Astrologė įspėjo, kas labiausiai nervins šią savaitę

Šią savaitę užgrius rūpesčiai – nei namuose, nei darbe reikalai nevyks savaime ir sklandžiai, visur reikės jūsų pastangų. Astrologė Skirma Liepienė pasidalijo patarimais sausio 24–30 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2017, 12:20 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 2:00 PM

Avinas (03 21–04 19)

Didžiausias dėmesys bendriems reikalams, kur reikia jūsų pritarimo, patarimo ar darbo veiklos pasidalijimo. Viskas sprendžiama darniai, be konfliktų ar ginčų tol, kol kas nors nebando jūsų apeiti ar jūsų nuomonės pateikti kaip savo. Visa kita nėra svarbu ar reikšminga, jei nesate susiję su visuomeninėmis organizacijomis ar nedalyvaujate politinėje veikloje. Čia jau niekas negali padėti – kaulelius perrinkinės visi, kas gali.

Jautis (04 20–05 20)

Gal kiek jautriau reaguojate į situacijas darbe. Ten nevyksta nieko ypatingo ar reikšmingo, tačiau jūs visą laiką laukiate, kas ką pasakys, kas sukritikuos, o jei pagirs, svarstysite, kokie buvo to žmogaus motyvai. Viskas kur kas paprasčiau: visi rūpinasi tik savimi – nesusireikšminkite. Tėvų ir vaikų santykiai išlieka įtempti, nors ryškaus konflikto nėra. Jei esate nepriklausomi, nelįskite į akis.

Dvyniai (05 21–06 20)

Bandote įsilieti į visuomeninį gyvenimą, lendate ten, kur jūsų niekas nekvietė, norite pasirodyti ir pelnyti dėmesį. Pastangų, išlaidų daug, o naudos – jokios. Ateina laikas, kai reikia ramiai planuoti ateitį, apgalvoti strategiją, neskubėti slidžiais karjeros laiptais. Viskas bus tada, kai reikės, jums nepavyks to paskubinti. Meluoti taip pat nepatartina, ypač jei kalbama apie įsipareigojimus, pagrįstus teismų aktais.

Vėžys (06 21–07 22)

Pašnekesiai apie planus ir ateitį truputį erzina, nes šiuo metu negalite nieko suplanuoti, nežinote, kas ir kaip bus, tai nepriklauso nuo jūsų.

Darbai, bendri finansai kinta, o kartu ir jūsų galimybės dabar ir ateinančią vasarą. Todėl neverta pirkti bilietų į tolimas šalis, ką nors žadėti ar tikėtis, kad viskas susitvarkys savaime. Be jūsų pastangų nieko nebus. Labai tikėtina, kad antroji pusė jus palaikys ir nespaus.

Liūtas (07 23–08 22)

Nustokite prašyti to, ko neturite, džiaukitės tuo, kas yra. Lengva pasakyti, tačiau tai vienintelė teisinga gyvenimo kryptis šią savaitę. Jūs iš tiesų galite turėti daug daugiau, nei turite dabar, tačiau pirmiausia išmokite vertinti turimą gėrį. Ši savaitė nešykštės pamokų, susitikimų, o kartais net ir dovanų. Tačiau tai nėra tik materialūs, lengvai apčiuopiami ar valgomi dalykai. Dovanos vertingesnės – jos skirtos sielai.

Mergelė (08 23–09 22)

Pilkas dangus ir pilkas peizažas mažai ką nuteikia optimistiškai, tačiau jums tai nė motais – ši savaitė darbinga, su didelėmis ateities perspektyvomis. Labai svarbu ne tik sugalvoti, bet ir įgyvendinti savo sumanymus. Tai nėra vienkartiniai, momentiniai darbai, sumanymai. Tai ilgalaikių, sudėtingų procesų pradžia. Gaila, bet viską turite padaryti patys nuo pat pradžių iki galo. Meilei lieka labai mažai laiko.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Puikus laikas, kai jaučiatės protingesni, aukštesni, gražesni už aplinkinius. Sužvaigždėjimo periodas, kuris truks dar ilgai ir sugadins santykius ne tik su bendradarbiais, bet ir giminaičiais. Prieš vertindami, kritikuodami apsižvalgykite aplink, gal ne viskas taip tobula ir pas jus, nesvarbu, kad žinote, kaip tai turėtų būti. Ši savaitė niekuo neypatinga, tiesiog kupina rūpesčių ir nusivylimų.

Skorpionas (10 23–11 21)

Neverta verstis per galvą, bandyti visus išmokyti elgtis, valgyti, kalbėti. Tai galite daryti namuose, bet ne darbe, kavinėje ar viešajame transporte. Jei jūsų neklausia, nelįskite, nesikiškite. O ir savų rūpesčių gali netikėtai atsirasti – kam tėvų, kam senelių reikalai, o kai kam teks ir skubiu stogo remontu užsiimti. Gyvenkite savo gyvenimą, skirkite laiko, pinigų labdarai ir kultūros gyvenimui.

Šaulys (11 22–12 21)

Keistas karas namuose, griaunantis ne tik santykius, bet ir svajones. Byra kartu statytos smėlio pilys, jausmai, prisiminimai. Neverta imtis karo veiksmų, jei nežinote, kuo jie baigsis, kam viso to reikia. Situacijos sudėtingumas taip pat labai priklausys nuo santykių darbe ir antrosios pusės sugebėjimo nekreipti dėmesio į priekabes. Jei šią savaitę pakentėsite, kitą savaitę kariauti nebesinorės.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Kas nors padiktuoja temą. Gal tai būsimo verslo, naujo darbo, naujos meilės ar neištikimybės tema. Kol kas nėra nieko, tik tema, kuri po truputį pradeda plėtotis, ridentis lyg sniego gniūžtė, paleista nuo kalniuko. Savaitės pabaigoje tai virs rimtu kamuoliu ir jo egzistavimą pripažins visi. Tačiau iš tikrųjų tai tik sniego gniūžtė, tik prie kavos puodelio atsainiai mesta tema. Gerai pagalvokite, ar reikia to sniego kamuolio.

Vandenis (01 20–02 18)

Bandymai įrodyti, išsaugoti savo individualumą. Pradėjusiems naujus darbus ar projektus – itin sudėtingas laikas, nes norisi pasirodyti gerai, būti priekyje, užimti lyderio pozicijas. Tačiau egzistuoja tikimybė, jog nebus lengva tai padaryti, ir matysite, kad senasis traukinys jau išvažiavo, o naujajame jums nelabai yra vietos. Turite stengtis, tačiau toliau kelionė vyks bendrame vagone, jei tik spėsite į jį įšokti.

Žuvys (02 19–03 20)

Atsiveria visai naujos erdvės, naujas suvokimas ir nauja gyvenimo pažintis. Ir nesvarbu, kad tik dabar supratote, kam reikalingi vaikai arba kodėl burtininkės apsimeta gėlių pardavėjomis perėjoje. Visoms žinioms ir visoms paslaptims savas laikas. Gyvenimas tampa ryškesnis, aiškesnis, o siekiai – svarbesni, tikslesni. Nuostabus pažinimo laikas. Tiems, kurie mąsto paprasčiau, gali būti naujų skonių, spalvų ar net amato atradimo metas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.