Palmiros horoskopas trečiadieniui, lapkričio 2 d.

Nors ši diena palanki svarbiems reikalams tvarkyti, atsakingiems susitikimams bei susitarimams, negalima skubėti. Nesišvaistykite žodžiais – dabartinius įsipareigojimus bus sunku įvykdyti. Kita vertus, ilgalaikiams ir tinkamai parengtiems sandoriams pasirašyti tai puikus laikas. Bus palanku spręsti įvairias darbo, socialines problemas, tvarkyti piniginius, turto reikalus. Tiks kreiptis į šefą ar valdininkus, visuomenines organizacijas su prašymais bei pasiūlymais. Gera diena įsipareigojimams prisiimti bei įvairiems susitarimams, svarbiems dokumentams, ypač susijusiems su užsieniečiais, kelionėmis į užsienį (darbo, turistinėmis), tvirtinti. Tik nepatartina spręsti klausimų, dėl kurių abejojate, rengti konkursų.

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 1, 2016, 11:01 PM, atnaujinta May 9, 2017, 7:15 PM

Nepalankus metas švęsti ir romantiškiems pasimatymams.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nėra svarbūs. Tačiau gerai, jei sapnavote arklius, šunis, – tai aukštesnių jėgų apsauga. Blogai buvo regėti artimuosius, įvairius gyvūnus, būti nuogam.

Blogas ženklas: išsitepti, jei jus paukštis paženklintų, kruopas, šiukšles ne vietoje išberti, jei viskas iš rankų kristų, valgyti vištieną, kiaušinius, ant ugnies pūsti, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – materialinė pagalba; rasti vienodų metalinių daiktų – laukia netikėta sėkmė, maloni staigmena.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas seniems reikalams tvarkyti; patartina nešioti šviesių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Esate pasiruošę suvokti svarbius dalykus ir atitaisyti klaidas. Rimtam asmeniniam dalykiniam apsisprendimui priimti irgi palankus metas.

Jautis (04 21–05 20). Nebijokite rizikuoti, ko nors paaukoti, susitaikyti su kai kuo neišvengiamu, bandyti laimę – iš esmės tai sėkminga diena, nors gali varginti įtampa, nerimas (dažniausiai nepagrįstas).

Dvyniai (05 21–06 22). Jums bus lengva suprasti kitus, net savo priešus. Tai puiki diena taikytis – nesantaika virsta draugyste, bendradarbiavimu.

Vėžys (06 22–07 22). Tinkama proga pribrendusiems pokyčiams – ir veiklos, ir santykių su kolega, darbdaviu. Palanku tikrintis sveikatą, atlikti svarbius tyrimus, pradėti gydymosi kursą.

Liūtas (07 22–08 23). Tai sėkmės metas – būtų neapdairu nepasinaudoti tokia laiminga proga. Verta spręsti visas jums aktualias problemas, nesvarbu, ar jos susijusios su veikla, ar su šeima, vaikais.

Mergelė (08 23–09 23). Labiau stebėkite, gilinkitės į dalykus, kurie vyksta jūsų viduje, – taip aiškiau, paprasčiau suvoksite atsakymus į jums svarbius klausimus. Aktyviai veiklai nepalanki diena. Laukia nuostabus vakaras, puikus susitikti su senais draugais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sėkminga diena svarbiems susitikimams, reikšmingiems pokalbiams bei susitarimams, taip pat pirkiniams. Tinka įsigyti brangų daiktą, vertingą papuošalą. Atsitiktinė pažintis gali tapti svarbi jūsų veiklai.

Skorpionas (10 23–11 22). Spręskite finansines problemas, tvarkykite reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme. Geras metas tartis su šefu dėl atlyginimo, karjeros perspektyvų.

Šaulys (11 23–12 21). Ypatingas metas – galite daug ką laimėti, daug ką labai svarbaus pakeisti norima linkme – ir ne tik savo veikloje, bet ir santykių su artimaisiais srityje.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nedarykite nieko, kam prieštarauja jūsų vidinis balsas. Pasyvumu laimėsite daugiau nei kova. Vakaras malonus, galite sutikti seniai matytą asmenį.

Vandenis (01 21–02 19). Gerų pokyčių metas, kol kas sėkmė priklausys tik nuo jūsų. Palanku priimti ilgalaikius finansinius sprendimus, įsigyti vertingos elektros technikos. Jei jums reikia ko nors paprašyti iš įtakingo draugo – susitikite šiandien.

Žuvys (02 20–03 20). Nebijokite daug užsibrėžti – šiandien jums pavyks iš tiesų nemažai nuveikti. Vakaras geras atviram pokalbiui su sutuoktiniu – jūsų santykiai gali pasikeisti į gera.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.