Astrologė: kaip gyvensime pirmąją naujųjų metų savaitę

Naujųjų metų pradžia – tarsi atverstas švarus lapas. Kokių raidžių į jį prirašysime per pirmąją metų savaitę, kokiais raštais išmarginsime? Astrologė Skirma Liepienė pasidalijo prognozėmis.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 1, 2017, 5:30 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:58 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Tradicijos. Laukia gyvenimo prasmės paieškos, filosofinės diskusijos apie visatos dėsnius, kaip juos pritaikyti gyvenime. Jūs nesate konservatyvūs, bet viskas grindžiama tradicijomis ir tuo, kas patikrinta laiko. Nors savaitgalis triukšmingas, darbų ir įsipareigojimų niekas neatšaukė. Todėl svarstydami, kaip ir kas geriau, toliau darbuositės, savo laisvalaikį bei keliones paversdami darbu. Darbas susipins ne tik su poilsiu, bet ir su namais, jausmais.

JAUTIS (04 21–05 21)

Karjera. Jei dirbate elfu ir jums svarbi karjera, vis tiek turėsite atostogų. Kalėdos praėjo, todėl visos mintys ir siekiai nukreipti viena linkme: kuo aukštesnė pozicija, tuo stipresnė įtaka, tuo didesni pinigai. Jei pavyks pasiekti, ko trokštate, ne tik turėsite daugiau pajamų, bet ir patys save labiau vertinsite, gerbsite. Jūs – centrinė figūra šios savaitės žaidimuose.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Siekiai. Naujųjų sutikimas nebūtinai turi būti triukšmingas ar verčiantis iš kojų. Gali būti puikus laikas jau persiritus į kitus metus. Reikia peržvelgti savo siekius, pamąstyti, kur einate, ką darote ir kas iš to bus. Daug kalbama apie keliones, svetimas kultūras, bandoma lyginti, diskutuoti įvairiomis temomis. Jūs turite argumentų ir „prieš“, ir „už“. Todėl kitais metais bus ir darbo, ir poilsio kelionių. Gyventi liksite ten, kur gyvenote iki šiol.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Lyderystė. Nereikalaukite iš savęs tiek daug. Negalite vienu metu būti visur ir elgtis nepriekaištingai. Jei esate besmegenis, vargu ar tapsite Snieguole. Niekas nesiginčija, kad siekiant, darant daug kai kas vis tiek pavyksta. Vis dėlto negalite būti lyderis visose srityse. Nelyginkite savęs su kitais. Esate unikalūs, tad ir džiaukitės tuo.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pramogos. Kad ir ką gyvenimas dalytų, viską priimsite kaip dovanas, meilę ir sėkmę. Tai laikas, kai džiugina viskas: ir darbai, ir vaikai, ir net už lango drimbantis šlapias sniegas. Kol kas nenorite galvoti, kas galėtų nutikti vėliau, po savaitės. Todėl planuosite vangiai. Dar lėčiau imsitės naujovių. Visas laikas, kuris neskirtas darbui, išnaudojamas pramogoms ir malonumams.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Ryšiai. Pasiūlymus reikia priimti apgalvotai. Jei to nepadarėte, Naujuosius sutiksite su dideliais siurprizais. Kad ir kaip lengvai bendrautumėte, dabar turite rūpesčių šioje srityje. Gali nutrūkti išskirtinis ryšys su žmonėmis, kurie ilgai buvo jūsų gyvenimo dalis. Nors negalima nieko pakeisti, reikia išlaikyti bent ploną siūlelį, kad kartais galėtumėte paskambinti ar kartu išgerti kavos. Yra dalykų, kurie atgyvena, kinta ir negrįžta.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pagalba. Savaitė gali būti aštroka ar net konfliktiška. Tiems, kas turi šunį, nereikia patiems loti. Todėl, jei turite žmogų, kuris pasakys už jus, išspręs kilusį konfliktą, nesikiškite. Tegul viskas vyksta be jūsų. Taip bus ne tik paprasčiau, bet ir žymiai geriau. Aišku, tai netinka kalbant apie barnius namuose. Kad ir kas vyktų, neskubėkite.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Pagyros. Nesipūskite išgirdę, kad esate panašūs į žinomą aktorių, ar sulaukę pagyrų dėl abejotinos šukuosenos. Šventės, visi nori būti mandagūs. Dabar girdėsite daug komplimentų, gausite smulkių dovanų. Ir patys jausitės gražūs, nepakartojami. Gali būti, kad taip ir yra, bet išlieka tikimybė, jog tai laikina būsena. Neužrieskite nosies. Tikroji sėkmė iš tiesų ateis, tik nesusigadinkite reputacijos.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Stabilumas. Naujuosius sutiksite namuose? Namuose gyvenimas – lyg senas medis parke: apkerpėjęs, atsibodęs, tačiau stabilus, teikiantis malonią užuovėją. Kai norisi permainų, stuktelėjai į kamieną, varnos pakilo. Atrodo, kad pokyčiai, o iš tiesų – nieko. Toks stabilumas išliks visą savaitę. Tik atėjus vasario audroms šakos ims lūžti. Darbe viskas taip pat stabilu, tačiau nėra idealu.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Susitikimai. Ši savaitė nėra prizas ar netyčia ištrauktas laimingas bilietas. Tai metų slenkstis, atsisakymas to, kas atgyveno, ir priėmimas visko, kas nauja. Dabar atsitiktinai sutikti žmonės nėra atsitiktiniai. Jie turės įtakos jūsų gyvenimui, šio to išmokys, privers pergalvoti nusistovėjusias taisykles ir pakeisti įpročius. Visa tai veda pažinimo link. Būtent to jums ir reikia.

VANDENIS (01 21–02 19)

Girliandos. Pasikartojantys gyvenimo vingiai – tarsi spindinčios eglutės girliandos: truputį žemiau, paskui į viršų, į naują gyvenimo vingį, ir atsiduriate viršūnėje. Tiesa, niekas negali pasakyti, kada tai įvyks. Būtent tai žavi ir vilioja. Todėl į kiekvieną naują iššūkį žiūrėkite kaip į pasiūlymą.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Darbai. Jei per šventes Kalėdų Senelio nepričiupote, bandykite jį rasti dabar. Juk esate verti dovanų. Dabar jūs gražūs, reikšmingi ir pastebimi. Jumis žavisi aplinkiniai, tačiau to žavesio užtenka tik pirmam įspūdžiui, iki pirmųjų fejerverkų. Vėliau reikės dirbti ir rodyti rezultatus. O dirbti nenorėsite nei pirmomis naujų metų dienomis, nei vėliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.