Astrologė Skirma Liepienė: bus nelengva susigaudyti gyvenime

Šią savaitę bus daug neapibrėžtumo, bus nelengva susigaudyti tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime. Kyla rizika pamiršti tai, kas iš tiesų svarbu. Astrologė Skirma Liepienė primena, į ką labiausiai reikėtų atkreipti dėmesį.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 1, 2016, 5:33 PM, atnaujinta May 9, 2017, 7:29 PM

Avinas

Nebūtina gyventi praeitimi, kad būtumėte laimingi. Dabar draugai, pažįstami ir bičiuliai dalyvauja jūsų gyvenime, įneša spalvų, o kartais sujaukia įprastą tvarką. Taip ir turi būti. Draugų įtaka šiuo metu yra didelė. Ir nebūtina visko priimti už gryną pinigą, bet išklausyti jų patarimus, įvertinti kritiką – būtina. Trokštantiems pramogų geriausias laikas bus penktadienį, bet neatskieskite visko ašaromis ir sentimentais.

Jautis

Jausmas toks, kad nėra laiko niekam: nei asmeniniam gyvenimui, nei pomėgiams. Viską užgožia darbas. Manote, jog esate nemirtingi ir nepakeičiami. Deja, tai netiesa. Todėl neeikvokite savo gabumų vien tam, kad nusipirktumėte skanesnės duonos ar didesnes krevetes, leiskite sau gyventi visavertį gyvenimą. Jame turi būti ir meilė, ir pramogos, ir kelionės. Tegul gyvenimas bus spalvingesnis.

Dvyniai

Pokyčiai nėra tokie svarbūs, reikšmingi, kaip atrodė pačioje pradžioje. Viskas gana greitai sustoja į senas vietas, viskas vėl apdulka ir praranda žavesį. Gaila, bet nelabai kas gali padėti jums rasti savo vietą gyvenime ar jį pakeisti. Reikia vidinės jėgos, užsispyrimo ir tikslo, į kurį būtų galima eiti, kurio reiktų siekti. Jokios meilės, simpatijos, flirtas čia nenuspalvins gyvenimo pilkumos.

Vėžys

Labai keistas, painus ir net miglotas laikas. Jūs nežinote, kaip klosis jūsų darbai, jūs negalite planuoti to, kas vyksta namie, bet visada turite žmogų, su kuriuo praleistas laikas yra pats svarbiausias. Žmogiškasis faktorius svarbus ne tik pateisinant klaidas, jausmus, bet ir žvelgiant į ateitį. Kol kas planai čia, vietoje, bet retsykiais švystelinti mintis nuveda į kitą gyvenimo etapą, į kitus darbus ir net kitą gyvenamą vietą.

Liūtas

Neapibrėžtumas – ne tik darbe, bet ir namuose, planuose, santykiuose. Jūs negalite padaryti sprendimų, kuriems seniai pribrendo laikas. Todėl esate suirzę, nepatenkinti ir viskuo kaltinate kitus. Nedvejokite, tai geras metas imtis naujų, rizikingų, ambicingų sumanymų. Net jei ir neturėsite aplinkinių palaikymo, laikui bėgant jūs įrodysite, kad tai buvo teisinga.

Mergelė

Kurdami jaukumą ir besirūpindami buitimi praleidžiate pačias gražiausias akimirkas, net nepastebėdami, kad daug kas gali būti gerokai įdomiau, svarbiau ir su didesne išliekamąja verte, nei kasdienybė. Labai svarbu nenutempti savo rūpesčių į darbą, neužversti aplinkinių nereikalinga informacija. Taip pat tai laikas, kai neverta plėšytis, reikalauti ar įrodinėti. Kiekvienas sužinos tai, ką jam reikia sužinoti.

Svarstyklės

Finansinių problemų sprendimas retai kada yra jūsų kompetencijoje. Labai dažnai tai atitenka kitiems šeimos nariams, jūs labiau pritariamasis, nei patariamasis balsas. Gali būti, kad dabar kaip tik jūs imsitės projektų, kurie itin tampriai susiję su šeimos gerove. Labai džiugu, kad turėsite šalia tuos, kas pritaria jums, pasitiki jumis ir retsykiais kontroliuoja, kad viskas būtų taip, kaip jūs sakote.

Skorpionas

Viskas bus taip, kaip ir turi būti, arba taip, kaip nesinorėjo, kad būtų. Planus pakoreguoja pilka kasdienybė. Na, gal ji ir nepilka, gal šokančiomis liepsnelėmis mirga. Bet tai tikrai ne ta šventė, kurios tikėjotės. Ir svarbiausia, kad visi šie nesklandumai – kalbant namuose su artimais žmonėmis ar bandant išspręsti darbo problemas. Neleiskite, kad tai sugadintų nuotaiką ir trukdytų darbams.

Šaulys

Dėl kažkokio menkniekio, kažkokio niekniekio galima taip viską sugadinti, kad pačiam teks pavirsti į nieką. Reikia labai rūpintis sava reputacija, nedaryti grubių klaidų, nesigirti, nesiveržti į tribūną, išlaukti, kol visi aplinkiniai vėl bus palankiau nusiteikę. Tačiau kontaktų, naujų pažinčių labai daug, ir būti tyliam beveik nepavyksta. Tenka laviruoti tarp gaunamo ir duodamo dėmesio sūpynių.

Ožiaragis

Tai, kas pasakoma tris kartus, tampa tiesa. Todėl jei tikite tuo, ką sakote, patikės ir kiti. Neabejokite savo tiesa, ginkite savą poziciją, savo požiūrį ir vertybes. Bet netylėkite, išsakykite tai garsiai, kad visi sužinotų, apsiprastų ir įtikėtų. Galimi staigūs, nenumatyti pokyčiai. Ir gali būti, jog jūsų dalyvavimas juose labai menkas. Todėl savo vertybių išsaugojimas prilygsta piramidžių saugojimui.

Vandenis

Negalite pakeisti to, kas žvaigždėmis užrašyta. Bet galite keisti savo požiūrį į tai, kas vyksta. Tik jūs nusprendžiate, ar esate mažas sraigtelis, kurio niekas nepastebi, ar esate maža, svarbi, nepakartojama ir labai reikalinga didelės Visatos dalis. Tai tik požiūrio skirtumas. Ir ši savaitė dar kartą tai parodys, leis surasti savo vietą, išmatuoti atstumus nuo vieno žmogaus širdies iki kito.

Žuvys

Ne visos pastangos pasiteisina, kartais tų pastangų nereikia. Ir dabar jūs tai puikiai jaučiate. Todėl ne visi darbai yra dirbami, ne visur stengiamasi. Atsirenkama, kas dabar bus padaryta, kas vėliau, o kas niekada. Sugriaunami kasdieniniai ritualai, rutina. Dingsta ne tik darbų, bet ir miego ritmas. Mažiau galvokite apie tuos, kurie sujaukė jūsų gyvenimą, rūpinkitės tais, kas nori būti šalia jūsų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.