Astrologė Skirma Liepienė žada: kitą savaitę laukia įdomybės

Kitą savaitę netrūks nei greičio, nei nuotykių, nei entuziazmo. Gal ir ne viskas klostysis taip, kaip norisi jums, bet astrologė Skirma Liepienė pažada – nuobodu tikrai nebus.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-11-06 04:30, atnaujinta 2017-04-18 17:58

AVINAS (03 21–04 20)

Planai. Nuojautos, nuotaikos ir užuominos. Viskas klostosi sėkmingai ir palankiai, bet vinguriuoja sudėtingais raštais. Dabar reikia diplomatijos ir dovanų. Jei susitarsite su valdžia, turėsite ne tik papildomų atostogų, bet ir papildomo darbo. Viskas – į gera. Pats laikas pradėti planuoti Kalėdų atostogas. Tai, ką dabar suplanuosite, nebus sunku įgyvendinti.

JAUTIS (04 21–05 21)

Darbai. Yra ryšių, kurių žmonės negali nutraukti. Yra situacijų, į kurias esate įtraukiami. Ir negalite pasirinkti, numoti ranka ir eiti tolyn. Ši savaitė privers imtis darbų, kurie buvo atidėti ar net pamiršti. Grįš žmonės, su kuriais bendravote per atstumą. Viską teks spręsti, daug kalbėtis ir aiškintis. Lengviau bus tik tiems, kam pavyks išvengti giminaičių kišimosi. Būkite drąsūs.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Kitas kampas. Viskas vyksta kitaip, nei tikėtasi, bet linksmai, su nuotykiais ir pramogomis. Tai įkvepia, padeda suvokti vertybes, kurti planus – į ateitį pažvelgsite kitaip. Tiesa, viskas keičiasi ne iš pagrindų, tiesiog atsiranda kitas matas. Ir visa tai jums patinka. Tik nepamirškite viskuo dalytis su namiškiais.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pareigos. Atsakomybė pradeda slėgti, todėl visus nemalonius darbus bandysite atlikti kuo greičiau. Jei turite ką pavaikyti, kam įsakyti, užspaudžiate stipriai, bet dusinimas šįkart nepadės. Reikia paleisti, reikia, kad žmonės patys suvoktų pareigas ir jaustų ne kolektyvinę, o asmeninę atsakomybę. Todėl būkite mielesni ne tik namuose, bet ir darbe. Be to, raskite laiko draugams.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Naujovės. Ateina laikas išbandyti ką nors nauja. Nesvarbu, ką apie tai kalbėjote anksčiau, ką buvote nusprendę ir pažadėję. Metas tai sugriauti. Aplankykite naujas šalis, išbandykite neragautus patiekalus, sporto šakas ar nepriimtino žanro kiną. Nesvarbu, kas tai bus, svarbu laužyti nusistatymus.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Taisyklės. Galimybių bus, entuziazmo užteks. Svarbu nesustoti, nerymoti ir nesvarstyti. Dabar itin palankus laikas veikti, žaisti ne pagal kieno nors, o pagal savas taisykles. Tai nereiškia, kad turite ignoruoti aplinkinių nuomonę, neklausyti patarimų ar lipti per dvi pakopas iš karto. Tiesiog puikus metas norintiems daug pasiekti, įgyvendinti svajones. Be to, net kiti žmonės gali padėti išsipildyti jūsų troškimams.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Prisiminimai. Neįsižeiskite, jei jus vadins sūpynėmis, o ne svarstyklėmis. Dabar, kai viskas turi būti nuspręsta greitai, veržliai, neatidėliojant, jūs nuolat kaitaliojate nuomonę. Aplinkiniams tai nepatinka, nes išmušate iš pusiausvyros. Todėl reikia arba ginti savo poziciją, arba viską mesti ir lėkti laukais. Šią savaitę meilei vietos neliks. Džiaukitės prisiminimais.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Fortūna. Neapgalvoti poelgiai gali prišaukti rimtų bėdų. Todėl įvertinkite situacijas, kai reikia ką nors aukoti, kai tenka nusižengti principams. Pabandykite tiesiog laikytis nusistatytos tvarkos ir niekam nelipti per galvą. Šiek tiek papildomų pareigų ir labdaringos veiklos padės privilioti Fortūną.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Svečiai. Net jei užmiršote ir niekas nepriminė, tai dar nereiškia, kad kiti apie tai negalvoja. Pirmiausia tai paveiks santykius su namiškiais. Daug paprasčiau atsiprašyti nei užantyje nešiotis akmenį. Na, bet viskas priklausys nuo jūsų nuostatų. Šią savaitę aplink jus virs gyvenimas: kažkas paskambins, kažkas parašys ar tiesiog užsuks į svečius. Jums liks būti svetingu šeimininku ir džiaugtis dėmesiu.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Džiaugsmas. Vieniems – nauji ratai, kitiems – nauji batai. Vienu ir kitu atveju gyvenimas džiugins. Dideli pirkiniai greičiausiai bus ne iš savos kišenės (arba tai neskausmingos išlaidos). Norėsite ne tik pasigirti, pasirodyti, bet ir pasipuikuoti. Todėl nenuostabu, kad savaitgalį lauks iškilmės, išvykos už miesto. Tiems, kas jau planuoja Kalėdų atostogas, kils originalių idėjų. Tik antroji pusė vargu ar bus nusiteikusi visoms avantiūroms.

VANDENIS (01 21–02 19)

Malonumai. Žengti į sceną ir pasirodyti gali ne visi, bet būti matomiems dabar tikrai nesunku. Tai metas, kai malonumai daug svarbiau už kasdienius įsipareigojimus ar darbus. Gal ne visada užteks laiko viską suderinti, bet būtina pabandyti. Vakarėliams, pasisėdėjimams tiks visas savaitgalis. Todėl jau penktadienio darbus planuokite tik iki pietų. Ir nepamirškite žvakių bei prabangių smilkalų.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Santūrumas. Nepasakokite visiems savų paslapčių ir norų, tolimų planų, troškimų. Būkite santūresni. Antrajai pusei gali nepatikti atskleistos namų paslaptys. Tai pasakytina ir apie su darbu susijusius sumanymus, kitaip tariant, būtinas atsargumas bendraujant su kolegomis. Juk nenorite, kad kas nors jus aplenktų, įgyvendintų tai, ką dar tik planuojate. Išsaugoti paslaptis padės papildomai atlikti namų darbai ir mažos dovanos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.