Astrologė Skirma Liepienė: gali susiklostyti blogiausias scenarijus

Painiava tęsiasi. Į paskutinį rudens mėnesį įžengsime lydimi ne pačių linksmiausių nuotaikų. Kai kurių gali laukti net pats blogiausias scenarijus. Ar būtumėte jam pasiruošę? Astrologė Skirma Liepienė dalijasi patarimais kiekvienam Zodiako ženklui.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Skorpionas
Skorpionas
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-10-30 04:30, atnaujinta 2017-05-09 22:44

AVINAS (03 21–04 20)

Pirmyn! Vieniems tai ilgai laukta ir planuota savaitė, kitiems – eilinė, viena iš daugelio. Kita vertus, vis tiek bus kai kas, kas privers šį laiką prisiminti dar ilgai. Pirmiausia tai susiję su savęs vertinimu ir rezultatu. Kitaip tariant, geras, bet sunkus laikotarpis. Atminkite, kad neįmanoma grįžti laiku atgal. Renkatės kelią, juo einate, jokių naujų pradžių. Visą laiką – pirmyn.

JAUTIS (04 21–05 21)

Jausmai. Kiekvienas žingsnis negali būti pasvertas, o kiekvienas žodis apgalvotas. Kartais reikia spontaniškumo, kuris galbūt nepasiteisins, neturės tąsos, bet padovanos daugybę emocijų. Vieniems savaitė bus susijusi su pareigomis, kitiems – su maloniais meilės ryšiais ar jų laukimu. Per šią savaitę bus aktualios ir socialinės temos, bet vis tiek grįšite prie jausmų.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Konfliktai. Kelias nebūtinai turi būti tiesus ir teisingas. Jūsų ambicijos, pasipūtimas ar noras visiems vadovauti gali pakišti koją: liksite vieni, supykę ir nepatenkinti. Konfliktai darbe gali išprovokuoti ne tik netikėtas atostogas, bet ir pasiūlymą pasiieškoti kitos veiklos. Todėl prieš burnodami ar nurodinėdami gerai pagalvokite, kiek patys esate verti ir ką darysite, jei susiklostys blogiausias scenarijus.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Jaukumas. Jums mažai kas gali paprieštarauti, juo labiau, kad dabar elgiatės beveik tobulai: bandote sukurti jaukią aplinką, įtikti artimiesiems. Kitiems atrodo, kad visa tai natūralu, tačiau jums tai irgi darbas. Viskas – tik dėl to, kad sumažėtų konfliktų, nesusipratimų ir erzelio. Ar jausitės laimingesni? Greičiausiai ne, bet didžiuositės savimi, kad tai padarėte.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Teisinimasis. Kažką primynėte ir girdėjote ne tik trakštelėjimą, bet ir cyptelėjimą. Tai nemalonu. Nuotaiką gadina ir suvokimas, kad jums už nugaros vis dar rezgamos intrigos, esate kaltinami būtais ir nebūtais dalykais. Šlykštus šleifas iš vasaros pabaigtuvių. Tiems, kas neturėjo slaptų ir keistų priešų, teks aiškintis elektroninėmis ir telefoninėmis žinutėmis.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Rezultatai. Jūsų pinigų upę kausto plonas ledas. Ir jokie šypsniai ar sausainiai nieko negali pakeisti. Reikia laiko ir ataskaitų. Tai, kas dabar atrodo nesudedama į lenteles, neapibrėžiama taisyklėmis, po savaitės kitos išryškės be didesnių pastangų. Todėl neskubinkite to, ką galima atidėti. Namuose – kaip visada: nuo manų košės iki pamokų ruošimo, nuo šilto vakaro iki burbėjimo ryte.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pažadai. Egzistuoja laiko ribos, tam tikri gyvenimo tarpsniai. Vienu metu jus iškelia toliau nuo namų, apriboja draugus, bendravimą, o kitu įstumia į darbus. Dabar turite padaryti tai, ką pažadėjote. Pirmiausia tai bus susiję su dokumentais, išmokomis ir raštiškomis sutartimis. Tos laiko ribos šiuo metu labai ryškios, tad nevalia jų peržengti. Jei namuose visi tai supranta, eisis lengviau, jei ne – atsakomybė tik jūsų.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Drąsa. Gyvenimas slinks be polėkio, nykiai, su retomis saulėtomis prošvaistėmis. Turi praeiti laiko, kad viskas vėl sušvistų ir gale vaivorykštės rastumėte laimės puodą. Aišku, gali būti ir visai kitas scenarijus, jei to norėsite. Gali būti daug rizikingų nuotykių, gali būti linksma, juokinga ir siautulinga. Jums tik reikia to norėti ir būti drąsesniems, pašėlusiems. Ar bus iš to pinigų? Aišku, ne.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Tobulėjimas. Darbo reikalai sukelia daugybę diskusijų. Vieni siūlys naujų galimybių, iššūkių ir idėjų. Kiti – ne tokią rizikingą, jau pabodusią poziciją. Kas bus toliau, priklausys nuo jūsų pasirinkimo. Kol nepabandysite naujovių, nesuprasite, ar verta laikytis to, kas sena. Dėl patarimų kreiptis į antrąją pusę neverta, nes atsakymas aiškus: imkitės to, kas padeda tobulėti.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Rizika. Tik bijantys svarsto, kokiame kampe slėptis. Drąsūs stato ant kortos gyvenimą ir sėkmę. Kuriuo keliu eiti, renkatės patys, patys ir nusiviliate ar pralaimite. Kita vertus, jei nebandysite, nerizikuosite, nelaimėsite. Dabar ne tas metas, kai su šlapdriba ateina Kalėdų Senelis. Gal dėl to, kad ne toje vietoje laukiate, o gal tiesiog dar ne laikas. Kad ir kaip būtų, rizika turi būti pasverta ir įvertinta.

VANDENIS (01 21–02 19)

Kelionė. Reikia laiko, kad galėtumėte priimti sprendimą. Ir pasirinkimas yra svarbus – tarp praeities ir ateities. Tik jūs žinote, kas svarbiau. Kartais galima rasti galimybę, žmones, jausmus, darbus iš praeities ir viską perkelti į ateitį, o kartais tai daryti beprasmiška. Tik jūs sprendžiate, ar likti namuose, ar keliauti ieškoti laimės.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pakantumas. Vėjuotos dienos gali ne tik išsklaidyti blogą nuotaiką, bet ir atnešti lietų į namus. Raudosite ne tik jūs, bet ir esantys šalia. Taip bus tik todėl, kad jūsų humoras ar kandžios pastabos labiau žeidžiančios nei juokingos. Pakantumo ir kantrybės trūkumas lydės daugelyje sferų. Pabandykite suvokti, kas ir kada galima, o kur reikėtų išlaikyti taktą. Šios problemos ypač išryškės bendraujant su vaikais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.