Astrologė: kitą savaitę nusiteikite pokyčiams ir sėkmei

Intensyvi savaitė: laukia pokyčiai ir nuotykiai, atsiskleis užslėptos galimybė, aplankys netikėta sėkmė. Astrologė Skirma Liepienė pažadėjo – emocijų tikrai netrūks. Ir dauguma jų bus teigiamos.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Skorpionas
Skorpionas
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-11-13 04:30, atnaujinta 2017-04-18 02:45

AVINAS (03 21–04 20)

Pokyčiai. Skirtingos nuomonės namuose gali sukelti audrą. Niekas nusileisti nenorės, niekas nenorės susitarti dėl besikeičiančių sąlygų. O keisti namuose nusistovėjusią tvarką būtina. Reikia žinoti, kas galima, o ko ne. Ir tai nesusiję su vyro ar moters pareigomis. Tiesiog būtina žinoti, kurioje vietoje esate ir kaip reikia gyventi, taupyti ar išlaidauti. Gali tekti pasirašyti ilgalaikę sutartį. Tam nėra labai palankus laikas, bet neturėsite pasirinkimo.

JAUTIS (04 21–05 21)

Fejerverkai. Nesvarbu, kaip klostosi gyvenimas. Svarbu, kad žinote, dėl ko gyvenate ir ko norite. Galbūt turite norų, kuriems įgyvendinti trūksta drąsos, gal reikia postūmio, kad nedvejotumėte. Geriau jau patys pradėkite eiti, kad niekam nereikėtų jūsų raginti. Patikėję savo sugebėjimais ne tik išvysite gražiausius fejerverkus, bet ir rasite nykštuką, kuris parūpins tai, ko labiausiai reikia.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Draugystė. Jūsų aplinka keičiasi, nes keičiatės patys. Jūsų bendravimo stilius taip pat keičiasi: dažniau klausotės, mažiau šnekate, sugebate patarti. Tampate puikia kempine, sugeriančia aplinkinių rūpesčius. Taip randate draugų, kurie jus palaikys, kai to labiausiai reikės. Kita vertus, esminių permainų nesitikėkite. Jūs vis dar daug norite, daug dirbate, bet rezultato nematyti.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Nuotykiai. Gyvenimas prėskas ne todėl, kad pamiršote pasūdyti sriubą. Tiesiog pamiršote nuotykių skonį, riziką ir paslaptis, ieškote pastovumo, galimybės pasislėpti, likti su savo mintimis. Tiesa ta, kad patirtumėte daug daugiau džiaugsmo, pajustumėte pilnatvę, jeigu pasinertumėte į tai, kas verčia tobulėti. Jei nebijosite rizikuoti, aplankys ir finansinė sėkmė.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Priešinimasis. Kartais net didžiausiam katinui prispaudžiama uodega. Atsiras apribojimų, kurie erzins, trikdys ir skatins priešintis. Neverta. Gali būti, kad priešinimasis situaciją tik pablogins ir vis tiek privers nurimti. Aplinkybės vers peržiūrėti savo įsipareigojimus, sutartis ir pažadus. Jei ir tai jums atrodys pernelyg sudėtinga, paprastas peršalimas taps rimtu susirgimu. Būkite atidesni.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Darbai. Jeigu planavote atsikvėpti, papramogauti, pasilinksminti, tai nepavyks. Darbų susikaupė nemažai. Viskas vėl montuojama, klijuojama į naują gyvenimo karuselę. Vieniems tai etapo pabaiga, kitiems – naujo pradžia. Tik niekas negali pasakyti, kad viskas yra taip, kaip buvo. Tai judėjimas, turintis perspektyvą net ir tuo atveju, jei jums atrodo, kad pilka spalva ne itin įspūdinga.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pakišos. Laukia dovanos. Nesvarbu, kad gimtadienis jau seniai praėjęs. Viskas – dėl bendravimo ir kolektyvinių projektų. O gal tai mažos pakišos už jūsų didelius darbus? Situacija nuteiks maloniai, bet dėl varginančio bendravimo draugus geriau palikti už namų slenksčio. Raskite laiko tam, kas jums svarbu.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Viešumas. Ne kiekvienas didvyris iš tiesų drakoną nukovė, ne kiekvienas jo galvą parnešė. Daug daugiau tokių, kurie tik dedasi svarbūs ir drąsūs. Atsirinkite, kas yra kas, ir nepatikėkite savo garbės bet kam. Viskas, kas kasdieniška, paprasta ir įprasta, eisis kaip visada. Bet tai, kas susiję su pasirodymais, išėjimu į viešumą, paskaitomis ir panašiais dalykais, turi būti kruopščiai parengta. Ir nesvarbu, ar tai bus šeštadienis, ar ketvirtadienio vakaras, – turite būti viršūnėje.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Užmojai. Tai, ką galima sugalvoti, įmanoma ir įgyvendinti. Reikia tik laiko ir užsispyrimo. Kliūtys nėra didelės, bet jas įveikti vieniems bus sudėtinga. Jei turite galimybę, rinkitės komandą, kuri pasirengusi drauge eiti iki pat tikslo. Nors nėra garantijos, kad visi darbai ir planai bus įgyvendinti šimtu procentų, didesnė jų dalis virs realybe dar iki ketvirtadienio vakaro.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Norai. Pomėgiai stipriai tuština piniginę. Norai – spontaniški, įdomūs ir tikrai įgyvendinami. Atsispirti beveik neįmanoma. Todėl viskas vyksta greitai ir linksmai. Bent jau jums. Kitiems, kurie kartu nespėja, teks likti namuose. Tad jūsų pramogos turės dvi puses: priekaištai ir malonumai. Atrodo, kad malonumų bus daugiau. Trokštantiems ramiai dirbti nesiseks – atsiras, kas darys įtaką sumanymams.

VANDENIS (01 21–02 19)

Užslėptos galimybės. Turėsite daug energijos, bet reikės kažkokios jėgos, postūmio, kad viskas pajudėtų, subyrėtų užtvankos ir jūsų energija galiausiai prasiveržtų. Todėl, jei matote veiklos sritį, kuri padėtų atsiskleisti, pasirodyti, ieškokite sverto, galinčio pajudinti visą jūsų pasaulį. Trokštantiems ramybės liks tyliai sėdėti prie ugnies ir tikėtis, kad niekas nieko nepajudins.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Sėkmė. Šiuolaikinės technologijos, asmeninė patirtis ir protėvių palikimas – derinys, kuris padeda tobulėti. Svarbu, kad tai sujungtumėte, išnaudotumėte viską, ką šiuo laikotarpiu galima. Tai ne tik suteiks kūrybinį pakylėjimą, bet ir leis užsiimti malonia veikla, pastūmės profesinių aukštumų link. O jei jums nereikia nei darbo, nei tobulumo, bandykite atsiskleisti organizuodami šventę sau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.