Astrologė: šie aukso vertės patarimai savaitę pavers nepamirštama

Šalį nuklojo balti sniego patalai. Su jais žmones užplūdo gera nuotaika, raginanti ruoštis šventėms. Vis dėlto turėtumėte išlikti ramūs, niekur nesiskubinti. Nepamirškite, kad po sniegu kartais būna ir ledo, ant kurio labai lengva paslysti. Taip ir gyvenime – tai, kas gražu ir miela, nebūtinai gali būti naudinga ir saugu. Pasinaudokite šia taisykle ir ateinanti savaitė bus kupina džiaugsmo ir neišdildomų įspūdžių.

Pasinaudokite šia taisykle ir ateinanti savaitė bus kupina džiaugsmo ir neišdildomų įspūdžių.<br>123rf nuotr.
Pasinaudokite šia taisykle ir ateinanti savaitė bus kupina džiaugsmo ir neišdildomų įspūdžių.<br>123rf nuotr.
Skirma Liepienė.
Skirma Liepienė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 29, 2016, 12:19 PM, atnaujinta Apr 16, 2017, 9:37 PM

Avinas (03 21–04 19)

Jūs planuojate keliones, žavitės naujomis knygomis ir vis dažniau pasakojate, kaip keičiasi jūsų požiūris į gyvenimą. Viskas tiesiog nuostabu, tačiau žiūrėdami į tolius praleidžiate svarbiausius momentus – nematote, kas vyksta greta, pas jūsų draugus, bičiulius ar net namiškius. Todėl savaitės antroje pusėje praregėjimų bus, tačiau niekuo padėti ar ką nors pakeisti negalėsite, bent ketvirtadienį tai tikrai.

Jautis (04 20–05 20)

Erzina visi: ir tie, kur nosimi šniurkščioja, ir tie, kurie sriubą siurbia, ir net tie, kurie į jus meiliai žiūri. Laikas, kai norisi tvarkos, švaros ir net sterilumo aplinkoje. Tačiau tai visai niekis, palyginti su jūsų reikalavimais dėl savaitgalio, kai jau niekas jums įtikti nebegalės. Nesivelkite į konfliktus, ginčytinas situacijas. Teisių nebus, o pasekmes jausite ilgai. Nekalbų savaitgalį galite paversti tvarkos savaitgaliu: išsikuopti namus ir įsivesti tvarką mintyse.

Dvyniai (05 21–06 20)

Skirtingas sniego ir šlapių lapų storis dengia šios savaitės dienas. Vieniems tai panašu į laisvės ribojimą, kitiems suteikia saugumo jausmą. Viskas priklauso nuo požiūrio, svajonių ir emocinės patirties. Tačiau visiems norėsis ko nors savo, artimo, jaukaus. Prasidėjęs adventas vers uždegti žvakes, dažniau pamąstyti apie gyvenimo prasmę, planus, o kartu ties takus iš širdies į širdį, pas tuos, kuriuos mylite.

Vėžys (06 21–07 22)

Kalėdinis šurmulys prasideda: planuojamos šventės, derinamas meniu, sudarinėjami norų sąrašai. Smagu: baigiami darbai, tvarkomi namai, planuojamos naujametės kelionės. Pažvelgę į žvaigždes galime daryti prielaidą, kad savaitė finansiškai bus sėkminga. Gal kiek sudėtingiau tiems, kurie dirba namuose, – darbo metu teks atsitraukti nuo tiesioginės veiklos ir rūpintis sirguliuojančiais namiškiais.

Liūtas (07 23–08 22)

Gražiomis girliandomis ir lempelių serpantinais pasidabina ne tik namai, bet ir širdis. Norisi būti geram, tokiam geram, kad net nejauku. Bet tai švenčių artėjimas, laimės laukimas ir jis skambėte skamba. Kai tokia nuotaika, ir dirbti galima, ir kalnus versti, ir metų ataskaitas pabaigti. Ši savaitė darbinga, bet jau vis tiek žybsinti šventėmis. Neatsipalaiduokite – dar geras laiko tarpas iki žiemos atostogų.

