Astrologė patarė, kaip išgyventi šią painią savaitę

Savaitė gana paini. Jeigu sunku pasirinkti, susigaudyti, kas teisinga, o kas ne, žinokite – taip nulėmė žvaigždės. Kaip išgyventi šią nelengvą savaitę, pataria astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 25, 2016, 2:41 PM, atnaujinta May 10, 2017, 5:49 AM

Avinas (03 21–04 19)

Protingai dozuokite bendravimą su valdžia, įkyriais prašytojais ir net draugais, kuriems reikia jūsų paslaugų. Pirmiausia turite patys padaryti tai, ką pažadėjote. Vėliau išsireikalaukite to, ką pažadėjo jums. Ištuštinkite nepadarytų darbų, neperžiūrėtų popierių skyrelį, įveskite ten tvarką. Ir kai jausitės smagiai, būsite patenkinti savimi ir savo aplinka, tik tada galėsite užsikrauti svetimas nesąmones.

Jautis (04 20–05 20)

Žmogaus gyvenimas – begalinė grandinė galimybių, kurias jis renkasi kiekvieną savo gyvenimo akimirką. Todėl nereikia dejuoti, jog gyvenimas sustojo vienoje vietoje, kad nieko negalite pakeisti ir kad taip bus per amžius. Viskas priklausys nuo to, ar jūs pasinaudosite galimybėmis, ar tiesiog stebėsite, kaip jos po truputį menkėja, nyksta, išsisklaido. Galite daug ką pakeisti jau dabar, viskas priklauso nuo jūsų drąsos.

Dvyniai (05 21–06 20)

Kas miega, o kas dirba. Vieni tyliai, lyg bitės savo aviliuose ruošiasi žiemai, kamšo įvairius plyšius, baigia darbus, kiti vis dar suka ratus, dairosi, kur galėtų nutūpti, naują lizdą susukti. Santykių tema išlieka svarbi ilgam. Tačiau tai labiau svajonių lygmuo nei reali meilės, jausmų plotmė.

Darbai juda stabiliai, be didesnių pakylėjimų ar perspektyvų. Nieko gero su jais nebus, kol patys nenuspręsite, ko jums reikia.

Vėžys (06 21–07 22)

Niekas nežino, kas teisinga, rimta ar tikra. Viską išgrynina laikas. Ir santykius, ir jausmus, ir amžiną prieraišumą. Jūs mylimas, geidžiamas, bet gal ne visada namie. Todėl reikia atsvaros. Ar ji bus, priklausys nuo aplinkybių, jūsų nuostatų. Darbuose kaip visada: ir gerai, ir komplikuotai. Viską lems viršininkas ir jo nuotaikos. Tiems, kurie ruošiasi keisti darbą, vertėtų dar luktelėti.

Liūtas (07 23–08 22)

Darbai, kelionės, vakarėliai, šventės – viskas susipina, susipainioja ir atrodo, kad laikas tąsus lyg sakai. Bet tai labai laikina, savaitės antroje pusėje viskas sustos į savo vietas ir bus aišku, ko nepadarėte, ką pražiopsojote ir kur jus linksmybės nuvedė.

Tačiau kad ir kokios būtų pasekmės ar bausmės, jūs turėsite ką prisiminti. O tiems, kurie bus geri, nuoširdūs ir naminiai, savaitė bus nuobodi.

Mergelė (08 23–09 22)

Finansinių klausimų sprendimas šiek tiek erzina. Jums nesuprantama, kodėl reikia uždirbti daugiau, jei neaišku, ką su tais pinigais darysite. Geresnė buitis, šiltesnės atostogos ar brangesni batai. Turi būti tikslas, dėl kurio stengiatės. Iš tiesų jokie darbai, sumanymai rimtai nepajudės, kol nerasite to, dėl ko verta stengtis.

Reikia motyvacijos ir pozityvo. Tiek daug visi apie tai kalba, bet kiekvienas pats turi susirasti džiaugsmo šaltinį.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nesvarbu, kas ant tako: šlapi lapai ar patežęs sniegas, vis tiek noras tik vienas – išvažiuoti. Ir nelabai svarbu, kur. Nelabai svarbu ir tai, kad išvažiavę ilgam prarasite viską, ką turite: mėgstamą pasivaikščiojimo maršrutą, sekmadienio pietus su giminaičiais. Pasikeis net spalvos, jus supantys kvapai. Niekas nesvarbu, nes norisi pakeisti aplinką. O tiems, kurie negali išvykti, tenka čia susikurti kitą gyvenimą.

Skorpionas (10 23–11 21)

Jei jau pradėjote, tai ir eikite tikslo link. Stenkitės, atakuokite lyg ryklys tol, kol jums pavyks, kol auka pasiduos. Jums tai nepriimtina? Norite švelniai ir gražiuoju? Kuo reikšmingesnis tikslas, tuo daugiau reikia įdėti pastangų, kad jį pasiektumėte.

Šiuo metu nėra lengvų kelių ar aplinkkelių. O namuose viskas kaip visada: aplinkiniai ant puspirščių, kad niekas nieko neužkliudytų, kad joks garsas jūsų dėmesio nepatrauktų.

Šaulys (11 22–12 21)

Ne taip, kaip norėjote, bet puikiai. Tai irgi smagu, nes nuo svarbių įvykių gyvenime viskas ir keičiasi. Dabar atėjo laikas pokyčiams, priimkite juos, keiskitės patys, keiskite aplinką, pasinerkite į tai, kas nauja.

Nereikia didelių iššūkių, reikia adekvačios reakcijos į permainas. O jei dar nesulaukėte akivaizdžių pokyčių, apsidairykite aplink. Juk vis tiek kas nors pajudėjo.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Venkite sudėtingų, komplikuotų situacijų, kuriose jūs neturite įtakos, kur nuo jūsų niekas nepriklauso. Kuo stipresnis smūgis, tuo labiau skauda. Kompresai, tepalai, ledai, vaistai tai apmalšina, bet neilgam. Skausmas sugrįžta. O kai sužeidžia sielą, kompresai, arbatos nepadeda. Todėl šiuo metu lengviau išvengti, išsisukti, nei vėliau užgydyti. Tylaus žmogaus savaitė.

Vandenis (01 20–02 18)

Naujos pažintys gana įdomios. Ir visai nesvarbu sutikto žmogaus amžius. Arba jums įdomu bendrauti su juo, arba ne. Ir kuo čia dėtas amžius? Jis neturi jokios reikšmės. Tai labiau intelektualus, gyvenimo patirtimi pagrįstas bendravimas.

Susitikimai ir pokalbiai keičia šios savaitės darbo grafiką, grįžimo namo laiką ir atideda šeimines šventes. Viskas gula ant asmeninių vertybių svarstyklių.

Žuvys (02 19–03 20)

Jei labai liūdna ir pilka, nieko kito nelieka, kaip apsiauti vasarinius batelius, kuriuose dar liko paplūdimio smėlio, ir pasinerti į šiltus prisiminimus. Jūs turite svajonę, kuri šiuo metu pakibo, įstrigo ir niekaip nenori virsti tuo, ko trokšta jūsų širdis.

Nenusivilkite, vis dar tikėkite, kad tai gali įvykti. Iki galutinio termino liko dar keletas dienų. O ir šiaip viskas klojasi gerai. Vasara bus – jei ne čia, tai kitoje pasaulio pusėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.