Astrologė: gyvenimas pateiks pamokų, kurias reikės išmokti

Savaitė prieš didžiąsias metų šventes pažers pamokų, kurias visi privalėsime išmokti. Nesigąsdinkite – nebus jos drastiškos, o veikiau tokios, kurios suteikia daugiau gyvenimo išminties. Skaitykite astrologės Skirmos Liepienės horoskopą kitai savaitei.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-18 05:30, atnaujinta 2018-02-09 21:59

AVINAS (03 21–04 20)

Pamokos. Būkite dėkingi už tai, kaip viskas klostosi. Galbūt mokėtės ne to, ko reikia, bet pernelyg daug nesugaišote laiko. Nepavyko gauti tokios eglės, kokios norėjote? Nieko tokio, čia juk tik eglė ar trumpesnė girlianda. Svarbu, kad vėjai neperpūstų ir sloga švenčių nesugadintų. Visur matykite ką nors gera. Išmokite sudėtingai situacijai pasakyti „puiku“. Viskas, su kuo susiduriame, kada nors pravers.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pastangos. Jūsų paslaptys nuaidi lyg varpelio melodija. Niekada nesužinosite, kas jas išgirdo ir kaip panaudos. Nuslėptos kelionės, susitikimai ar pokalbiai gali pridaryti daugiau žalos nei naudos. Ar jus kas gali pamokyti? Jūs neklausote, griebiatės visko, kas nauja, įdomu, ir net neabejojate savo teisumu. Viskas, kas vyksta, vyksta savo tempu, todėl nepagreitinsite.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pergalės. Patylėkite. Tai, apie ką kalbate, aplinkiniams kelia nerimą, o kartais ir susierzinimą. Jūsų sugebėjimas apglėbti daugybę sričių, temų ir viską atlikti puikiai sukelia nevisavertiškumo kompleksą net Kalėdų Seneliui. Pagailėkite aplinkinių ir tyliai mėgaukitės savo pergalėmis. Jei manote, kad tai, ką jaučiate, yra meilė, greičiausiai klystate.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Mazgai. Viena virve surišta viskas: ir darbai, ir namai, ir net artimiausi draugai. Kol ji mazguota, ištempta, viskas savo vietose. Bėda, kad ta virvė susipainios, todėl neliks nei ramybės, nei tvarkos. Gali būti, kad išsipainios savaime: vaikai atvažiuos, draugai aplankys, o darbe šventės prasidės anksčiau. Tiesa, vienas kitas papildomas mazgas savaitės pradžioje neišvengiamas.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Atradimai. Tai jūsų metas, tačiau kol kas mažai teikiančiųjų dovanas. Leiskite sau daugiau norėti, matyti, pažinti. Geriau padaryti ir gailėtis nei niekada nesužinoti, kas galėjo nutikti. Tegul ši savaitė bus pilna atradimų, pokyčių ir pažinčių. Nėra atsitiktinių žmonių jūsų gyvenime, yra tik tie, kurie dabar atėjo ar pasiliko iš praėjusių metų.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Planai. Vienos dienos būna geros, kitos – blogos. Nepaisant to, jos visos dabar kvepia gvazdikėliais, cinamonu ir citrinų žievelėmis. Atrodo, kad prasidėjo labai sėkmingas laikotarpis, kai galite ne tik atostogauti, kurti planus, bet ir įgyvendinti sumanymus, kuriuos buvote atidėję. Tie, kam šventės ir darbas nesuderinami, daugiau švęs, nei dirbs.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Fėjos. Saulėtos dienos žymiai linksmesnės nei ūkanotos. Tai emocinis fonas. O kasdienybėje viskas vyks stabiliai, nors ir su nesusipratimais, nuslydimais. Nereaguokite taip audringai, viskas gerai. Daugybė elfų ir fėjų tuo rūpinasi. Gali būti, kad jums ir tai nesvarbu, kaip nesvarbu, kas bus užrašyta ant didelio riešuto, rasto kišenėje. Greičiausiai ten linkėjimas, kad kiti metai būtų derlingesni ir turtingesni.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Iniciatyva. Norite, kad viskas būtų vienoje vietoje, aišku, konkretu ir nieko nereikėtų slėpti. Deja, kol kas silkės po patalais, o dovanos pakištos po lova. Kiek daugiau neaiškių situacijų darbe, kur negalite laisvai imtis iniciatyvos, kad ir kokias pareigas einate. Nėra iniciatyvos – nėra papildomų pajamų. Jūsų tai negąsdina, nes esate pripratę prie visokių gyvenimo situacijų, juo labiau kad artimieji parems jūsų sprendimus.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Angelas sargas. Fejerverkai pokši nesulaukę savojo laiko. Jūs taip pat nelaukiate, tačiau šurmulys, švenčių slenkstis įveikiamas sunkiai. Atrodo, kad ne viskas jums sekasi ir likimas myli kitus. Vis dėlto tai netiesa, jūs turite angelą sargą, kuris sėdi ant peties ir visus sunkumus paverčia migla (gal todėl fejerverkai ne tokie ryškūs). Džiaukitės tuo, kas vyksta gyvenime, įvertinkite visus teigiamus dalykus, pabandykite suprasti, kad ir šis laikas geras.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Sėkmė. Jūsų norai vis dar išlieka dideli. Nieko stebėtina, nes galite sau tai leisti. Iš vėžių neišmuša niekas: nei pernelyg didelės išlaidos, nei darbo vakarėliai. Net apkalbos aplenkia. Susitvarkykite tai, kas būtina, nes sėkmės blizganti juosta nebus tokia ilga, kaip gali atrodyti. Naujai veiklai nėra palankus metas, nes dabar reikia viską baigti arba bent jau pristabdyti.

VANDENIS (01 21–02 19)

Pertvarka. Ten, kur balta, ne visada švaru. Kartais tai tiesiog balta paklode užklota tiesa. Dabar pats metas tą paklodę patraukti. Nebus malonu ar smagu, tačiau yra dalykų, kuriuos reikia pripažinti ir pradėti keisti situaciją, nes nuo jūsų sprendimų priklauso kitų žmonių gyvenimas. Tvarkant finansinius reikalus būtini griežti skaičiavimai. Kai ką teks apkarpyti, o kai ką ir nutraukti. Padarykite tai iki Kūčių.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Aistra. Plečiamas bendravimo ratas, truputį keičiasi aplinka. Susipažįstama ne vien pas draugus, bet ir miesto aikštėje prie eglutės. Visa tai gerai, kol nesusiję su darbo santykiais. Tuomet reaguojama emocingai ir tos emocijos ne visada pagrįstos. Esate linkę remtis patirtimi, bet dabar viskas kitaip. Negalite visko kontroliuoti, o aistros visada įklampina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.