Palmiros horoskopas pirmadieniui, sausio 9 d.

Sudėtinga, neprognozuojama diena, kai nereikia niekur veržtis, kurti planų, naujų projektų, – viskas išeis atvirkščiai... Geriausia orientuotis tik į vienadienius reikalus – strateginių uždavinių šiandien nederėtų nei kelti, nei spręsti: bus priešingai, nei tikėsitės. Tad būkite pasiruošę netikėtumams. Daug neplanuokite – paskutinę akimirką viskas gali pasikeisti.

Palmiros horoskopas pirmadieniui, sausio 9 d.<br>123rf nuotr.
Palmiros horoskopas pirmadieniui, sausio 9 d.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-08 23:01, atnaujinta 2017-04-12 13:34

Būtina atida dirbant su elektra bei elektros prietaisais, kompiuteriu, su dokumentais, taip pat rašant, skaičiuojant. Rūpesčių gali kilti dėl išmaniųjų telefonų. Dažniau atsipalaiduokite, nusišypsokite, ilsinkite akis.

Geriau vengti rizikingų kelionių ir nepirkti vertingų daiktų (ypač elektros prekių, kompiuterių, vertingų telefonų). Pasisaugokite vagių, apgavikų, paskalų nešiotojų bei išdavikų. Bus nemenka traumų, įvairių avarijų (ypač transporto) tikimybė.

Šiandien svarbu pagalba kitiems, labdara. Bus geriau duoti, dovanoti, nei imti.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį reiškia įspėjimą apie galimus nemalonumus darbe, ligą. Net geri sapnai nieko gero nežada. Vieni blogiausių – erotiniai sapnai.

Blogas ženklas: pasisavinti rastą daiktą – prisiimsite atpildą už svetimas nuodėmes, atsisakyti padėti prašantiems – jums patiems lemtingu momentu bus neigiamai atsakyta šį mėnesį, jei namuose nuvystų gėlė – gresia nesantaika su mylimu, artimu žmogumi.

Geras ženklas: ką nors pamesti – išvengsite gresiančių nemalonumų, gauti dovanų gėlę – laimė, ramybė.

Žvilgsnis į priekį: antradienis žada nenumatytų kliuvinių, planų suirimą; palankios spalvos – balta, auksinė, purpurinė.

Avinas (03 21–04 20). Būkite nuosaikūs spręsdami finansinius reikalus – galite pervertinti realias galimybes. Pasisaugokite melagių bei pataikūnų, kyšininkų ir tikrinkite gaunamą informaciją – galite patys ką nors ne taip suprasti ar kitų būti suklaidinti. Venkite ginčytis ar žadėti, tarpininkauti, už ką nors laiduoti. Ne laikas pasirašyti atsakingus dokumentus. Taip pat apdairiau vairuokite automobilį, nevažinėkite be bilietų visuomeniniu transportu.

Jautis (04 21–05 20). Gauti dalykiniai, finansiniai pasiūlymai nebus naudingi. Taupykite jėgas, laiką bei pinigus. Nesiaiškinkite santykių su antrąja puse ir nepavyduliaukite.

Dvyniai (05 21–06 21). Nekeiskite ankstesnių ketinimų, nepraraskite tikėjimo ateitimi, net jei šiuo metu nekaip jausitės ir būsite linkę nusivilti. Didesnė traumų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Sudėtinga, liūdnoka diena – niekur neskubėkite, dėl nieko nesukite galvos. Pasistenkite mažiau aplinkiniams (ypač šefui) kristi į akis, saugokitės intrigantų, nesileiskite įtraukiami į avantiūras.

Liūtas (07 23–08 22). Viskam skirkite daugiau laiko, ir neteks nervintis, be to, ir pinigų sutaupysite.

Ir nepervertinkite savo jėgų bei galimybių. Pasinaudokite senais ryšiais bei draugų pagalba, patarimais tvarkydami reikalus. Tik mažiau planuokite, mažiau tikėkitės – šiandien svajoti itin žalinga. Atidėkite savo reikalus.

Mergelė (08 23–09 22). Galite nespėti atlikti svarbiausių darbų, tad negaiškite laiko niekams. Ir būkite atidesni – galite patirti nuostolių. Nesivelkite į avantiūras veikloje: ne viskas – auksas, kas žiba.

Svarstyklės (09 23–10 23). Bus svarbu prisiminti senas klaidas, jas analizuoti, iš jų mokytis – tai tas metas, kai beveik magiškai traukia užlipti ant to paties grėblio... Ir neskubėkite žadėti – galite pervertinti save ir įsipareigoti nerealiems terminams (atlikti darbą, grąžinti pinigus).

Skorpionas (10 24–11 22). Nesukite galvos dėl to, kad kur nors vėluosite, ko nors nespėsite, kažkas duš, ges, dings, kad aplinkiniai bus nepunktualūs, kvaili, išsiblaškę, neatsakingi, nervingi (beveik demoniški)... Tai ta diena, kai tuščia tikėtis supratimo, palaikymo ar bent jau padorumo iš aplinkinių. Labiau pasaugokite darbo techniką, sveikatą – didesnė avarijų, traumų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Gali pristigti ne tik objektyvumo kolegų, partnerių, artimųjų, ypač sutuoktinio, atžvilgiu bei optimizmo – galite be reikalo įsivelti į skandalą ar imti sielotis ten, kur reikėtų tik pasidžiaugti. Ne laikas finansiniams įsipareigojimams – jums gali būti primestos nenaudingos sąlygos.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gali pablogėti savijauta, nuotaika, jei tikėsitės (juolab imsite reikalauti) tvarkos, atsakingumo ar bent jau sveikos nuovokos. Didesnė klaidų, broko, traumų, įvairių gedimų tikimybė. Saugokite sveikatą.

Vandenis (01 20–02 18). Apgaulingas metas – galite būti įtraukti į kvailą avantiūrą. Neskubėkite patikėti viskuo, ką išgirsite apie savo vaikus ar mylimą asmenį. Ne laikas aiškintis meilės santykius – jūsų priekaištai nepagrįsti, tai veikiausiai netikusios nuotaikos, nuovargio pasekmė. Ir neskubėkite leisti sukauptų pinigų – gana greitai pasigailėsite...

Žuvys (02 19–03 20). Nemėginkite išjudinti įstrigusio reikalo. Jei yra galimybė užsiimti artimųjų rūpesčiais – padėkite jiems. Atsargiau vairuokite. Pasisaugokite vagių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.