Astrologė: šios savaitės mįsles įminti bus nelengva

Ši savaitė – paini, kaip tikras detektyvas. Gali būti nelengva įminti visas jos mįsles, suprasti, kodėl taip, o ne kitaip pasisuko įvykiai. Astrologė Skirma Liepienė išdėstė prognozes sausio 10–16 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 10, 2017, 2:15 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 11:15 AM

Avinas (03 21–04 19)

Tiek daug planų ir norų, tiek entuziazmo ir užsidegimo, kad viskas susivelia. Neskubėkite, pagalvokite, nes atgal nesugrąžinsite. Jei nežinote, kaip geriau, išklausykite patarimų, apsvarstykite juos.

Gali būti, kad aplinkinių pastabos pakeis jūsų nuostatas. Nieko baisaus neatsitiks, jūs juk galite keisti nuomonę, nors ir nesmagu jaustis neteisiam. Bet tai – jūsų labui.

Jautis (04 20–05 20)

Nežinote, kur ribos? Niekas negali pasakyti? Nustatykite patys, sukurkite taisykles savo aplinkai ir jų laikykitės. Taip jausitės tvirčiau. Labai gaila, tačiau šis laikas nėra jūsų ilgiausių atostogų metas: nuolat atsiranda kam reikia padėti, ką už kitus nuveikti, kur nuvažiuoti, ką paimti ir perduoti. Kurjeris.

Tačiau šis judėjimas prablaško, sukelia visai naujų minčių ir leidžia planuoti jau pavasario darbus.

Dvyniai (05 21–06 20)

Net kvapiausios rožės su dygliais. Ir šiuo metu visi dygliai smigte sminga į širdį ir neleidžia prasiskleisti jausmams. Jei nemyli, tai ir nemylės, nesvarbu, ką dovanosite, kur vešite ar ką žadėsite.

Todėl energiją nukreipkite visai kita linkme – tiems darbams, kuriems reikia kūrybingumo, polėkio. Nebijokite pasiguosti draugams, jie supras ir padės.

Vėžys (06 21–07 22)

Pasidaro baugoka, kai suprantate, kad Dievas teisingas. Šią savaitę bus situacijų, kai negalėsite suprasti, kodėl taip vyksta ir kas tai išprovokavo. Tai ne vien filosofiniai klausimai, tai situacijų, vykstančių greta, paaiškinimas.

Bandykite rasti įvykių priežastis, pakalbėkite su kuo nors, kas gali padėti. Jei yra klausimų, turi būti ir atsakymai.

Liūtas (07 23–08 22)

Suplanuoti gyvenimą nėra lengva, ypač tada, kai turite neįvykdytų įsipareigojimų. Kas namus įrenginėja, kas bankui paskolas moka, kas užsiėmė darbais, kurių tęstinumu patys abejoja.

Tai, ko negalite padaryti, užbaigti, nustumiate tolyn ir džiaugiatės mažais, smulkiais naminiais darbais. Nieko įdomaus, bet ir nieko netikėta. Viskas priklauso tik nuo jūsų.

Mergelė (08 23–09 22)

Viskas lyg gerai, lyg savo vėžėse ir laiku. Bet šiek tiek trūksta iki visiškos laimės. Ir atrodo, jog teks prisikalti pasagą prie durų, kad ta laimė greičiau ateitų, nes patys jau padarėte viską, jog tai įvyktų.

Labai smagu, jei esate savimi patenkinti. Tačiau yra tikimybė, kad kiti iš jūsų tikisi daugiau. Todėl paklauskite darbe, išsiaiškinkite, kam ko trūksta, sužinokite, ką apie visa tai mano namiškiai, ir bent vieną dieną per savaitę leiskite sau pailsėti.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Šią savaitę darysite tai, kas liepta, o ne tai, ką norite. Bausmių, sankcijų nebus, bet sąžinė grauš. O smulkūs darbai eisis sunkiai, todėl be pagalbininkų nesusidorosite.

Jei iki trečiadienio iš pelenų išrinksite žirnius ir įveiksite visus darbus, likusi savaitės dalis bus skirta pasirengimui ir puotai. Nedidelių pramogų bus ir savaitės viduryje.

Skorpionas (10 23–11 21)

Gyvenimas panašus į gerą detektyvą: netrūksta intrigų, sąmokslo teorijų ir veiksmo. Smagu, žavi, bet šiek tiek ir baugina. Todėl jei norite, kad sėkmė nepaliktų, gerai suplanuokite darbus, susitikimus, atsisakykite įpročių, kurie suryja laiką. Nepatingėkite vakarais su draugais kur nors pasisėdėti, pasidalinti mintimis, o gal ir atostogas paplanuokite. Tai nesusiję su pigiais skrydžiais, greičiau jau su kokybiškai praleistu laisvalaikiu.

Šaulys (11 22–12 21)

Tai, ką turite, kuo dalijatės, yra svarbu. Ir tai ne tas pat, kas pasidalinti duonos raugu su kaimynu. Tai materialinės vertybės. Jos didelės laimės šiuo metu nesuteikia, bet priverčia pasukti galvą, kaip teisingiau viską sudėlioti.

Tai galvosūkis savaitgaliui. Kitos savaitės pradžia jau leis galvoti apie meną, pasilinksminimus ir kitus malonumus. Bet finansinė tema bus aktuali visą savaitę.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Norint išmainyti, pakeisti, reikia turėti ką į ką. Bet jei abejojate mainų reikalingumu, geriau palikti viską taip, kaip buvo, ir gyventi su tuo, su kuo lig šiol gyvenote. Net jei atrodo, kad santykiai išsikvėpė ir tapo beprasmiai. Turi būti polėkis. O jo dabar nėra nei jausmuose, nei kasdienybėje, nei noruose.

Tiesiog mėgaukitės lašėjimu nuo stogo, rytiniu murzinu dangumi ir tikėkite, kad viskas bus gerai.

Vandenis (01 20–02 18)

Gyvenimas panašus į upę su slenksčiais: greitas, įdomus, kupinas netikėtų situacijų. Visai neįmanoma apskaičiuoti laiko ir nežinoma, kas laukia už artimiausio posūkio. Toks chaotiškas gyvenimas labai smagus, bet varginantis.

Telieka palinkėti, kad tėkmė šiek tiek sulėtėtų, pavyktų atsipūsti, susidėlioti darbus ir įvertinti įgytą patirtį. O nuo antradienio – vėl žemyn upe.

Žuvys (02 19–03 20)

Viskas vyksta užkulisiuose, jums už nugaros. Nėra lengva ką nors sužinoti ar pamatyti – vienos paslaptys. Čia kaip su sudaužytu eglės papuošalu: greitai sušluoti, kad niekas nepamatytų. Kai nematote, nežinote, atsiranda netikrumo jausmas. Po savaitgalio jis išsisklaido ir viskas tampa gerokai paprasčiau.

Informaciją, kurią gaunate, reikia tikrinti, o pasirašomus raštus – ir ne vieną kartą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.