Astrologė įspėjo: kitą savaitę saugokitės savų ir svetimų klaidų

Kitą savaitę pridarysite daug klaidų. Ir ne jūs vieni – daugumai Zodiako ženklų teks klysti, kažką pražiopsoti, išgirsti priekaištų. Astrologė Skirma Liepienė pasidalijo patarimais, kaip visa tai ištverti.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Ožiaragis
Ožiaragis
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-01-15 04:30, atnaujinta 2017-04-12 04:42

AVINAS (03 21–04 20)

Pasiūlymai. Tai, kas svarbu, bus svarbu ne visada. Dėmesys, nukreiptas į vienas sferas, netrukus kreipiamas kitur. Laikas, kai negalite skirti dėmesio smulkmenoms. Jums reikia susitelkti į pagrindinius dalykus. Tai greičiausiai yra jūsų darbai, kurie gali keistis pastumiant minkštą kėdę į kitą vietą. Gauti pasiūlymai nebūtinai turi būti priimti, bet juos reikia apsvarstyti. Vaikų tema – vis dar skaudžiausia.

JAUTIS (04 21–05 21)

Priekaištai. Laikas palankus konkretiems darbams, seniai puoselėtoms svajonėms įgyvendinti. Tam reikia skirti daug laiko, rasti valios daryti net ir nemalonius parengiamuosius darbus. Savaitės pabaigoje gali pasirodyti, kad tikėjotės visai kitokio rezultato, bet trauktis nebus kur. Būtų smagu, jei palaikytų namiškiai, tačiau jie greičiau žarstys priekaištus dėl pamirštų kasdienių pareigų. Teks laviruoti.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Atsakomybė. Vieni gyvenime vadovauja, o kiti tik klauso. Tas, kas vadovauja, prisiima didelę dalį atsakomybės ne tik už save, bet ir už tuos, kurie vykdo nurodymus. Situacija – kaip supantis: jei vadovaujate, turite rūpesčių, jei paklūstate nurodymams, turite ant ko burnoti ir ką keikti. Vieniems ir kitiems situacija nėra ideali. Tai labai jausite savaitgalį ir pirmadienį. Vėliau į viską numosite ranka ir gyvensite taip, lyg viskas priklausytų nuo likimo.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Svetimos klaidos. Nualpusias eglutes išvežė, o jums paliko tuščią vietą, kurią reikia užpildyti. Atrodo, kad visą savaitę nieko kito neveiksite, tik taisysite svetimas klaidas ir kaišysite atsiradusias skyles. Tai darbe, tai namie. Namiškiai taip pat iš jūsų reikalauja pernelyg daug. Norėdami atsipūsti turėsite savaitgalį praleisti darbe, o vidury savaitės trumpam išvykti.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Maištas. Būkite atidūs, nepražiopsokite įvykių pradžios. Tik dabar turite galimybę viską pakreipti palankia linkme. Jei leisite viskam tekėti sava vaga, savaitgalį matysite liūdnus rezultatus. Peržvelkite dar nebaigtus darbus. Gal kai ko verta atsisakyti ir palikti taip, kaip yra, o kai ką pakeisti iš pagrindų? Kad ir kaip keblu būtų, prisiminkite, kad negalima versti savų stabų, maištauti prieš įstatymus ar paminti principų.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Laisvė. Visos šventės greitai baigėsi, o kartu ir vaikų atostogos. Todėl dabar tenka ne tik rinkti išmėtytus žaislus, kurti planus, bet ir galvoti, kaip įvesti tvarką namuose, kad kitą kartą viskas neužgriūtų ant jūsų. Bendri reikalai – svarbiausi. Jokio asmeninio gyvenimo ar savų norų. Jokios laisvės, jokių asmeninių pramogų. Laisvės atgauti nepadės net ir užkerėta džiovintų spyglių arbata.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Galimybės. Tik dabar sužinote, kad neišnaudojote palankių galimybių, kad nepamatėte, nesutikote tų, kas tikrai būtų pradžiuginę. Po nedidelio kartėlio ateina viltis, kad viską galima ištaisyti, pamatyti. Ir tada – naujas tikslas, nauji planai. Svarbu neužstrigti. Taip, proga praleista, bet tuo metu pamatėte ką kitą, sužinojote, pabendravote. Praplėtėte savo ratą. Noras ir galimybės pažinti – tai svarbiausia.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Mėgavimasis. Mokykitės iš savo klaidų, nes greitai ateis laikas, kai nebus leista jas taisyti ar viską pradėti iš naujo. Mėgaukitės viskuo, ką galite pasiekti, rasti, ką turite: geru maistu, maloniais ir gražiais žmonėmis, seksu, gera muzika. Juk tai laikina, kad ir kaip būtų gaila. Vertinkite tai, nes tik nuo jūsų, o ne nuo partijos, tikėjimo, geopolitinės padėties priklauso, ar sugebėsite tai išlaikyti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Kelias. Neįmanoma visko sudėti į dėžę, uždaryti ir išsiųsti į praeitį. Emocijos, prisiminimai, besikeičiantys įspūdžiai – viskas susipina, tampa sprogiuoju mišiniu. Laimė, šis emocijų mišinys gali būti labai geras. Ši savaitė – kelias tolyn nuo to, kas jau išjausta.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Susitikimai. Nesvarbu, kuo matuojate gyvenimą: mažais žingsneliais ar laumės juostomis. Jis tokio ilgio, kokio turi būti, bet gyvenimo spalvos priklauso nuo jūsų. Todėl turite pasistengti, kad būtų ne vien pilki atspalviai. Laukia susitikimai, pasimatymai, nauji žmonės, kurių negalima nei apeiti, nei išvengti. Tiesiog taip turi būti. Šio laikotarpio susitikimai – pamokos, kurias turite išmokti. Iki atostogų labai toli.

VANDENIS (01 21–02 19)

Džiaugsmas. Gerai, jei jus kas nors myli, jei apie jus galvoja ar ilgisi. Nereikia neigti, atsisakyti ar drausti. Mėgaukitės tuo, džiaukitės, girkitės. Tai nuostabus jausmas, kuris nėra dažnas, bet svarbus. Kiekvienas žmogus džiaugsmo, skausmo ar ilgesio gauna tiek, kiek gali priimti. Priimkite visą džiaugsmą, kurį suteikia gyvenimas.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Užuominos. Nuotaika sutampa su oru. Saulės mažai, šypsenų – taip pat. Laimė, nėra slidu ar šlapia. Nutikti gali daugybė gerų dalykų: atvažiuos draugai, paskambins pažįstami ar parveš lauktuvių. Gal kas prispaus dėl nepadarytų darbų, gal kam nepatiks jūsų nauja šukuosena, tačiau jums tai nesvarbu – matote tai, ko nemato kiti, ir randate užuominas ten, kur kitiems plynas laukas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.