Astrologė Skirma Liepienė: gali būti sunku suprasti kitus

Šią savaitę nebus lengva suprasti vieniems kitus. Per tai įsivelsime į kvailas situacijas, neatliksime to, ką reikia atlikti, prarasime vidinę ramybę. Jūsų dėmesiui – astrologės Skirmos Liepienės prognozės lapkričio 15–21 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-11-15 15:41, atnaujinta 2017-04-17 21:33

Avinas (03 21–04 19)

Keistai, kvailai ar net stebėtinai paikai įsiveliate į istorijas, iš kurių negali išeiti nieko gera. Ir viskas tik todėl, jog manote, kad visiems reikia jūsų patarimo, paramos ar gerų žodžių. Neprašo, neklausia – patylėkite. Taip ne tik sutaupysite savo laiko, jėgų, bet ir apsaugosite savo reputaciją. Dabar geras laikas pradėti mokytis to, ko anksčiau niekada nebandėte. Gal nieko ir neišeis, bet bent jau būsite pabandę ką nors nauja.

Jautis (04 20–05 20)

Noras sužinoti, kas pasakė, ką pasakė, kodėl pasakė, užvaldo visą jų dėmesį. Ir jūs nebegalite ramiai gyventi. Tačiau tai neturėtų būti problema, nes tai tik miško žvėrelių plepalai. Koks skirtumas, ką sakė lapė, svarbu, kad ta lapė gyvena ne jūsų namuose.

Džiaukitės gražiais dalykais, kurie vyksta aplink jus, ruoškitės pamažu artėjančioms šventėms ir retkarčiais pagalvokite, kuo pradžiuginsite Kalėdų Senelį, kai jis pas jus užsuks.

Dvyniai (05 21–06 20)

Vieniems rūpi kuo daugiau uždirbti, kitiems – daugiau sutaupyti. Ir tai nėra tas pat. Būtų gerai, jei namiškiai palaikytų jūsų poziciją, suprastų, kas jums svarbu. Tačiau dabar toks laikas, kai susitinkama trumpam, pasikandžiojama, ir kiekvienas eina savo keliu.

Susitaikykite su tuo ir nesistebėkite, jei kitiems pritrūksta noro ar iniciatyvos. Ne visi gali vadovauti, ne visi turi neribotą laisvę savo veiksmams.

Vėžys (06 21–07 22)

Labai daug jau nenuveiksite: vieniems darbams pritrūks laiko, kitiems nebus ūpo, o ir šiaip ne itin smagiai jaučiatės: lyg trūktų pasitikėjimo, lyg darbai ne tie.

Nėra kur skubėti, tačiau verta pagalvoti, ką galite pakeisti.

Nedidelės darbo kelionės bus finansiškai naudingos. Per kelionę galite susipažinti su žmonėmis, kurie vėliau turės įtakos jūsų darbams arba laikui bėgant taps draugais.

Liūtas (07 23–08 22)

Drąsiai kylate gyvenimo serpantinais į savo tikslą. Ir viskas būtų gerai, jei ne jūsų noras tempti paskui save draugų vagonėlį. Tai, kas džiugina jus, nebūtinai priimtina kitiems. Ir taip jūs prarandate draugus, pasitikėjimą savimi ir jaučiatės apleisti. Leiskite aplinkiniams patiems įveikti savas viršūnes.

Ar liks laiko darbui šią savaitę? Taip, bet labai menkai, nes noras viską pabaigti dar ketvirtadienį labai stiprus.

Mergelė (08 23–09 22)

Įrodyti visiems ir sau, kad esate verti to, ką turite ir ką pasiekėte. Niekas jumis neabejoja, bet jums reikia patvirtinimo. Jei reikia, sulauksite. Aišku, yra tikimybė, kad persistengsite, persidirbsite ir nieko jau nenorėsite. Tokiu atveju laisvalaikiu nepulkite tvarkyti namų, plauti sienų, o užsiimkite tuo, kas jums malonu.

Šiuo metu nėra jokių vėjo malūnų, su kuriais vertėtų kovoti, todėl paleiskite ir Sančą Pansą.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Prisiversti patylėti neįmanoma, beveik taip pat kaip neleisti karšto oro balionui kilti. O kilti norisi, nes norisi viską pamatyti iš viršaus, atvirai, ne tik apžvelgiant darbo problemas, bet ir bandant pamatyti artimiausias perspektyvas. Visa tai gerai, jei pakilsite aukštai, o vėliau minkštai nusileisite.

Pasiimkite į šią simbolinę kelionę ir namiškius. Jie turi žinoti, kas jų laukia.

Skorpionas (10 23–11 21)

Iškepti gerą pyragą – sudėtingas dalykas. Niekada šito nesuvoksite, kol nepabandysite. Taip ir dėl kitų darbų: jų nevertinate, nes nežinote, kiek reikia triūso, laiko ir žinių, kad viskas pavyktų. Turite išmokti vertinti kitų darbus, tada bus vertinami ir jūsiškiai.

Apsiblausęs laikotarpis tęsiasi, nors priekyje jau matyti šviesesnis ruožas. Galvokite, ką darote ir ką kalbate, neprisidarykite naujų bėdų.

Šaulys (11 22–12 21)

Jums nereikia galvoti apie tvarką Dievo sode. Nelįskite ten, kur jūsų nelaukia, nesiaiškinkite ten, kur jums nereikia kištis. Visi patys išspręs savo problemas. Jums lieka pasirūpinti savimi, daugiau dėmesio skirti bendravimui, ryšiams palaikyti.

Atidžiai tvarkykite dokumentus, pasirašinėkite sutartis, prisiimkite įsipareigojimus – tai ilgalaikiai dalykai. Kartu tai naujų galimybių metas, tačiau pasiūlymus inicijuojate ne jūs.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Bendri renginiai, pokalbiai su draugais iki ryto žavi, padeda palaikyti ryšius, leidžia jaustis saugiai ir gerai. Tačiau jei šią savaitę jūsų lauks giminės pobūvis, nesišlaistykite pasieniais, dalyvaukite pokalbiuose. Labai tikėtina, kad teks laviruoti, kalbėti aptakiai, vengiant pasakyti savo nuomonę.

Tačiau vien jūsų buvimas parodys, kad jums rūpi, kas vyksta. Darbuose be permainų, nors darbo ir galėtų būti daugiau.

Vandenis (01 20–02 18)

Savaitė prasideda emocionaliai. Ir tai nepriklauso nei nuo jūsų norų, nei nuo planų. Į viską reaguojama labai aštriai. Net jei mėgstate labai aštriai, pirmos savaitės dienos bus daug aštresnės. Tačiau tai laikina ir jau penktadienį gyvenimas atrodys lengviau valdomas, tačiau vis dar toks pats sudėtingas. Pabandykite išlaikyti pusiausvyrą net tada, kai jums atrodo, kad viskas pasidarė nesuprantama ir be išeities.

Žuvys (02 19–03 20)

Norite tikėti, kad viskas priklauso nuo jūsų ir viską kontroliuojate jūs. Bet tai netiesa. Daug kas priklauso nuo susiklosčiusių situacijų, artimųjų požiūrio į jus ir jūsų sąžiningumo. Yra dalykų, kuriuos būtų palankiau užbaigti dabar, kol neprisivirėte košės. Bet darbuose jūs – lyderis. Žinote, ką darote, o darote teisingai, laiku ir už tai gaunate atlygį. O ir šiaip negalite skųstis dėl finansinės padėties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.