Astrologė įspėjo: laukia erzinanti savaitė

Kita savaitė bus gana sujaukta. Netrūks ir erzelio, ir konfliktų, tačiau bus ir gerų, šiltų emocijų. Kaip tarp visų emocijų nepasiklysti, pataria astrologė Skirma Liepienė.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 22, 2017, 4:30 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 6:13 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Rūpesčiai. Vadovauti paradui nėra lengva, ypač dabar, kai atsiranda norinčių užimti jūsų vietą. Teks pasistumdyti, apmindyti kojas, o gal net ir rimtai pakovoti. Svarbi palaikomoji komanda. Negailėkite dovanų, pažadų, jums būtina išsaugoti pozicijas. Finansiškai ši savaitė jokia – niekas nieko neatneša, niekas nieko nepasiūlo. Tenka dirbti, rūpintis ne tik savimi, bet ir artimaisiais.

JAUTIS (04 21–05 21)

Paslaptys. Padėtį visuomenėje, pasitikėjimą ir autoritetą reikia pelnyti. Pastarųjų savaičių įvykiai parodė, kurioje vietoje esate ir ką apie jus mano kiti. Gali būti, kad tai jus tenkina, tačiau didesnė tikimybė, jog turite apie ką pagalvoti ir padaryti tam tikras išvadas. Klaidas reikia pripažinti. Santykiai namuose nesikeis, tačiau slėgs nutylėjimai.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pažintis. Savaitė kupina erzelio ir visai nenumatytų susitikimų bei aplinkybių, kurios koreguos planus. Tikėtina, kad į jūsų gyvenimą ateis naujas žmogus, kuris gali tapti mokytoju, vedliu. Svarbu, kad šiuo laikotarpiu visos skolos būtų išmokėtos, dokumentai pasirašyti, o nemalonūs įsipareigojimai įvykdyti. Juridinių klausimų sprendimai ne jūsų naudai.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pinigai. Finansinių klausimų sprendimas iš asmeninės piniginės persikelia į platesnius vandenis. Gal tai paskolos, gal skolų grąžinimas, o gal tiesiog reikia rasti naują aukso gyslą. Kad ir kaip eitųsi reikalai, finansai labai svarbūs. Gali būti, kad teks priimti sprendimus, susijusius su kitų žmonių gerove, jų užmokesčiu ar pareigomis.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Šiluma. Jausmų savaitė, kai svarbiausia ne tik tai, ką dabar mylite, kuo rūpinatės ar globojate. Svarbu ir tai, kas buvo, prisiminimai, sentimentai. Šie šilti vėjai iš praeities paskatins paskambinti ar parašyti senam bičiuliui ir galbūt atnaujinti malonius santykius. Darbe didelių nesusipratimų nebus, tačiau svarbu išlaikyti subordinaciją. Finansiškai tai nebloga savaitė, nors didelių stebuklų nesitikėkite.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Energija. Kai negalite turėti, pasiekti ar ko nors nemokate, kritikuojate. Tai lengviausias kelias. Mažiau skirkite dėmesio kitiems, daugiau energijos, entuziazmo nukreipkite sau palankia kryptimi. Užsiimkite tuo, kas svarbu jums patiems. Ir tai ne vien darbai. Reikia daugiau tvarkos namie, daugiau dėmesio vaikams, jų poreikiams ir auklėjimui. Suaktyvinkite socialinį gyvenimą.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Galimybės. Turite džiaugtis, kad viskas taip puikiai klojasi, turite galimybę išsiaiškinti savo poziciją darbe, sužinoti, kiek liko vietos augti ir ar bus padidintas atlyginimas. Gali būti, kad nesužinosite, nes nedrįsite paklausti, ir liksite ten, kur esate. Tai bus neišnaudotos galimybės, nes šiuo metu vertinami drąsūs, iniciatyvūs ir mokantys ramiai spręsti konfliktus darbuotojai. Susitikimai, pokalbiai turėtų vykti ramioje ir šiltoje atmosferoje.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Draugai. Pavydo adatėlės neskirtos akupunktūrai, jos negydo. Jos gali virsti dingstimi pradėti muistytis ir ką nors veikti. Susitikimai su draugais – vienas iš laiko leidimo būdų. Kursite planus, keisitės patirtimi. Tai labiau kelionių planavimo, o ne paties keliavimo metas. Dokumentų, ataskaitų pateikimą ir sutarčių pasirašymą geriau atidėti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Planai. Planai atidėti šiek tiek pinigų ateičiai yra migloti. Ir visai ne dėl rytinio rūko ar pilko dangaus. Jau kuris laikas velkasi nebaigti darbai, nedidelės skolos ar neišspręsti tarpusavio santykiai. Mažai tikėtina, kad viską sutvarkysite šią savaitę, bet stengtis galite, pragiedrulių tikrai bus. Naujovės ateina sunkiai. Planus apkarpo antroji pusė.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Siekiai. Šis laikas nėra labai sėkmingas ar džiugus, tačiau kuriami planai, atsiranda įdomių galimybių, prasideda nauji darbai. Gali būti, kad darbe, kaip ir namuose, nesulaukiate pritarimo, tačiau, jei turite siekių, sumanymų, pasistenkite juos įgyvendinti. Visai nesvarbu, kokios aplinkybės ir aplinkinių nuomonė.

VANDENIS (01 21–02 19)

Konfliktai. Daugybė klausimų sprendžiami spontaniškai, pasiduodant emocijoms, negalvojant apie pasekmes. Gal visai ir nereikia nieko spręsti, gal tik jums atrodo, kad vyksta kai kas svarbaus ir reikalingo. Šiuo metu pervertinama materialioji gyvenimo pusė, iškeliami finansiniai reikalai, jautriau reaguojama į nedidelius pokyčius ir santykius su giminaičiais. Nesikiškite į ginčus, nesistenkite spręsti svetimų konfliktų.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Naujovės. Šiuo metu negalite užsiimti tuo, kas patinka, suteikia malonumą ar anksčiau buvo didelė dalis laisvalaikio. Yra pokyčių, kurie verčia ieškoti naujų saviraiškos būdų. Nebijokite permainų, išbandykite naujas sporto šakas, prieskonius, pakeiskite drabužių stilių. Nesustokite, kad ir kas būtų. Viskas praeina, praeis ir tai. Konfliktų nedidinkite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.