Astrologė: kitos savaitės įvykiai gali pakreipti jūsų gyvenimą

Ateinanti savaitė bus reikšminga. Jos įvykiai gali visai kitaip pakreipti jūsų gyvenimą, sako astrologė Skirma Liepienė. Ar tai bus džiugios, ar ne itin malonios permainos? Netrukus sužinosite.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Šaulys
Šaulys
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2016-11-27 04:30, atnaujinta 2017-04-17 01:09

AVINAS (03 21–04 20)

Pašnekovas. Matykite ir skaitykite gyvenimo ženklus. Neabejokite, nedvejokite, jei sulaukiate pasiūlymų, jei jus glosto žvilgsniu. Meilės romanų nebus, tačiau galite turėti malonų pašnekovą ir puikiai praleisti laiką. Juk ne taip dažnai gyvenimas iki jūsų durų atveda tokius žmones. Norinčius stabilumo gyvenimas užvers kasdieniais darbais.

JAUTIS (04 21–05 21)

Girgždesys. Gyvensite taip, kaip ir gyvenote, tik gyvenimo ratas pradės girgždėti. Ne todėl, kad nesutepėte, tiesiog labai duobėtu keliu važiuojate. Kiekvienas pasirinkimas turi kainą. Todėl ratus keiskite į Kalėdų Senelio roges, raskite, kas jas suteptų, ir – pirmyn. Tik nepamirškite dirbantiems kinkiniu gerai sumokėti, prieš šventes pamaloninti. Didžiuosius darbus paprasčiau įveikti svetimomis rankomis.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Stebuklas. Kad ir ką kalbėtumėte, Kalėdos artėja. Nesvarbu, jos baltos ar žalios, laukiamos ar nelabai. Tiesiog norite, kad kažkas gražaus, malonaus ir nepakartojamo nutiktų. Ir nutiks. Visa tai gali būti panašu į stebuklą. Sunkiau tiems, kurie negali pasirinkti, kada dirbti, o kada linksmintis. Kelti didelių vėjų dėl to namuose nereikėtų. Šios savaitės įvykiai gali visai kitaip pakreipti jūsų gyvenimą. Ir tai nesusiję su artėjančiu gruodžiu.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Auksinė žuvelė. Gali būti, kad naminę meilę keis naujas aistringas nuotykis. Nepamirškite – tai nebus ilgam, bet jei gyvenimas duoda, reikia džiaugtis. Tiems, kas tikisi apgauti likimą ir išsaugoti paslaptis, teks nusivilti. Viskas greitai paaiškės ir nežinia, kaip baigsis. Gal atleis, o gal jūs būsite atleisti. Pačios klampiausios dienos – savaitgalis. Gal kam ir padės jūrinės spalvos ar padovanota auksinė žuvelė, bet didelė tikimybė, kad ji norų nepildys.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Rizika. Tik bijantys renkasi, kuriame kampe slėptis. Drąsūs stato ant kortos gyvenimą. Kuriuo keliu eiti, renkatės patys. Patys ir nusiviliate ar pralaimite. Kita vertus, jei nebandysite, nerizikuosite, tikrai nelaimėsite. Dabar nėra tas laikas, kai upelis atplukdo didžiausią žuvį. Gal dėl to, kad ne toje vietoje laukiate, o gal tiesiog dar ne metas. Rizika turi būti pasverta ir įvertinta.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pasirinkimas. Pastarasis laikotarpis panašus į ilgą, sudėtingą ir pilną darbų dieną. Jūsų gyvenimas yra tik jūsų, bet esantys greta turi interesų ir norų. Jie tai primins ne laišku Kalėdų Seneliui, o griežtu tekstu. Su tuo teks susitaikyti. Vieni turės rinktis, galvoti, o kai kas net keisti gyvenimo būdą. Paslaptims, nutylėjimams lieka vis mažiau vietos.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Nuopelnai. Jus myli, lepina, teikia dovanas, suteikia galimybę pamatyti pasaulį. Todėl lieka džiaugtis, juoktis ir mėgautis. Atrodo, jūs viso to nusipelnėte. Kitaip tariant, esate verti visko, ką teikia gyvenimas. Nesvarbu, ar tai puodelis skaniausios kavos, ar ašaros, ar rūpesčiai.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Atsakomybė. Kontroliuokite ne tik tai, ką sakote, bet ir ką planuojate ar pasižadate. Viskas pakimba ore, pildosi beveik taip, kaip pagalvojote ar įvardijote. Fatališkumo šleifas velkasi dar nuo Saulės užtemimų, o Juodasis Mėnulis jūsų ženkle visai nepadeda, priešingai, iškelia nuosėdas, likusias nuo šio ir praėjusių gyvenimų. Atsakomybė už poelgius, sumanymus ir ateitį dabar priklauso jums patiems.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Blizgesys. Svarbiausia – pasitikėjimas savimi, kurio ima trūkti. Priežastys paprastos: trūksta dėmesio, vaikų išdaigos kainuoja, o galimybių rizikuoti nelieka. Gyvenimas tampa nuobodus. Tokia savaitės pradžia. Artėjant savaitgaliui situacija keisis, nes atsiras naujų pramogų. Tai bus proga jums sublizgėti, bet jei niekas nieko neorganizuos, teks patiems imtis iniciatyvos.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Darbai. Imkitės planų, kurių įgyvendinti, rodos, neįmanoma. Laukia daugybė darbų, kuriuos reikės kartoti, tačiau nuo pradinio taško pernelyg nenutolsite. Vienais atvejais laukia daug įdomių akimirkų. Kitais – susierzinimas, nepasitikėjimas ne tik svetimais, bet ir savais. Sunku puoselėti lygiaverčius santykius, tačiau to reikia, kad įgytumėte pasitikėjimo savimi.

VANDENIS (01 21–02 19)

Klaidos. Pirmadienį atrodys, kad viskas gali susitvarkyti, bet trečiadienio popietę tokia mintis išgaruos. Tikėtina, kad santykiai bus įtempti ne tik su vaikais ir sutuoktiniu. Darbe galite privelti daug klaidų ir jas reikės taisyti, bet prisiimti atsakomybės nenorėsite. Esant tokios emocinės būsenos sunku kurti planus ir jaustis laimingam. Šiek tiek pakentėkite – po savaitės bus geriau.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Emocijos. Žinios pasieks skirtingais keliais ir keistu pavidalu. Beveik kaip komikse: su šypsenėlėmis, plakančiomis širdelėmis. Viskas, kas svarbu, paremta emocijomis. Būkite pasirengę tai priimti. Kaip reaguosite į žinias ir gandus, priklausys ne tik nuo jūsų, bet ir nuo šeimos padėties, įsipareigojimų bankams. Atminkite – geriau šis tas nei nieko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.