Astrologė: ne visiems pavyks šventes suplanuoti taip, kaip norisi

Vis labiau artėja šventės – ar turėsite galimybę jas planuoti taip, kaip norisi jums, ar teks priklausyti nuo kitų žmonių ir aplinkybių malonės? Astrologė Skirma Liepienė pateikia prognozes gruodžio 13–19 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-13 11:23, atnaujinta 2018-02-09 22:55

Avinas (03 21–04 19)

Artėjančios šventės visus verčia skubėti, tačiau labai skirtingai reaguojama į dovanų paieškas ar namų puošybą. Nenuostabu, kad dabar pagrindinis akcentas tenka ne pačiai šventei, o požiūriui į ją. Ne paskutinį vaidmenį vaidina ir piniginės turinys. Kad ir kaip būtų, labiau norisi išvykti, pasidovanoti gerą retą knygą nei sočiai prisikimšti pilvą. Taigi jei norisi, kam dar ką nors galvoti.

Jautis (04 20–05 20)

Reikėtų metus užbaigti su skambesiu ir varpeliais. Gyvenimo karuselė ne tik skamba, bet ir verčia skaičiuoti, apskaičiuoti savo galimybes kitais metais. Ir labai tikėtina, jog pasirodys, kad kurio nors šventinio elemento reikėtų atsisakyti. To priežastis labai žemiška ir paprasta – didėjantis darbų krūvis, tiesioginės pareigos ir rūpestis dėl artimųjų sveikatos. Išlaikykite pusiausvyrą tarp švenčių ir kasdienybės.

Dvyniai (05 21–06 20)

Atrodo, tarsi šventės jau būtų prasidėjusios ir galėtų tęstis amžinai. Tai neturi nieko bendra su kalėdinėmis atostogomis. Tiesiog dabar tokia sielos būsena. Ir tai džiugina. Mylite save ir kitus, visus apipilate dovanomis ir to tikitės iš artimųjų. Taigi visi aplink jus taip pat gyvena šventine nuotaika.

Vėžys (06 21–07 22)

Kažkas už jus planuoja šventes. Jūs pritariate arba nepritariate – tai nėra labai svarbu. Nuo jūsų menkai priklauso eglutės dydis ir dovanų skaičius po ja. Yra dalykų, kurie šiek tiek spaudžia širdį ir aptraukia leduku šventes. Tačiau jūs turite tai, ko siekėte, ko norėjote ar apie ką galvojote. Puiki proga dar kartą viską įvertinti ir bent dėmesiu, nuoširdžiomis smulkmenomis parodyti, kokie tikrieji jūsų motyvai.

Liūtas (07 23–08 22)

Tiek daug kartais telpa į slaptas sielos kerteles. Tiek daug lieka užklota blizgučiais, užmaskuota saldainių popierėliais. Ir ne todėl, jog tai slapta ar neteisinga, tiesiog labai asmeniška, svarbu ir nesinori, kad kas nors kuistų ar matytų. Mįslingai šypsodamiesi pakuojate artimiesiems dovanas, planuojate iškilmes, dailinate baltą staltiesę. Tačiau tai, kas jūsų, lieka tik jums.

Mergelė (08 23–09 22)

Nepatenkinti savimi, skubėdami, klupdami bandote užbaigti metus nusiplūkę ir visai pavargę. Bandote, bet nepavyks. Kas nors vis tiek atneš šventę, padovanos elnio ragus ir vers šypsotis, juoktis ir pamiršti visus darbus, kuriuos planavote pabaigti šiemet. Viskas, kas dabar vyksta, turi tam tikrą ritualinę galią, turi pradžią ir turės tęsinį. Leiskite visam tam vykti, nestabdykite savo niurzgėjimu.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Jūs puikiai suprantate, jog užtenka paprastos eglės ar pušies šakos, kelių silkės gabalėlių, kad būtų šventė. Bet aplinka reikalauja daugiau, ir jums tada reikia daugiau, būtina būti tokiam kaip visi. Nieko baisaus, iki Naujųjų metų viskas dar pasikeis, susidėlios ir virs kažkuo paprastu, tradicišku ir tikrai jaukiu. Darbai juda savo ritmu, tik truputį atskiesti karštu raudonuoju vynu.

Skorpionas (10 23–11 21)

Niekas jums negali nurodyti, kaip turite elgtis ir ką veikti. Turite savo nuomonę, savo planą ir savo motyvus. Labai šaunu. Jei jūsų planai susiję su užsieniu, bilietų pirkimu ar kitais panašiais organizaciniais klausimais, pasitikėkite tik savimi, nes čia jūs viską išmanote geriausiai. Jei tai šeimos reikalai, pirkiniai ir didelės išlaidos, reikia antrosios pusės patarimo. Prekės išsimokėtinai – prastas sprendimas.

Šaulys (11 22–12 21)

Paskutinė savaitė, kai galite išgvildenti sudėtingas situacijas, kai dar yra galimybė pasirašyti sutartis ar pradėti įgyvendinti naujus sumanymus. Vėliau laikas bus ne toks palankus. Kam nepavyks dabar, teks vėliau, jau po Naujųjų metų, prie to sugrįžti ir vėl ieškoti kelių, kurie ne tokie slidūs. Šeiminiai reikalai nėra idealūs, tačiau jau ne tokie erzinantys. Pasirengimas šventėmis – kaip remonto planavimas: ginčų ir išlaidų daug daugiau, nei reikia.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kantrybė – aukso verta. Bet paskutiniu jos lašeliu gali tapti smulkmena, tokia kaip sudužęs blizgus burbulas. Jūsų rūpestis ir susierzinimas suprantami, turintys pagrindą ir užsitęsę. Aukodamiesi dėl kitų ir savo ramybės jūs jau padarėte viską, ką galėjote. Bus proga – pašūkaukite, išsirėkite. Manote, negražu? Tada padainuokite, nelaikykite visko savyje. Išbandykite naująjį žuvies receptą Kūčioms jau dabar.

Vandenis (01 20–02 18)

Draugai ar ne, o ant eglutės galėtų nesisupti, juk ne raibosios gegutės. O iš tiesų namuose jau šią savaitę nuolatinis erzelis. Durys atsidaro, užsidaro, kažkas atvažiuoja ar išvažiuoja. Krepšiai, dėžutės, popierius, blizgučiai. Kada dirbti? Kada galvoti? Gal rasite laiko tam, o gal ne. Bet vis tiek bus linksma, smagu ir labai vargins. Tačiau jūs visada turite tų, kurie nori su jumis draugauti.

Žuvys (02 19–03 20)

Greitas bėgimas apledėjusiais laipteliais. Bandymas užsiropšti aukštyn kad ir nubalnotais keliais. Jokios kliūtys nesvarbios, kai matote savo tikslą ir žinote, jog galite jį pasiekti. Nebus lengva, tačiau labai realu. Todėl visi svarstymai, kas gražu ar geriau, kokia spalva tinkama ar kur švęsti Naujuosius metus, nėra svarbu. Svarbu tik tai, kad pavyktų pasiekti savo tikslą. Savaitgalis jau bus paprastesnis ir kvepės džiovintais grybais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.