Astrologė Skirma Liepienė: baigiasi sąstingio laikotarpis

Ar jau pradėjote ruoštis šventėms, pradėjote jausti jų dvasią? Su šio maratono pradžia baigsis sąstingio laikotarpis, o tai turėtų nutikti jau kitą savaitę, žada astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 20, 2016, 4:30 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 12:42 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Laimė. Reikia laiko, kad galėtumėte priimti sprendimą. Ir pasirinkimas svarbus – tarp praeities ir ateities. Tik jūs žinote, kas svarbiau. Kartais galima žmones, jausmus, darbus perkelti iš praeities į ateitį, o kartais tai daryti beprasmiška, nes nėra jokio tikslo. Dabar jūs sprendžiate, ar likti, ar kinkyti žirgus ir keliauti ieškoti laimės.

JAUTIS (04 21–05 21)

Atsiprašymas. Duokite galimybę artimam žmogui ištaisyti klaidas. Žymiai lengviau viską suvelti, išsakyti ir susipykti nei atnaujinti santykius. Todėl vertinkite tai, ką turite, leiskite atsiprašyti, nes vėliau ir jums bus suteikta tokia galimybė. O šiaip savaitė labiau primins liūdną rudenį nei smagią vasarą. Kita vertus, norėdami rasite galimybių ir progų pašėlioti. Ypač smagu tiems, kieno vaikai dar nepaliko namų.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Nuosėdos. Sąstingio laikotarpis turėtų baigtis kartu su pasirengimu šventėms, bet drumzlių, nuosėdų vis tiek liks. Todėl nesistenkite visko iki pat galo išsiaiškinti, išnagrinėti. Neužkliudykite to, kas ramiai tūno. Darbo savaitė nepateiks didelių siurprizų, gal vieną kitą netikėtumą. O savaitgalis nebus nei darbingas, nei skirtas kūrybai. Greičiau jau sujauktas ir gerai išspaustas, beveik kaip varškės desertas.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Šventės. Jums neteks būti pranašu ar naujos religijos skelbėju – visi užsiėmę daug paprastesniais reikalais nei dvasinis tobulėjimas ar siekimas aukštesnio sąmoningumo lygio. Ir tai nenuostabu, nes prasideda Kalėdų maratonas. Aišku, kol kas viskas planų lygio. Todėl neverta kam nors kvaršinti galvos pastebėjimais, moralizavimais ir pamokymais. Visi aplinkiniai pradeda tikėti Kalėdų Seneliu.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Laurai. Namuose ginčai pagrįsti jausmais. Nieko rimta ir konkretaus – tik emocijos ir neapgalvotas tekstas. Partnerio sėkmė nėra jūsų nuopelnas, bet priimti laurus norėsis, juk jūs – tas svarbus kuoliukas, apie kurį apsivijo derlingas pomidoras. Ši savaitė komplikuota, ne itin maloni, tačiau suteiks ir gerų emocijų.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Tikslas. Jeigu norite laisvės, ją turite išsikovoti. Tai, kas daroma greitai, būtinai pakeičia kryptį, tikslą, o kartais net ir sprendimo būdą. Todėl dėliokitės viską pagal planą, susikurkite tikslą, kurio link eisite, ir tik tada pajudėkite. Šią savaitę tai svarbu kalbant ne tik apie didelius, bet ir apie mažus dalykus. Noras globoti visus aplinkinius, pavargusius, paliegusius ir nelaimingus gali tapti didelių nemalonumų priežastimi.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Saldiklis. Truputį cukraus į tai, ką pasakojate, kad gražiau skambėtų, lengviau būtų priimama. Stipriai saldinti nereikės, bet pagražinimai nepakenks. Nuoga tiesa atrodo grėsmingai. Šią tiesą pirmiausia teks pateikti namuose. Darbe viskas ir taip suprantama: užduočių daug, visi skuba, laisvo laiko nelieka net kavai. Nieko, dar viena kita savaitė ir viskas pradės skambėti, o nuotaika pagerės.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Ryžtas. Praėjusią savaitę priimti sprendimai verčia abejoti jų teisingumu, bet ką nors pakeisti, ištaisyti nelabai įmanoma. Greičiausiai to ir nereikia. Lieka klausimas, ar tai atskleisti kitiems. Ar nesulauksite pavydo, intrigų ir apkalbų? Jei jau ryžotės, vadinasi, viską apsvarstėte. Todėl dabar judėkite į priekį, galvokite tik apie tai, kas malonu ir ką dar galima nuveikti iki metų pabaigos.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Darbai. Viskas tame pačiame rate: namų reikalai, darbai, finansavimas, draugai. Jei sekasi, visi džiaugiasi, bet niekas nenori net „ačiū“ pasakyti. Dabar viskas daroma labiau iš reikalo nei mėgaujantis. Ir taip – ne vieną, ne dvi dienas. Jums reikia rasti, kam patikėti dalį darbų, įsipareigojimų. Tik tokiu atveju galėsite atsipūsti. Mandarinai primena, kad jau artėja Kalėdos.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Grėblys. Kartais apima jausmas, kad tuoj vėl užlipsite ant grėblio, bet nieko negalite padaryti ir žengiate žingsnį. Paskui lieka kaltinti save. Ir viskas dėl pasitikėjimo žmonėmis, tikėjimo, kad visi geri, o jei ir keičiasi, tai tik į gera. Neidealizuokite. Gyvenimas toks, koks yra. Apsipraskite, tačiau žinokite, kad tik kitą savaitgalį galėsite pailsėti, atsikvėpti ir negalvoti apie sumaištį.

VANDENIS (01 21–02 19)

Kompromisai. Ar verta rinktis kraštutinumus, gal galima išlaviruoti per patį vidurį? Jei yra galimybė, ieškokite kompromisų. Jų pirmiausia reikės namuose ir bendraujant su giminaičiais. Galima rėkauti, ginčytis, bet situacija nepagerės, nes šiuo metu niekas nieko nenori keisti ar nusileisti. Bendri finansiniai reikalai taip pat strigs. Geriau padaryti viską paprastai, mažesnės apimties nei plačiai užsimojus užstrigti.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Atgaiva. Darbe gali sektis prastai, jei norėsite įrodyti, kad esate gudresni už tuos, kurie jums vadovauja. Būkite suktesni, apeikite ir padarykite taip, kaip reikia, o ne taip, kaip sakė. Namuose – atgaiva sielai: viskas savo vietose, šventiška, gražu. Taip viskas ir bus, jei nesugadinsite, nepasakosite to, ko nereikia, nesidalysite tolimais planais ir nebandysite keisti kitų gyvenimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.