Astrologė pasakė, kokia bus Kalėdų savaitė visiems Zodiako ženklams

Šią savaitę – Kalėdos, o dar po savaitės – ir Naujieji. Ką reikia spėti iki jų padaryti? O gal verčiau tiesiog mėgautis šventine nuotaika? Sužinokite, kaip jums žvaigždės lėmė sutikti šventes – štai ką žada astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2016, 7:37 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:31 PM

Avinas (03 21–04 19)

Paskutiniai metų akordai linksmi, triukšmingi ir smagioje kompanijoje. Todėl labai tikėtina, kad nieko kito kaip ir nebus. Anksčiau ar vėliau švystelės mintis, kad ko nors dar nepadarėte, neužbaigėte, o gal net nepradėjote. Darbo temos skambės ganėtinai ryškiai paskutinę šių metų savaitę. Nieko jau nepakeisite, svarbu, kad sutikimas būtų linksmas, triukšmingas, su visu pulku.

Jautis (04 20–05 20)

Suspėti sutvarkyti dokumentus, gauti svarbią pažymą ar išlaikyti egzaminus reikia dar šiemet. Tai labai svarbu. O jei prieš tai teks keletą naktų neramiai miegoti, visai nerūpės, kokia silkės uodega bus ant stalo ir kuo ji ten užklota. Noras pasirodyti, visus nustebinti bus labai suprantamas. Svarbu nepersistengti, visų nevaikyti ir kalbėti tyliai, kad kitais metais išsaugotumėte savo balsą ir jo bent kas nors klausytų.

Dvyniai (05 21–06 20)

Suspėti laiku į namus, kol šventės neprasidėjo, o keliai išvažiuojami. Gali būti, kad šiemet susivėlinsite ne tik papuošti eglutę, bet ir nupirkti dovanėles. Ne tai svarbiausia. Reikšminga ir nepakeičiama – tik šeima, visa kita – antraeiliai dalykai. Todėl šventes švęskite namuose ir visai nesvarbu, ką apsirengsite, ką ant stalo padėsite ir kokį gaidį iškepsite. Svarbu tik tarpusavio šiluma.

Vėžys (06 21–07 22)

Santykių tema pirmiausia, ir nesvarbu, kokios dovanos, kiek dėmesio, – visada turite rūpintis saviškiais, tais, kurie padeda jums, be kurių jūsų gyvenimas pilkas. Gali būti, kad šis šventinis laikotarpis nelabai skirsis nuo kitų, tik gal bus kiek ramesnis, uždaresnis, mažesniame rate. Jei buvote geri, bus geras ir Kalėdų Senelis. Dovanos nebus labai brangios, greičiau jos primins visai kitus žmones ir kitas šventes.

Liūtas (07 23–08 22)

Kalėdinių dainų skambesys, aplinkinių skubėjimas ir eilės parduotuvėse nuteiks palankiai, suteiks kantrybės ir leis juoktis iš visokių netikėtumų. Nesvarbu, kad kas nors klojasi ne taip, kad ginčai darbe, susirinkimai ir vakarėliai nuobodūs. Niekas negali jums sugadinti šventės, kuriai taip ruošėtės. Vienintelės kliūtys – naktiniai budėjimai, girti vairuotojai ir nelauktai atvykę giminaičiai.

Mergelė (08 23–09 22)

Jūsų darbai praranda prasmę, kai namai pakvimpa bandelėmis, džiovintais grybais ir eglių spygliais. Bandote įsikibti į tai, kas seniai patikrinta, kas nekelia abejonių ir diskomforto. Tačiau vienas kitas prisiminimų trupinys nubyra po stalu ir dingsta. Nuo suvokimo, kad visko vis tiek nepavyks išsaugoti, darosi nejauku. Būkite tuo, kuo norite būti, saugokite tai, kas labai brangu, ir nepaverskite švenčių darbu.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nuotykių, pramogų troškimas šias savaites paverčia ištisa švente, vakarėliais, nepalieka vietos kasdienybei. Kartu tai bėgimas po parduotuves, dovanų ir apdarų šventėms paieškos. Viskas kur kas paprasčiau, nei jums atrodo. Tereikia apsirengti tai, kas tinka: prie židinio – storas megztinis, prašmatniame vakarėlyje – puošnus drabužis, kuris nenuvylė. Svarbu, kad viskas atrodytų ir net būtų taip, kaip turi būti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Atrodo, kad ši savaitė – dar viena karuselė, tačiau viskas sukasi lėčiau nei įprastai. Matyt, šiemet Kalėdos atėjo į jūsų namus kur kas anksčiau ir jūs viską suplanavote, viskam pasiruošėte. Gali būti, kad šiuo metu daugiau trumpų kelionių, o tolimų nenumatyta. Tikėtina, kad tai, ko nespėsite šią savaitę, persikels į kitus metus ir pajudės labai sunkiai. Nedideli konfliktai namie gali virsti ginčais, kurie užsitęs iki naujų – Gaidžio – metų.

Šaulys (11 22–12 21)

Metai baigiasi be didelių stebuklų ar pažadų, tačiau ir be didesnių nuostolių. Labai tikėtina, kad šventės raudonuoju vynu ar šampano purslais nuplaus visas metų drumzles ir kiti prasidės nuo skaidraus vandens stiklo. Turite suspėti susitaikyti su tais, kurie gadino nuotaiką, kėlė nepasitikėjimą ar buvo baisiai įkyrūs. Susitaikyti, bet pamiršti nereikia nieko. Naujų planų gali kilti paskutinėmis šių metų dienomis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Paskutiniai kantrybės lašai laša nuo apledėjusio stogo. Viskas lyg ir pagal planą, lyg ir savo vietose, tačiau paskutinės dienos slenka lėtai, o norinčiųjų prisidėti prie dovanų pakavimo, Kalėdų Senelio ūsų šukavimo beveik neliko. Nieko, visi sugrįš, kai pokšės fejerverkai ar reikės išpakuoti dovanas. Paramos nėra daug, bet tie, kurie padeda, – patys saviausi ir tikriausi. Kelionės trumpos, bet malonios.

Vandenis (01 20–02 18)

Karšta kakava su imbieriniais sausainiais nugula stalus darbe, namie, visi šneka apie šventes, o jūs planuojate keliones. Norisi ištrūkti iš šio šurmulio, įmerkti kojas į šiltą vandenyną ir negalvoti apie pilką dangų. Jei norite, galite tai padaryti, jokių kliūčių tam nėra. O ir šiaip jaučiatės gražūs, laimingi, taikoje su viskuo, kas jus supa. Šis žavesys išliks ir tada, kai net pačios gražiausios eglutės paliks namus.

Žuvys (02 19–03 20)

Norisi, kad šios savaitės būtų kupinos juoko, šventės, kad visur tvyrotų šurmulys ir netvarka. Nesvarbu, kokie orai, nesvarbu, ar bus matomi fejerverkai, – svarbu tik pati nuotaika ir nusiteikimas. Gali būti, kad darbai vis dėlto prasibraus pro čežančius popierėlius ir turėsite atidėti krienų su spanguolėmis paieškas ir padaryti tai, ką reikia. Darbai užsitęs ir jūs tik paskutinį vakarą prieš šventes turėsite galimybę joms pasiruošti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.