Mergelė (08 23–09 22)

Gera savaitė prasideda prasta diena. Nedideli nesusipratimai, smulkios apkalbos sujaukia nuotaiką, pabyra lyg konfeti ir nedžiugina. Tačiau labai trumpam ir jūsų planų tai nekeičia. Suplanuota tikrai daug: ir pasimokyti, ir pakeliauti, ir rimtai pakalbėti darbe. Viskas taip ir bus, kaip planavote, tik ne per vieną dieną. Spėsite visur, nes laiko tėkmė šiek tiek sulėtėja. Atsiranda mažyčių pauzių, kurios tampa puikia proga pabaigti tai, kas užsiliko.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Labai sunku pasakyti, kas pritraukia, o kas atbaido žmones nuo jūsų. Kad ir kaip būtų, būkite kuklesni, mažiau pūskitės ir nesigirkite tuo, ką ruošiatės daryti, nuveikti ar įgyvendinti. Vertingi tik atlikti, pabaigti darbai. Planai – tai vėjo pamušalas, kuris gali greitai sudriksti. Namie reikalai puikūs – jūs randate kompromisų, šnekatės apie tai, kas svarbu, o kartais net planuojate ateitį. Įvertinkite savo galimybes.

Skorpionas (10 23–11 21)

Klaidos nėra blogai. Klysta tik tie, kurie mokosi, tik tie, kurie ką nors bando, rizikuoja ir taisydami klaidas, jas analizuodami tobulėja. Kiekvienam gyvenimo tarpsniui savos klaidos, savos pergalės ir laimėjimai. Todėl nesustokite, neatsisakykite galimybių, kurias siūlo gyvenimas. Jei yra pasiūlymas, vadinasi, bus kas nors nauja, neįprasta ir įdomaus. Pažinkite tai. Jei nepavyks iš pirmo karto, turėsite antrą šansą.

Šaulys (11 22–12 21)

Iš anksto negalite žinote, kur krisite, kur užkliūsite. O ir žinodami, bandydami viską užglaistyti iš anksto ar pasidėti pagalvę, kad būtų minkščiau kristi, nieko nepakeičiate. Yra dalykų, kurie turi įvykti, kad ir kas būtų. Tiesiog reikia ištverti nemalonius momentus, nes jų negalite pakeisti. Tai laikas, kai suprantate, kad visata turi savo planą, – tik ji dabar daro sprendimus, o jūs prisitaikote.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Pilkuma išlieka pilkuma, nesvarbu, kokiomis reklamomis ar skelbimais padabinsite. Jums reikia ko nors naujo, įspūdingo, patraukiančio dėmesį originalumu. Jūs negalite visą laiką darbuotis toje pačioje vietoje, nešioti tą patį nutįsusį megztinį ir sakyti, kad taip patogu. Patogu, tačiau tai nesuteikia jokios pažangos, neatveria perspektyvų, neleidžia eiti tolyn. Todėl yra tik du keliai: arba nesiskundžiate, arba darote ką nors, kas stebins ne tik aplinkinius, bet ir jus.

Vandenis (01 20–02 18)

Skaičiuokite saulėtas dienas, pieškite debesis, fotografuokite smulkmenas, sukeliančias šypseną, darykite viską, kad gyvenimas būtų linksmas ir strazdanotas net šiomis tamsiomis dienomis. Nuo jūsų priklauso aplinkinių žmonių nuotaika, jų darbai, noras gyventi. Suteikite jiems tikėjimo, kad žmogus gali daugiau. Tai nėra lengva užduotis, tačiau jums ji įgyvendinama. Asmeninis gyvenimas? Koks asmeninis, kai jūs reikalingi aplinkiniams.

Žuvys (02 19–03 20)

Ši savaitė – lyg kalėdinė karuselė su muzika, lempelėmis, tačiau sukasi lėtokai. Aplink daug juoko, šurmulio, kvepia eglėmis ir prieskoniais. Jums norėtųsi daugiau konkretumo. Tačiau turite tik tiek, kiek patys sau galite leisti. Nedideli planų pokyčiai. Svarbiausi įvykiai – savaitgalį. Kaip tik tuo metu ir sužinote, kas bus artimiausią pusmetį, kas pasikeis namuose ir kur gali nuvesti jūsų smalsumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.