Astrologė Skirma Liepienė įspėja: nereikia švęsti pirma laiko

Šventės artėja – šią savaitę tai pajus visi. Astrologė Skirma Liepienė pataria, į ką labiausiai reikia atkreipti dėmesį, kad nepasimestumėte šventiniame šurmulyje.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2016, 2:44 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:19 AM

Avinas (03 21–04 19)

Didieji ginčai prieš šventes niekur neveda. Jokių kompromisų, jokių sprendimų ar taikos. Todėl kur kas paprasčiau to neprovokuoti, nei paskui lakstyti apie eglutę su balta vėliava. Jei tai pavyks, savaitė bus ganėtinai produktyvi, net ir tuo atveju, jei darbe tvyros chaosas, o valdžia jau senokai bus išvykusi į Maldyvus. Naminės problemos – namie, o darbo – tiesiog nesureikšminamos.

Jautis (04 20–05 20)

Jums nereikia stengtis būti viskuo: Kalėdų Seneliu, nykštuku, fėja ar net zuikiu, jei norite pralinksminti namiškius. Yra paprastesnių variantų: sutvarkyti namai, skani vakarienė ir nedidelės iškylos savaitgaliais. Jums atrodo, kad to mažai, tačiau tai kur kas smagiau nei pramogos per prievartą. Namie keptas ir puoštas kreivas imbierinis namelis suteiks daugiau malonumo nei tobulas iš parduotuvės.

Dvyniai (05 21–06 20)

Kai ko nors labai reikia, kai norisi ir be to gyventi negalite, einate tikslo link. Ir ne-svarbu, jog tai pats ežero vidurys, kur ledas ploniausias. Tiesiog einate ten. Dabar tas laikas, kai suvokdami situacijos svarbumą, riziką, o kartu savo beviltiškumą einate ežero vidurio link. Einate vieni. Tai didžiausias metų išbandymas. Ir jūs privalote jį išlaikyti. Kurioje srityje? Toje, kuri jums labiausiai rūpi, kuri liečia asmeniškai ir giliai.

Vėžys (06 21–07 22)

Galite planuoti ką tik norite: šventes, keliones, susitikimus, darbus, bet tai tik jūsų planas. Gyvenime šiuo metu vyksta daugybė netikėtų dalykų, kurie po truputį keičia jūsų požiūrį į kasdienius darbus, santykius namie, ryšius su užsieniu. Ir labai sunku nuspėti, kaip galėtumėte su visu tuo gyventi. Greičiausiai reikia prisitaikyti, neskubinti situacijos ir kuo mažiau veltis į nepatikimas draugystes.

Liūtas (07 23–08 22)

Tuščias savaitgalis ne todėl, jog tingisi. Tiesiog tai nėra labai palankus laikas naujai pradžiai. Visur. Sutarėte – kas nors neatvažiavo, pažadėjote padaryti – nepadarėte ir taip be galo, be krašto. Darbo savaitė kaip ir sėkminga, tačiau visai dar ne šventiška.

Gal ir nereikia švęsti pirma laiko. Labai svarbu, kad suspėtumėte padaryti tai, ką turite padaryti, pakalbėti, susitikti, aptarti. Vis dažniau galvojate apie tuos, kuriuos mylite, nei ar esate mylimi.

Mergelė (08 23–09 22)

Darbai pabyra dideliais snieguotais kąsniais. Ir gali būti, jog visa tai tikrai susiję su žiema bei artėjančiu dovanų laikotarpiu. Jums tenka susiimti ir labai daug ką nuveikti, sutvarkyti, pataisyti, aplankyti. Didelis krūvis – miego sąskaita. Kartu tai finansinės išlaidos artimųjų sveikatai bei darbo vietos pokyčiams.

Nieko atidėti kitiems metams negalėsite. Tai, ką padarysite šiemet, nebus našta ateinančiais.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Kiek mažiau tiesioginio darbo, bet daugiau papildomų pareigų. Jumis pasitikima, bet punšą maišo kiti. Kodėl? O todėl, kad ne nuo punšo priklauso gyvenimo kokybė ir atsakomybės gausa.

Kol nevėlu, išsiųskite atvirukus – popierinius, senoviškai, nepatikimai, bet išsiųskite. Tai bus naujos gijos, siejančios jus su draugais, pažįstamais. Viskas, kas sena, laiko patvirtinta, dabar tampa ypač svarbu.

Skorpionas (10 23–11 21)

Net jei jūsų sėkmė ir tolsta už horizonto, visada galite pabandyti ją pavyti ir susigrąžinti. Viltis išlieka.

Jūs švaistote laiką niekams, smulkmenoms, menkaverčiam bendravimui ar minkštesnės ėriuko kojos paieškoms pamiršdami svarbiausią dalyką: gyvenimas – ne vien plepalai ir pokyliai, gyvenimas – tai tobulėjimas.

Šaulys (11 22–12 21)

Dėmesys nuo savosios personos atslūgsta ir pradedate matyti kitus žmones, norite išgirsti jų nuomonę arba tiesiog pabendrauti, kartu pasėdėti prie vieno stalo. Visata išgirsta jūsų norus, užsuka tokias galaktikas, kad joks Paukščių Takas nepadės pabėgti.

Viskas gerai – jums reikalingi žmonės greta, kaip ir jų pašnekesiai, kandžios pastabos ir pagalba sprendžiant finansinius reikalus. Nes finansinė tema dabar – viena opiausių.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Karnavalo tema nesvarbi. Karnavalas ir namie, ir darbe. Kvietėte ar nekvietėte giminių, visai nesvarbu. Jie atvyksta ir dalyvauja. Tačiau dar reikia eiti į darbą, atlikti savo pareigas. Aišku, net nepanašu, kad dirbti norėtumėte ar galėtumėte.

Metai baigiasi ir jei nepralobote per šiuos metus, kelios dienos ar savaitė jau nesuteiks jums tokios galimybės. Tačiau gyvenimas tęsiasi ir po švenčių, todėl dirbkite.

Vandenis (01 20–02 18)

Noras kraustytis ar pertvarkyti būstą yra tiesiog momentinis kaprizas, o ne būtinybė. Nereikia to daryti skubomis, ir viskas baigsis gerai. Ši savaitė kupina susitikimų, plepalų ir kalbėjimų apie niekus.

Svarbių ir reikšmingų įvykių buityje neturėtų būti. Paaiškės, kad eglutė papuošta ne tomis spalvomis, kurios šiemet madingos, valgiaraštis nesudarytas ar silkė neišrinkta. Bet iš tiesų – kam tai rūpi?

Žuvys (02 19–03 20)

Ne taip, kaip norėjote, bet taip, kaip turėjo būti. Didelis tempas, reikalavimai sau ir aplinkai pasiekia patį viršų ir pradeda leistis žemyn. Daugybė dalykų, kurie buvo be galo svarbūs, tampa antraeiliai, nesvarbūs arba jų visai atsisakoma. Tai todėl, kad įtampa tapo nepakeliama.

Nukreipkite dėmesį į kitas sferas, daugiau dėmesio skirkite sveikatai, mokslui, pomėgiams ir nesistenkite pasaulio užkariauti per naktį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.