Astrologė Skirma Liepienė: metų pradžia – ne tokia, kaip tikėjotės

Prasidėję naujieji metai atneša naujovių. Pradžia galbūt ne visai tokia, kokios tikėjotės. Pažvelkite, ką žada astrologė Skirma Liepienė sausio 3-9 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2017, 12:39 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:42 PM

Avinas (03 21–04 19)

Metai prasideda šiek tiek kitaip, nei tikėjotės. Gal jų sutikimas, gal draugai išblaškė tą nuotaiką ir nuostatas, su kuriomis buvote pasiryžę pradėti metus. Daug kas priklauso nuo jūsų einamų pareigų ir santykių darbe.

Labai tikėtina, jog šventinės atostogos bus minimalios, o darbai per jas neištirps. Paslapčių ir nutylėjimų metas. Tai, ką galite paslėpti, paslėpkite. Kuo mažiau aplinkiniai žino, tuo ramiau gyvena.

Jautis (04 20–05 20)

Jūs iškeliate į pirmąjį planą klausimus, kuriuos dar galima ir reikia atidėti. Bandote suplanuoti metų pajamas, išlaidas, kažkurioje vietoje įspraudžiate pernelyg didelius norus, susijusius su pramogomis, kelionėmis. Tai, kas svarbiausia, nustumiama į sąrašo galą.

Neskubėkite dabar, leiskite visiems eglės spygliams nubyrėti, emocijoms nurimti ir tik mėnesio pabaigoje grįžkite prie ginčytinų klausimų.

Dvyniai (05 21–06 20)

Jūs pragyvenote ne pačius lengviausius metus. Norisi tikėti, jog supratote savo esmines klaidas, radote teisingus sprendimus. Labai svarbu nepridaryti naujų klaidų. Pirmiausia tai moraliniai dalykai, nerašytos, tačiau griežtos bendravimo taisyklės, kurias jūs pažeidinėjote. Nepainiokite įstatymų, ambicijų ir vaikų klausimo.

Viskas turi būti taip, kaip turi būti, nenusižengiant niekam. Ar gera savaitė? Su priminimais, kad viskas galėjo būti kitaip.

Vėžys (06 21–07 22)

Šventės baigėsi. Trys karaliai išeina ir, regis, jog su jais kartu – ir jūsų pasitikėjimas. Kažkur kažkas pradeda traškėti. Galbūt iš rankų paleidote gražiausią eglės papuošalą, kupiną prisiminimų. Nieko nesuklijuosite, nieko negrąžinsite atgal. Tenka su tuo susitaikyti.

Darbo klausimai nesisprendžia, užsitempia ir daug kam tampa aišku, jog artėja į pabaigą vienas darbo etapų. Naujų ar papildomų darbų paieška neišvengiama.

Liūtas (07 23–08 22)

Labai sunku paklusti taisyklėms. Atrodo, jog to tikrai nebus. Nei namie, nei darbe. Jūs turite savo planą, savo troškimus ir eisite tiesiai jų link. Didelis ratas draugų, triukšmingas Naujųjų metų sutikimas tęsiasi ir niekas net neketina atsisveikinti su eglute.

Ką gi, jei galite – švęskite, nes kitos šventės tolokai, o vėliau darbai prispaus taip, jog net cyptelėti negalėsite. Savaitgalis nebus itin ilgas, bet labai emocingas.

Mergelė (08 23–09 22)

Sutinkate seniai matytus žmones, ap-svarstote ankstesnius sprendimus ir su-prantate: pasirinkimas buvo teisingas. Tikra gyvenimo dovana suvokti, jog kitaip jūs pasielgti negalėjote, jog tai jus apsaugojo galbūt nuo dar didesnių klaidų.

Daug laiko skiriama analizei, vidaus per-tvarkoms ir sąrašų, tvarkaraščių sudarymui. Tai nesumažina jūsų nuotaikų kaitos, bet leidžia įsivesti bent minimalią tvarką viduje.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Nedidelės kelionės ir darbai susipina. Kas vyksta darbo reikalais, kas – pas giminaičius, bet visame tame laike vis tiek turi atsirasti vietos ir laiko pagrindinėms pareigoms.

Kalbėti apie stebuklus ar dideles naujoves neverta – pirma metų savaitė tam nėra skirta. Tiesa, naujamečiu laikotarpiu užsimezgę santykiai po truputį virsta įsimylėjimu. Kas iš to bus, niekas nežino.

Skorpionas (10 23–11 21)

Jūs galite matyti, suvokti tik tai, kas šiuo metu yra. Ateitį galite tik nuspėti. Labai didelis pasitikėjimas savimi, planavimas ir stebuklų laukimas gali ir nepasiteisinti.

Nieko baisaus, nes kasdieniai darbai ir įprasti rūpesčiai viską užgoš. Jei nuo jūsų priklauso kiti žmonės – atsakomybė didesnė, jei patys sau šeimininkai – niekas šluotražiu po nosimi nepamojuos.

Šaulys (11 22–12 21)

Visas dėmesys finansams bei tam, ką turite, kuo disponuojate. Labai svarbu laisvė ir galimybė keisti savo gyvenimą ir įgyvendinti bent minimalius planus. O tie planai iš tiesų labai susitraukė, tapo ne tokie ambicingi.

Gali būti, jog jums ir nepavyks artimiausiu metu ko nors pakeisti, tačiau nedarant nieko lieka tik riedėjimas nuo kalno žemyn. Riedėti galima, tačiau labai skauda ir žeidžia, kai pasiekiate dugną.

Vandenis (01 20–02 18)

Išsinešate paslaptis tolyn. Ne viskas, ką sakote, yra tiesa. Kai ką bandote nuslėpti nuo namiškių, kai ką – darbe, o sau taip pat truputį meluojate. Kad būtų lengviau.

Emocinis fonas nestabilus ir jokios dovanos ar meilūs žodžiai jo negali pakeisti. Tiesiog reikia išgyventi, persiversti per metų slenkstį ir atsirasti kitame matmenyje, kitoje erdvėje su naujais planais, siekiais ir naujais žmonėmis.

žuvys (02 19–03 20)

Nereikia vertinti būsimų metų pagal pirmųjų dienų nuotaikas ar orus. Viskas keičiasi, juda. Labai tikėtina, jog tai, kas nepavyko praėjusių metų gruodį, bus įgyvendinta sausio antrojoje pusėje. Daugiau dėmesio skiriama knygoms, skaitymui, bendravimui bei naujiems ryšiams megzti. Viskas, kas vyksta artimiausioje jūsų aplinkoje, labai svarbu. Giminaičių kritika gali žeisti, bet ji vienintelė teisinga.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jūsų tvirtovėje griūva vienas bokštas. Ir permainų vėjai aštriai įsiveržia į kasdienybę. Jums tai nepatinka, negalite planuoti, negalite žinoti, jūs tiesiog nieko nebekontroliuojate. Tai tolygu katastrofai.

Jums teks susikaupti, įvertinti nuostolius ir imtis vadovauti. Kuo ilgiau lauksite, tuo sunkiau bus viską sugrąžinti į vėžes. Nepamirškite, kad to, ką darote jūs, niekas daugiau nepadarys. Jūs dabar esate svarbiausi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Nausėda ir I. Šimonytė apie antrąjį prezidento rinkimų turą