Astrologė įspėja: nestatykite visko ant meilės kortos

Meilės reikalai šią savaitę daugeliui klostysis nekaip. Tačiau tai – dar ne pasaulio pabaiga. Kuriose srityse jums seksis? Skaitykite astrologės Skirmos Liepienės prognozes lapkričio 22–28 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 22, 2016, 10:11 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 9:20 AM

Avinas (03 21–04 19)

Permainų vėjas ne visada praneša apie pasikeitusią kryptį. Ši savaitė svarbi tuo, kad gandai darbe užkabina jūsų jausmus, ir suprantate, jog viskas kur kas svarbiau, nei pasirodė iš pirmo žvilgsnio. Tai verčia priešintis nusistovėjusiai tvarkai. Jums norisi realių pokyčių, ir visai nesvarbu, ką pasakys aplinkiniai.

Jautis (04 20–05 20)

Debesų pardavėjai žada dangiškus migdolus. Tiek daug visko ir gražaus siūlo aplinkiniai, tačiau viską, ką galite turėti, turite sukurti, atrasti ar užsidirbti patys. Tik tai, ką gavote patys, yra tikra, stabilu ir patikima, todėl nesigundykite pažadais.

Jei draugai ar pažįstami prašo pagalbos – neatsisakykite padėti, nes netrukus jums reikės paramos ir turėsite, į ką kreiptis. Meilės nėra labai daug ir ta pati trumpalaikė.

Dvyniai (05 21–06 20)

Susirūpinimą namais keičia vaikų reikalai. Vieniems todėl, jog jau išdalinti vaidmenys Kalėdų vaidinimams, kitiems todėl, kad vaikai parvyks atostogų, o kai kurių vaikų kambarys vis dar tuščias. Vaikų tema skambės visą savaitę. Antroje savaitės pusėje prasideda kalbos apie keliones, naujus pirkinius, skirtus namams. Kad ir kas vyktų, finansiniai reikalai stabilūs, o santykiai komplikuoti. Todėl ramus penktadienis bus lyg medus ant šiltos duonos.

Vėžys (06 21–07 22)

Viskas gerai, viskas savo vietose, tačiau kažkuriame sielos kampe kirba nerimas. Labai tikėtina, kad tas nerimas turi pagrindą. Vieniems baigiasi svarbus gyvenimo etapas, kiti tiesiog pradeda naują metų ciklą, o tretiems netikėtai pildosi svajonės. Ir visa tai gąsdina. Viskas bus gerai, jei iškilus kliūtims prašysite pagalbos, guositės, kalbėsite. Vieni jūs visko įveikti negalite, bet drauge, su savais, galite daug.

Liūtas (07 23–08 22)

Taupyti turi abi pusės – tai jūsų pozicija. Tačiau gali būti, kad kai kas namuose mano šiek tiek kitaip. Kaip ir apie bendras pajamas. Tai ir bus šios savaitės tema – bendras ūkis. Jūs negalite visko užgniaužti savyje, svarstyti, kaip gražiau, tolerantiškiau pasakyti, kad nesusipyktumėte, bet situacija pasikeistų. Arba aiškinatės, arba gyvenate tyliai. Darbe jūsų namų problemos niekam neįdomios.

Mergelė (08 23–09 22)

Nedidelės kelionės tampa pramoga, kuri palengvina kišenę. Jūs puikiai žinote, kad už malonumus reikia mokėti. Jūsų darbai juda stabiliai, su vienokiais ar kitokiais posūkiais. Tačiau jūsų prašys paramos, pagalbos ar tiesiog pinigų kas nors iš artimųjų. Atsakyti bus nepatogu, o paremti nesinorės.

Apgalvosite ir priimsite teisingiausią sprendimą (jei remsite, reikės pakartotinės injekcijos).

Svarstyklės (09 23–10 22)

Negelbėkite pasaulio, jei jis to neprašo. Labai gaila, kad norėdami gero įsivėlėte į melą. Suprantama, jog tikėjotės, kad jokia yla iš maišo neišlįs. Deja, dabar jau žino visi ir situacijos pataisyti negalima. Likote melagiai.

O darbe baigiasi tam tikras etapas ir po truputį prasideda pasirengimas naujam. Yra tikimybė, kad šiemet Kalėdų atostogos bus menkai apmokamos.

Skorpionas (10 23–11 21)

Balansavimas tarp didesnių finansinių galimybių ir draugų. Labai tikėtina, kad savaitgalį galvosite vienaip, o pirmadieniui atėjus nuomonę pakeisite. Ir čia jau bus nusverta naujų galimybių naudai. Draugai supras, o darbai nelauks.

Kartu tai savaitė, kai dalį savo laisvalaikio tenka aukoti giminės reikalams, užsiimti dokumentų tvarkymu.

Šaulys (11 22–12 21)

Lendate ten, kur nepriklauso, kur jūsų niekas nelaukia ir nekviečia. Manote, kad esate svarbūs, reikšmingi ir be jūsų niekas negali vykti? Deja, dabar jūs turite nusileisti valdžiai ir būti malonūs namie.

Apgailėtinas variantas, tačiau reikia palaukti palankaus momento, kol vėl galėsite diriguoti visiems. Vaikų užsiėmimų nepaverskite visos giminės religija.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Pernelyg daug energijos skiriate bandydami išsikovoti palankumą, dėmesį tarp bendraamžių ar kolegų. Nepersistenkite, nes kitiems jūsų pastangos neįdomios. Vieni jus vertina už vienus dalykus, kiti – už kitus, o treti abejingi. Nieko nepakeisite.

Gal kiek lengviau darosi bendrauti su artimais giminaičiais, atsiranda bendrų siekių, tačiau tai momentinis pagerėjimas.

Vandenis (01 20–02 18)

Labai palankus laikas tiems, kurie nori įgyti naują specialybę, lanko įvairius kursus, seminarus, tobulina amatininko įgūdžius. Kūrybingų žmonių gyvenimas įdomesnis nei tų, kurie turi darbdavį ir fiksuotą atlyginimą.

Taip yra, kai kalbama apie savirealizaciją ir džiugesį dėl atlikto darbo.

Bet namuose situacija – kaip atspindys veidrodyje: jei gerai darbe, blogai namie; jei laimingi namie, tai nieko gero darbe.

Žuvys (02 19–03 20)

Nestatykite visko ant meilės kortos – tai labai nepatikima ir rizikinga. Nors iš tiesų labai žavi, atrodo romantiška ir svaigina. Tų, kurie nuleis garą, atsisakys rizikos ir sugebės atskirti meilę nuo darbų, laukia sėkmė. Ne tik kasdieniame gyvenime, bet ir kuriant ateities planus. Kad savaitė turėtų daugiau žavesio, jau ketvirtadienį planuokite nedideles išvykas į gamtą, slidinėjimą ar tiesiog pašėliojimą su draugais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.