Astrologė rėžė, kaip teks gyventi po Kalėdų

Šventės visuomet šiek tiek sujaukia gyvenimą. Kaip gyvensime po Kalėdų? Kaip pasitiksime Naujuosius? Astrologė Skirma Liepienė pasidalijo savo pastebėjimais ir patarimais.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 25, 2016, 5:30 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:54 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Dovanos. Šventės praeis ramiai. Gal su pagraudenimais, bet ne triukšmingai. Didesnę savaitės dalį vis tiek reikės eiti į darbą, planuoti kitus metus, įvertinti praeinančius ir nepamiršti išdalyti įsipareigojimų. Gali būti, kad Kalėdų Senis nebus labai dosnus, tačiau tai, ką atneš, bus svarbu ir gal net praktiškai panaudojama. Svarbu susisiekti su draugais, su kuriais senokai matėtės ar kalbėjotės.

JAUTIS (04 21–05 21)

Santykiai. Visi darbai einasi gerai, smagiai ir net su vėjeliu. Namuose situacija taip pat neprimena karo. Lyg ir būtų galima džiaugtis, jei ne santykiai su artimais giminaičiais. Čia šiek tiek kvepia eglėmis, šiek tiek padususia žuvimi. Gali būti, kad ta žuvis jūsų, kad tai jūs nevykdote pareigų arba stengiatės nuo jų pabėgti. Laimė, šie rūpesčiai netruks ilgai.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Ramybė. Po sušiauštų pastarųjų savaičių ši – rami, glotni ir tyli. Iš pradžių tai džiugins, vėliau taps nuobodu, o galiausiai tyla pradės erzinti. Kad taip nenutiktų, reikia daugiau laiko skirti draugams, renginiams, knygoms. Viskas dabar priklauso nuo jūsų – kaip suplanuosite, taip ir turėsite, niekas nesikiš, netrukdys.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Įtampa. Jei negalite gauti visko, nereikia atsisakyti tos dalies, kurią galite turėti. Nesistenkite užkariauti tolimų kraštų, rasti savojo Šiaurės ašigalio su Kalėdų Seneliu, elfais ir skraidančiais elniais. Mėgaukitės tuo, ką turite, pasiimkite tai, ką galite turėti. Savaitės pabaigoje namuose įtampa sustiprės, tačiau kantrybė netrūks. Galbūt kurią dieną jos virvelė pokštelės, o gal ir ne.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Veržlumas. Nesistenkite atidaryti durų, kurių nesugebėsite uždaryti. Norite staiga, greitai, visa jėga įsiveržti į naujus metus, darbus ir sumanymus. Nieko nelaukti ir pradėti dabar. Pradėti galima, bet kalendoriuje vis dar šventinės dienos. Todėl vertėtų šiek tiek palaukti. Niekas nepasikeis, bet tada turėsite papildomų galimybių ir visus metus prieš akis. O tie, kas nenori nieko nauja, sėkmingai švenčia.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Požiūris. Žaidimai, gaudynės ir pasaulį stebinantys stebuklai jums – nė motais. Turite savo požiūrį, savo religiją ir nesate nusiteikę jų keisti. Viskas turi būti taip, kaip ir visada. Ši savaitė pažers papildomų rūpesčių, vers peržiūrėti dokumentus, suvesti sąskaitas ir pradėti planuoti artėjančius metus. Tai bandymas baigti darbus ir griebtis naujų.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Puošmenos. Eglutė papuošta, nors ir ne taip, kaip jums norėjosi, ne tomis spalvomis, ne tomis girliandomis. Na, įdarytos žuvies skonis dėl to tikrai nesikeičia. Todėl nenuostabu, kad dabar jaučiatės patenkinti, o tie, kas šalia jūsų, dar ir laimingi, gražūs. Šios savaitės kabliukas slypi ne vien po egle, bet ir santykiuose su vaikais – jūs negalite jų kontroliuoti taip, kaip norisi. Mažesni rodo kaprizus, didesni akis drasko.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Rūpesčiai. Nesvarbu, koks oras: lyja, sninga ar plikledis. Šventės vis tiek užgriūva nepasiruošusius ir atrodo, kad šį tą dar galėjote nuveikti. Taip tik atrodo. Viskas puiku ir smagu. Gal finansiniai reikalai šiek tiek girgžda, nesidėlioja taip, kaip norėtumėte. Iškyla problemų, kurios visai ne problemos, o tik nesusipratimai. Tiesa, juos reikia išsiaiškinti. Kad ir ką planuotumėte, sumokėti vis tiek reikės. Ir ne tik už save.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pareigos. Savaitė prasideda dovanomis, šeimos pasisėdėjimais ir kalbomis apie tai, kokie metai buvo ir kokie bus kiti. Planai veda tolyn, patirtis bando apsaugoti ir viskas dėl to, kad kiti metai būtų sėkmingesni, laimingesni. Visoje šioje sumaištyje nepamirškite, kad yra sutartys, kurias reikia įvykdyti, ir dokumentai, kurių pasirašymo negalima atidėti. Trumpos kelionės sėkmingesnės už tolimas.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Flirtas. Norisi žvakių, minkštų pledų rytietiškais raštais. Norisi visko, kas suteikia paslaptingumo, jaukumo, veda romantikos link. Toks fonas. Iš tiesų tai Kalėdos, žiema su visais siurprizais. Draugiškumas darbe virsta flirtu ir pagerina santykius, suteikia kūrybingumo impulsą. Viskas lyg ir gerai. Trokštantiems nuotykių, tolimų kelionių laikas ne itin palankus.

VANDENIS (01 21–02 19)

Prisiminimai. Švenčių maratonas kiek nurimsta. Tai, kas porą praėjusių savaičių buvo svarbu, per vieną savaitgalį išblėsta. Lieka tik geri ir saldūs prisiminimai. Giminių susibūrimai, vizitai pas draugus, burtų ir spėlionių vakarai papuoš šią savaitę. Kai kam net į darbą eiti nereikės. Tikėtina, kad kils nesklandumų dėl pernelyg atvirų kalbų, panašių į apkalbas.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Atgaiva. Mažoka miego šiomis ilgomis naktimis. Tai dovanas pakuojate, tai bandeles kepate, tai su draugais iki paryčių šnekate. Miegas neišgelbės pavargusios sielos, reikia ieškoti to, kas atgaivintų. Gal todėl kai kas skaitys knygas, kitiems prireiks senolių patarimo, o treti ras ramybę ištuštėjusiose naktinėse gatvėse. Svarbu, kad šurmulys paliktų vietos mintims, laiko vaikams ir meilės artimiesiems.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.