Astrologė įspėjo: teks susidurti su problemomis

Šią savaitę daugelio laukia vienokios ar kitokios problemos ir nemalonumai. Ar pavyks deramai su jomis susitvarkyti, priklausys ir nuo jūsų pačių pasirengimo, ir nuo likimo. Astrologė Skirma Liepienė atskleidė, ką žada žvaigždės sausio 17–23 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-17 15:25, atnaujinta 2017-04-12 01:15

Avinas (03 21–04 19)

Žmonėms visada ko nors trūksta iki laimės. Tai geros kavos, tai saulės, o kai visa tai yra, reikia vėjo. Tai svarbu, bet ne taip svarbu kaip greta esantys žmonės, santykiai, ryšiai. Sugebėjimas padėti vieni kitiems realiai, aukojant savo laiką, jėgas – štai kur vertybė. Joks vėjas to neatstos.

Daug paprasčiau, jei gyvenate vieni, jei dirbate namie ir nenorite su niekuo bendrauti, – niekam nepadėsite, bet niekada niekas jums nepadės.

Jautis (04 20–05 20)

Visai nesvarbu, kokiais prieskoniais užpilsite savo pyktį, nesvarbu, kuo pabarstysite savo įžeistas ambicijas, – viskas vis tiek atsiduos dumblu. Ir su tuo susitvarkyti nebus lengva, bent jau iki penktadienio.

Savaitgalis bus triukšmingas, šiek tiek nervingas, pakels visas nuosėdas, tačiau po jo viskas pasidarys paprasčiau ir lengviau. Taigi svarbiausia – savaitės pradžia. Ir neleiskite, kad aplinkiniai jus išvestų iš proto.

Dvyniai (05 21–06 20)

Ne kiekviena pūga ar liūtis gali pakeisti gyvenimą. Tačiau yra tikimybė, jog su visatos pagalba, keistai susiklosčius aplinkybėms, nedidelis nutikimas pasuka, apsuka gyvenimą lyg vėtrungę ir parodo naują kryptį.

Ar eisite nauja kryptimi, ar sustosite ir lauksite naujo gūsio – priklausys nuo jūsų drąsos. Laikas dabar labai svarbus, nepasinaudojus proga niekas nepažadės naujos galimybės, bet naują kryptį suteiks.

Vėžys (06 21–07 22)

Kažkas pristabdo. Jūs nepajėgiate peržengti barjero, kuris atskiria jus nuo geresnio gyvenimo, nuo jus dominančios kultūros, pomėgių. Kodėl negalite? Nepasitikite savimi? Bandėte? Nepavyko? Bandykite dar kartą. Nesate gabūs kalboms, nemokate piešti ar megzti? Mokykitės – tai puikus laikas įveikti tai, kas įstrigo, kas neleido judėti pirmyn. Nieko nenutiks, jei suabejosite savimi ir viską atidėsite, o atidėsite ilgam.

Liūtas (07 23–08 22)

Norint išspręsti problemas, rasti naujų jų panaikinimo būdų nėra lengva. Atrodo, jog prireiks ne tik jūsų patirties, suvokimo to, kas vyksta, bet ir brandos, kad sprendimai būtų teisingi. Labai tikėtina, kad tai žmogiškųjų santykių tema. Tai laikas, kai jus augina meilės ryšiai, kai atrandate bendrumą su vaikais. Įvykių prasme savaitė gali būti tuščia, tačiau kupina emocijų.

Mergelė (08 23–09 22)

Atradimai ten, kur nesitikite. Kai kuriems virtuvėje, kai kuriems – darbe, o kai kuriuos ir tėvai nustebins. Šios savaitės tema – namų ir darbų priešprieša. Sunku suderinti užgriuvusius darbus ir pareigas namie. Visam tam reikia dėmesio, laiko, pastangų, o para vis tiek turi tik dvidešimt keturias valandas. Yra tikimybė, jog pirmenybę atiduosite darbams, dėl to sulauksite nemenkų priekaištų, vėliau net ir sankcijų.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Dienos panašios į vandenyno bangas. Lyg ir vienodos, lyg ir monotoniškos, bet labai skirtingai lūžta, nevienodai grybšteli krantą. Todėl ir vienodų dienų kasdienybėje vyksta svarbūs, iš pat pradžių sunkiai pastebimi pokyčiai. Viskas bus aišku po savaitės dviejų, bet jau dabar viskas kinta. Santykiai darbe neturėtų virsti moterų ir vyrų priešprieša, taip pat nederėtų darbo vakarienės paversti romantišku pasimatymu.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nedarykite skubotų sprendimų, nesistenkite į nemalonius laiškus atsakyti staiga ir šiurkščiai. Išlaukite, kol aistros nurims, kol galėsite viską sudėlioti paprasčiau, teisingiau. Šis skubotumas bus justi ne tik aiškinantis santykius, bet ir bandant suplanuoti ateitį. Būtų labai smagu, jei kas būtų greta ir pristabdytų. Pokyčiai darbe ilgalaikiai, o jei niekas nesikeičia, tai nesikeis dar ilgai.

Šaulys (11 22–12 21)

Savaitės pradžia praeis laukiant, svarstant finansines galimybes, derantis ir bandant ieškoti kompromisų. Išlaidų nėra daug, pajamos taip pat ribotos. Kažkokie nauji sumanymai mezgasi, tačiau lėtokai – su kabliukais, nesklandumais ir ne visai aiškiomis aplinkybėmis. Išlaukus iki penktadienio pasidarys giedriau ir tai, kas kėlė nerimą, bus atskleista. Santykiai namuose labai panašūs į sumazgytą siūlų kamuolį.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kol kas nors laukia, svarsto, jums reikia veikti. Tai nieko nauja ar labai stebuklinga, jūs visada privalote turėti savo asmeninį tikslą, nesvarbu, ką apie tai manytų kiti. Yra dalykų, kurių nederinate nei su namiškiais, nei su viršininku. Būtent dabar tas tikslas ir tampa svarbiausias. Tai gali būti ir nauja dieta, ir nauja namų tvarka, tai gali būti naujas tobulėjimo planas. Jis yra jūsų ir jūs jį vykdote.

Vandenis (01 20–02 18)

Pasijuntate svarbūs, reikalingi ir nepakeičiami. Puiku, tai gali tapti naujo požiūrio į savo darbą pradžia. Anksčiau ateinate į darbą, vėliau išeinate – darbų daug, viskas svarbu. Bandote patys viską padaryti, patobulinti. Tačiau jau savaitės pabaigoje suprasite, jog reikėtų racionaliau naudotis greta esančiais darbo jėgos ištekliais. Namuose tokio entuziazmo nėra, todėl labai tikėtina, jog savaitgalis bus labai buitiškas.

Žuvys (02 19–03 20)

Emocinės pūgos keičia viena kitą. Tai, kas praėjusią savaitę atrodė kaip išskirtinumas, dabar jau tampa nuolatine būsena. Nebijokite šnekėtis, daugiau būkite tarp žmonių, išsakykite savo problemas, nuogąstavimus ar nerimą. Raskite laiko masažams, vonioms ar pirčiai. Gera knyga negali pakeisti bendravimo, bet gali tapti pašnekesio tema. Jei jaučiatės stabiliai viduje, visos kitos problemos išsisprendžia savaime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.