Astrologė Skirma Liepienė: iliuzijoms lemta dužti

Šventės baigėsi, ateina laikas dužti iliuzijoms. Bet kai kuriems tai tik į gerą – įvertinus aplinkybes pats laikas veržliai žengti į priekį. Astrologės Skirmos Liepienės horoskopas ateinančiai savaitei – jūsų dėmesiui.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 8, 2017, 4:30 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 2:24 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Norai. Noras šėlioti jau praėjo, bet nuotykių troškimas išlieka. Jis visai nepriklauso nuo to, kur šiuo metu esate, ką veikiate. Reikia naujovių. Tik būkite atsargūs su dideliais norais, ypač tais, kurie iš pat širdies gelmių. Jie gali išsipildyti, bet ne visai taip, kaip svajojate. Svarbu nepažeisti įstatymų. Jei norėsite meilės ir pramogų, tam labiausiai tiks penktadienis.

JAUTIS (04 21–05 21)

Priesaikos. Nesunku pakliūti į gyvenimo voratinklį. Nesiderėkite su likimu, nežadėkite to, kas neįvykdoma. Neduokite priesaikų, jas teks sulaužyti. Pasikliaukite tik savimi, savo išradingumu ir praktiškumu. Atmeskite visas baimes ir abejones, dirbkite kasdienius darbus. Nesivelkite į abejotinas pažintis. Susiraskite kampelį, kuriame galėtumėte pabūti vieni, užsiimti tuo, kas malonu, padeda tobulėti.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Siekiai. Visiems įdomu, kaip gyvenate. Gandas apie jus nuėjo gana toli. Ar tai padės, priklauso nuo to, ko siekiate. Jei reikia dėmesio ir pripažinimo, tada tai pradžiugins. Jei trokštate ramaus gyvenimo, gali būti, kad jį sudrums. Bet kuriuo atveju galėsite baigti senus sumanymus.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Atradimai. Kiek laiko reikia, kad suvoktumėte savo jausmus, suprastumėte svarbą to, kas vyksta? Lengviau viską nubraukti, užgesinti nei pasiduoti aistrai. Tai baugina, bet tikėtina, kad patys drąsiausi pasinaudos likimo dovanomis. Kiti pasiners į savo užsiėmimus, bandys suderinti gurmanišką virtuvę su sveikos gyvensenos principais. Ir vieniems, ir kitiems ši savaitė bus gera, maloni ir kupina atradimų.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pinigai. Gyvenimas jus lepina, viskas klojasi puikiai: darbai juda į priekį, namuose artimieji paburba, bet neskriaudžia. Tai ko gi dar norėti? Pasirodo, yra ko: didesnių pajamų. Gali būti, kad iš tiesų šis klausimas bus rimtai sprendžiamas. Gal tai investicijos, gal palikimas, o gal draudimo ar išlošti pinigai. Yra tikimybė, kad piniginė pasipildys ir tos papildomos pajamos bus skirtos kelionei.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Paslaptys. Susitikimai su praeitimi vyksta įvairiais pavidalais: atsiranda pamestos smulkmenos, kai kas grąžina skolas, o į kai kurių gyvenimą grįžta pasiklydę draugai. Aišku, viskas dabar atrodo kitaip, ne taip svarbu, ne taip reikšminga. Išaiškėjusios paslaptys kutena padus, bet neduria, nežeidžia. Kartu ateina žinios, nuojautos, sapnai, kurie padeda išsiaiškinti tai, kas seniai nedavė ramybės.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Ryšiai. Kad ir kaip lengvai bendrautumėte, dabar turite rūpesčių šioje srityje. Trūksta labai svarbus, išskirtinis ryšys su žmonėmis, kurie ilgai buvo jūsų gyvenimo dalis. Ir nieko pakeisti negalima, todėl reikia išlaikyti bent siūlelį šio ryšio, kad galėtumėte kartais paskambinti ar kartu išgerti kavos. Yra dalykų, kurie atgyvena, kinta ir negrįžta.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Artumas. Reikia žmogaus, kuriam galėtumėte papasakoti viską, net nuobodžias smulkmenas apie keliones traukiniu, pavykusį pyragą ar pamestą auskarą. Reikia šilumos, artumo. Kai to nėra, lieka tik darbas, pareigos ir knygos. Tai nėra blogai, tačiau nėra ir labai gerai. Dabar negalite pradėti ko nors nauja, bet galite planuoti. Tai svajonių ir bendradarbiavimo mišinys, atskiestas laiku.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Santaupos. Gražią iškarpytą snaigę pagauna vėjo gūsis ir neša tolyn. Tuo šventinės akimirkos ir baigiasi. Tik nuotaika išlieka puiki, leidžiate sau manyti, kad šventė dar bus. Snaigė ištirpsta, nuotaika – taip pat. Matote, kas liko taupyklėje nuo švenčių, suskaičiuojate, kiek reikia pridėti, kad atostogos būtų prabangios. Nauji žmonės jūsų kasdienybėje atsiranda netikėtai, tačiau lieka ilgam.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Permainos. Veržliai, be galimybės pagalvoti ar derėtis. Jūs viską galite padaryti patys. Nepaliekate niekam jokių plyšių. Viskas taip, kaip sugebėsite padaryti tik jūs. Sudėtingas laikas, nes permainos ateina neplanuotos, visai ne iš tos pusės, iš kurios laukėte. Kaip atėjo, taip išeis, bet jums teks daug padirbėti, kad užglostytumėte, kas nutinka. Pagalbos nei namie, nei darbe nėra. Dabar ir vienas lauke karys.

VANDENIS (01 21–02 19)

Dokumentai. Melo malūnai suka sparnus, o jūs stengiatės, kad jie nesustotų. Būkite sąžiningi bent sau. Tikėtina, kad stengdamiesi sulaukti dėmesio ir atjautos bandysite sutirštinti spalvas. Nereikia, viskas išaiškės, bus nemalonu. Šią savaitę bus svarstomi svarbūs finansiniai klausimai. Jei yra galimybė, neskubėkite pasirašyti dokumentų. Nebent taip stengiamasi ką nors nuslėpti.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Sprendimai. Rožiniai akiniai dūžta kai kam stiklais į vidų. Visos iliuzijos, svajos, nerealūs tikslai pabyra smulkiais stikliukais. Nieko kita nelieka, tik iš naujo įvertinti galimybes, peržiūrėti planus ir pasitelkus asmeninį įvaizdžio specialistą pradėti kitą gyvenimo etapą. Lengva šios savaitės nepavadinsi, nes tai svarbių sprendimų metas. Jei pradėsite dabar, rezultatą matysite pavasarį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.