Astrologė įspėjo, kaip kitą savaitę išvengti nemalonumų

Gruodžio vidurys – pats pasiruošimo šventėms įkarštis. Ar nuolatinis skubėjimas nesujauks planų, nepaaštrins santykių šeimoje? Astrologė Skirma Liepienė pataria, kaip sėkmingai nugyventi ateinančią savaitę.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2016, 5:30 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:22 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Susitikimai. Likite ištikimi savo principams net tada, kai jums siūlo aukso kalnus ar naują vištidę. Savaitgalis ramus, o savaitė bus aktyvesnė, padaugės susitikimų, nedidelių pobūvių. Noras diktuoti sąlygas ir būti svarbiausiu asmeniu – kaip vizitinė kortelė. Deja, tai bus priimama labai nepalankiai. Todėl leiskite kitiems šiek tiek pasipūsti, papasakoti apie save, pasidžiaugti. Būkite kantrūs, bet nesileiskite mindomi.

JAUTIS (04 21–05 21)

Planai. Didelės viltys ir norai, kurie siejami su naujais darbais, gali ir nepasiteisinti, o ilgai puoselėtus projektus veikiausiai teks atidėti iki kitų metų. Tai nedžiugins, gal net privers kitaip planuoti artimiausias dvi savaites. Visa tai – darbe. Namuose dienos slinks be siurprizų ir skandalų. Ginčai – tik dėl šventinio valgiaraščio. Norėsite tvirtesnės užuovėjos, šiek tiek savos erdvės. Bėda ta, kad tai bus panašiau į pasalą, o ne į meditaciją.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Gūsis. Uždarykite duris tam, kas erzina, neleidžia būti savimi. Atsiribokite nuo visko, kas trukdo. Gali būti, kad po dienos kitos, kai atgausite ramybę, duris atlapos pokyčių gūsis. Jis gali atnešti naujų pasiūlymų, sutarčių, permainų darbe. Gal sutiksite žmogų, kuris taps draugu visam gyvenimui. Darykite tai, kas patinka, ir negalvokite, ką apie tai mano kiti. Net ir eglę galite pastatyti aukštyn kotu.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Laisvė. Saugumo jausmas priklauso nuo to, kiek pasitikite partneriu. Nesvarbu, ar tai darbdavys, ar jūsų antroji pusė. Tik pasitikėdami esate laisvi. Nereikia galvoti, kas bus, ką turite, kaip dalysite ar kas liks. Tai ne vien materialūs, bet ir dvasiniai dalykai. Jei nenorite, negalite to analizuoti, tiesiog gyvenkite ir džiaukitės kiekvienu sniego šuoru, kiekviena diena. Ir tegul viskas bus taip, kaip turi būti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Dovanos. Aštrėja santykiai namuose. Laimė, nemalonumų galima išvengti arba bent sušvelninti padėtį. Pirmiausia reikia pripažinti savo kaltę. Neigti klaidą – dviguba klaida. Problemas galima užglaistyti dovanomis. Aišku, pilna pintinė svogūnų, kuriuos reikės sutvarkyti antrajai pusei, ne itin gera mintis. Geriau jau tai, kam nereikia skirti fizinių jėgų. Bet kuriuo atveju šią savaitę teks pataikauti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Draugai. Žmonės skirtingi, nors iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad jūsų ir jūsų draugų sutampa ne tik tikslai, bet ir vertybės. Galimi nesutarimai tvarkant bendrus reikalus: ne tik derinant švenčių, kelionių į kalnus planus, bet ir įgyvendinant darbo užduotis. Gali būti, kad patiems bus lengviau viską padaryti. Antroji pusė taip pat menkai galės prisidėti prie jūsų planų.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Sparnai. Kažkas užaugino sparnus – jums reikia tik drąsos, kad atsiplėštumėte nuo kasdienybės, įprastų plepalų, rutinos. Galite išties daug, dabar – jūsų laikas. Nepraleiskite progos. Atsiveria durys, kurios buvo užvertos, atsiranda pasiūlymų, kuriuos priimti baugu, bet visa tai dėl jūsų ateities, geresnio gyvenimo. Atrodo, reikia tik vieno žingsnio, kad visos detalės būtų savo vietoje ir mechanizmas pajudėtų.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Tikslas. Būkite malonesni, meilesni ir švelnesni. Juk ne veltui Kalėdų Seneliui paliekama sausainių su pienu, o ne aštraus paprikų padažo. Gal ir nelengva būti lipšniems, saldiems, bet dabar to reikia, jei viliatės pasiekti tikslą. Aišku, sudėtinga rasti kompromisą, kai norite rinktis tik iš dviejų variantų. Laimės tie, kieno „galbūt“ gali virsti „taip“. Negalite sutarti – išvykite.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Kalėdų dvasia. Laikas, kai negalite atsikvėpti, ramiai pasvajoti ar pagurkšnoti karšto vyno. Reikia daug nuveikti, priimti sprendimus ir darbo savaitę baigti ketvirtadienį. Atrodo, laukia ilgas ir pramogų kupinas savaitgalis. Nesvarbu, ar lėksite papuoštos eglutės žiūrėti, ar ją puošite patys, o gal tiesiog klajosite seno miesto gatvėmis. Jus pasitiks Kalėdų dvasia. Todėl būkite jai paruošę imbierinį sausainį.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pirkiniai. Taupymo programa pradėta, bet tai labiau poza nei realybė. Negalima taupyti artėjant šventėms, nes reikia visko: ir raudonų kepurių, ir kojinių, ir Kalėdų Senio barzdos. Reikia ne tik gardžios arbatos, bet ir smulkmenų, kurios sukelia svaigų Kalėdų aromatą. Aišku, bus smagu, jei pavyks išleisti mažiau, bet taupydami pinigus netaupykite jausmų, leiskite juos pajusti aplinkiniams.

VANDENIS (01 21–02 19)

Išlaidos. Kalėdos į jūsų gyvenimą ateina dabar, nelaukdamos, kol gruodis artės į pabaigą. Šventinė nuotaika lydės nuolat: ir rašant laiškus, ir perkant dovanas, ir sprendžiant buities problemas. Nenusigręžkite nuo šių emocijų fejerverkų, mėgaukitės dėmesiu, kurkite šventę ir aplinkiniams. Vienintelis minusas taip anksti pradėjus švęsti – didelės išlaidos.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Plunksnos. Jei karnavalui nutarėte pasisiūti gražų kostiumą, gerai pagalvokite, kur gausite spalvingų gaidžio plunksnų. Kas padės dabar, tas padės ir visus metus. Bandykite į viską žvelgti su gera humoro doze. Neleiskite, kad kas nors už jus suplanuotų ne tik būtiniausius darbus, bet ir Naujųjų sutiktuves. Darykite taip, kad būtų smagu ir priimtina jums.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.