tai, kas užsiliko. O baigę su pirmu tikru gruodu galėsite pradėti viską, kas naujo ir gražaus.

Šaulys (11 22–12 21)

Tenka pastovėti nuošalyje, atsiranda kitų, kurie dabar nori ir gali pasirodyti. Jums telieka bendradarbiauti, šiek tiek komplimentus pažarstyti, dovanėlėmis pamaloninti ir vėl galėsite žibėti. Tačiau turite suprasti, kad ne visus domina politikos klausimai, ne visi nusiteikę keisti valdžią. Gerai pagalvokite, kam ir ką sakote. Naminiame gyvenime kaip visada: niekas nevertina ir nesidžiaugia.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Susitaikykite su tuo, kad niekas nesitęsia amžinai. Kelionės, pramogos, santykiai – viskas turi pradžią, turi ir pabaigą. Todėl nesvarbu, kas vyko savaitę ar dvi, dabar vėl esate toje pačioje vietoje su savo pareigomis, darbais ir tais pačiais žmonėmis.

Galbūt jums norisi apie tai pasikalbėti, papasakoti ar tiesiog pasidalinti įspūdžiais? Ieškokite neutralaus pašnekovo, kuriam smalsu, bet tik tiek.

Vandenis (01 20–02 18)

Gyvenimas pastaruoju metu nėra labai paprastas: kai kam iškyla problemų bendraujant, kai kam norisi laisvės, mažiau įsipareigojimų. Tačiau visata nelinkusi leistis į kompromisus. Todėl arba priimate taisykles, dirbate ir taikotės prie aplinkos, arba gyvenate vieni ir ieškote įdomaus žmogaus, kuris lygiai taip pat atsainiai žiūri į partnerystės įsipareigojimus. Jūs galite pykti, kiek tik norite, bet bendri finansai – bendras reikalas.

Žuvys (02 19–03 20)

Atsakomybės jausmas. Jūs jaučiatės atsakingi ne tik už save, bet ir už tuos, kurie greta, už jų poelgius, žodžius. Kiekvienas suaugęs žmogus pats atsako už save, ir nesvarbu, kokie giminystės ar meilės ryšiai jus sieja. Mažiau galvokite apie kitus, daugiau apie save. Darbų krūvis išlieka toks pat, nors kolektyve yra nedidelių nesusipratimų ar ginčų. Nedidelė trintis skatina konkurenciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.