Astrologė žada: niūrus metas atneš ir gerų dalykų

Savaitė prieš Heloviną. Argi šiuo niūriu metų laiku galima tikėtis ko nors gero? Žinoma. Astrologė Skirma Liepienė ateinančiai savaitei parengė išsamią prognozę.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 23, 2016, 5:30 AM, atnaujinta May 10, 2017, 9:25 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Planai. Buities rūpesčiai? Žvilgtelėkite į tai iš paukščio skrydžio. Viską galima išspręsti net ir tada, kai į tai įpainioti antrosios pusės giminaičiai. Viskas, ką planuojate, bus įgyvendinta, jei neatidėliosite geresniems laikams, palankesnėms aplinkybėms ar tam metui, kai laimėsite loterijoje. Viskas – čia ir dabar. Jei negalite suderinti darbo ir pramogų, apkarpykite darbus. Išnaudokite šviesias dienas iki pat pabaigos.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pokyčiai. Gali būti, kad nepastebėjote, kaip viskas pasikeitė. Pakito spalvos, nuotaikos ir net kvapai. Esate paskendę darbe, kasdienybėje ir nenorite nieko matyti. Manote, kad jei nekreipsite į visa tai dėmesio, viskas išliks. Taip nebus. Turite tai priimti, įvertinti ir prisitaikyti prie naujovių.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pamokos. Gyvenimo pamokos gali būti švelnios, skaudžios, baudžiančios ar tiesiog verčiančios galvoti. Turite jas išanalizuoti, suprasti, kas ir kodėl atsitiko, ir būtinai padaryti išvadas. Niekas jums nepadės, turite patys susivokti. Teks keisti veiklos sritį, permąstyti darbus, įsipareigojimus. Tai neišvengiama, bet jūs galite būti pasirengę šiam lietui ir žaibams.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Paslaptys. Trumpos kelionės, pažintys ir daug pašnekesių apie dalykus, kurie iš tiesų svarbūs. Dabar galite pareikšti nuomonę apie daugelį dalykų. Suteikite progą kitiems žmonėms jus geriau pažinti. Vienos paslaptys atskleidžiamos, kitos sukuriamos. Todėl nesvarbu, kieno sapnuose braidžiojate naktį, svarbu, kad dieną gyventumėte taip, kaip iki šiol gyvenote.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Gera energija. Kaltinimai, dantų griežimas nieko nekeičia, kaip ir pykčio kupini žodžiai. Svarbu, kad galvotumėte, kalbėtumėte, elgtumėtės pozityviai ir niekam nereikėtų verkti dėl jūsų pykčio protrūkio. Tik gera energija atsimuša į kitą žmogų ir gėriu sugrįžta. Jei kas nors išvedė iš kantrybės ar įžeidė, atsiribokite, pasitraukite. Ir tegul visa pikta, kas skirta jums, grįžta bumerangu.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Svajonės. Jei einate pėsčiomis, kelias ilgesnis nei važiuojant ar skrendant. O jei keliaujate į Meką, vis tiek ją pasieksite, net jei reikės vandeniu eiti. Svajonės kartais pildosi, kartais ne. Dabar jos pildosi sunkiai, bet tai nereiškia, kad nuobodu ar liūdna. Tiesiog sulaukite sėkmės akimirkos ir eikite tikslo link. Ir visai nesvarbu, kad ruduo, kad pašalo. Gyvenimas dėl to nesibaigia.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Šlapdriba. Viskas priklauso nuo to, ko norite, kaip žiūrite į situaciją. Jei manote, kad dienos labai trumpos, o naktys ilgos, jei jums nepatinka lietuviškos spalvos, tai gyvenimas ir bus kaip šlapdriba. Tačiau jei rasite ką nors gražaus, minkšto, spalvingo ar gardžiai kvepiančio, yra tikimybė, kad būsite išgelbėti. Savaitės antra pusė sėkmingesnė nei pradžia, todėl tai, kam reikia dėmesio ir laiko, pasilikite savaitgaliui.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pakantumas. Sėkmė priklausys nuo to, iš kieno varpinės žiūrėsite. Gali būti, kad tai, kas jums atrodo kasdieniška ir įprasta, kitiems – siekis. Todėl būkite pakantūs gyvenantiems kitaip, mąstantiems kitaip ar tiesiog kitokiems. Situacijos neskatina pakantumo, bet aplinkiniai įvertina gražius gestus. Savaitės pradžia sunkesnė nei pabaiga. Kiekvienam savas laikas.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Nerimas. Atsirinkite, kas svarbu, o kas tik antraeiliai dalykai. Nebarstykite savęs ten, kur nereikia, neužsiimkite tūkstančiais darbų, kurie neteikia ne tik finansinės naudos, bet ir malonumo. Išmokite pasakyti „ne“, kai krauna darbus, neatitinkančius jūsų pareigų. Asmeniniame gyvenime – daugiau nerimo ir nežinios. Dabar nesužinosite to, kas slepiama. Paslaptys ne jūsų, luktelėkite.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Šviesulys. Vidinė jėga, energija, meilė veržte veršis. Tapsite šviesuliu, traukos centru visiems tiems, kurie bijo imtis iniciatyvos. Jūs – žmogus, kuris pasuka gyvenimo laikrodį pirmyn. Ir nesvarbu, kokios spalvos laikrodžio ciferblatas. Svarbu, kad laikas neitų atgal, netemptų jūsų į praeitį. Viskas, kas bus pradėta, turės tęsinį ir džiugins puikiu rezultatu.

VANDENIS (01 21–02 19)

Sąrašai. Darbai yra tik tam, kad uždirbtumėte ir turėtumėte lėšų tikslams įgyvendinti. Virš debesų viskas atrodo gražiau, patraukliau, lengviau, tačiau daug žmonių vaikštinėja žeme ir sprendžia smulkias problemas. O tos problemos – labai asmeniškos: vieni namuose pernelyg daug prižadėjo, kiti svetimais jausmais žaidžia, treti nežino, kaip svajones paversti realybe. Svarbu sudaryti sąrašus esminių ir antraeilių dalykų. Kai suprasite, kas svarbiausia, žinosite, kur nukreipti energiją.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Apmąstymai. Žiūrėkite į viską paprasčiau. Gali būti, kad dabar jums tenka elgtis kitaip, nei esate įpratę ar diktuoja principai. Mažas melas gali būti viena iš galimybių, kaip pasiekti trokštamą tikslą. Nebus malonu, bet efektyvu. Savaitė prabėgs lengvu, šiek tiek tingiu žingsniu. Niekas neskubins, o ir jūs turėsite laiko sprendimams apmąstyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.