Astrologė: klaidų savaitė, tačiau kai kas gaus ir dovanų

Klaidos, nuodėmės ir nesusipratimai. Tokia bus ateinanti savaitė. Tačiau kai kam klius ir dovanų – netgi visai nemažų. Gal tai jūs? Sužinokite iš astrologės Skirmos Liepienės horoskopo ateinančiai savaitei.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Vandenis
Vandenis
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 29, 2017, 4:30 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 6:11 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Pakantumas. Sunku praleisti į priekį skubančius, besistumdančius ar keiksnojančius valdžią. Visa tai mokate ir patys, bet dabar bandote būti pakantūs. Gal ir pavyks, bet tik tol, kol tai nepalies jūsų pradėtų darbų. Puikiai žinote, kad dabar reikia veikti, o ne snūduriuoti. Tiesiog instinktyviai jaučiate, kad tik čia ir dabar galima padaryti tai, kas būtina.

JAUTIS (04 21–05 21)

Įtarinėjimai. Užgautos ambicijos nėra nauja tema, tačiau šią savaitę vėl visus įtarinėsite sąmokslo teorijomis. Blaškysitės, klausysitės plepalų ir nedarysite to, ką turėtumėte. Ne paslaptis, kad darbo metu darant tai, ko negalima, puikiai vystosi regėjimas, klausa ir budrumas. Šiuo atveju geriau dirbti. Namuose taip pat niekas neglostys ir indų už jus neplaus (na, nebent indaplovė). Savo pareigas reikia atlikti patiems.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Darbas. Rasti protingą žmogų, su kuriuo galėtumėte plepėti apie viską, nėra taip lengva. Laimė, žinote, su kuo vertėtų susitikti, prisiminti senus laikus ir atnaujinti santykius. Tai suteiks daug smagių emocijų. Darbe greičiausiai pasiūlys papildomą krūvį už tą patį atlygį. Kiek esate linkę aukotis kolektyvo labui, priklausys ir nuo to, kokie santykiai namuose. Kad ir kaip būtų, pramoginėms kelionėms laiko užteks.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Ribos. Tampote ne tas virveles, lendate į svetimą veiklos teritoriją, pykstatės su vaikais. Tenka pripažinti, kad nesate visagaliai ar visažiniai. Tai bus itin nemalonu ir net verksminga. Džiugu bent tai, kad vėliau galėsite užsiimti savo reikalais, susitvarkyti namus ar ramiai pasišnekučiuoti apie ateitį. Nepamirškite, kad ribas nubrėžiate patys.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Duženos. Svajonių duženos gali sužeisti. Nusivylimas, įskaudinta savimeilė, užgriuvusi realybė. Baisiai šlykšti nuotaika. Bandysite rasti ir nubausti kaltuosius, bet greičiau jau iš balos į balą šleptelėsite. Vienintelis teisingas variantas – pripažinti, kad klydote, ir pažadėti, jog patys taisysite klaidas. Tik tada aplankys geresnė nuotaika, sėkmingesnės dienos ir naujos galimybės.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Nerimas. Nesvarbu, kur jus pasiuntė: ar lapelio nuo laimės medžio, ar velniop, turite savo maršrutą ir vingius. Nepasitenkinimas darbais vis auga, didėja nerimas dėl ateities. Kita vertus, tai tik nuojautos, pastebėjimai, nieko tikro. Bandymai pabėgti nuo buities rūpesčių bus pastebėti, tad sulauksite priekaištų. Net nesivarginkite teisintis – vis tiek kalti liksite. Viską būtų galima paskandinti gerame vyne, bet niekas nežino, kas išplauks.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Nuodėmės. Padėti galvą ant trinkos ir laukti, kol nusileis kirvis, – labai nejauku. Jei prasikaltote, atsiprašykite. Jei prisidirbote, prisipažinkite. Nelaukite, kol viskas išaiškės. O ir nuodėmės nėra tokios, dėl kurių būtų verta nervus gadintis. Šios savaitės nelabai galima pavadinti darbinga. Greičiau tai laiko stūmimo ir nuobodulio dienos, kai pradedami planuoti pavasario darbai.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Apdovanojimai. Teks atspėti, ką galvoja viršininkas, pasiūlyti idėją, įtikti. Kuo didesnis lojalumas, kuo tiksliau atspėti norai, tuo solidesni apdovanojimai. Dar kurį laiką tokia priklausomybė tenkins, tačiau neilgai. Artėja akimirka, kai norėsite dirbti tik savo darbus ir žinoti, ko iš tiesų nusipelnėte. Namuose laukia kaltinimai dėl drąsos trūkumo, bet jums tai nieko nepakeis.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Dovanos. Kad ir ką gyvenimas dalytų, viską priimsite kaip dovanas, meilę ir sėkmę. Dabar džiugina viskas: ir darbai, ir vaikai, ir net už lango kapsintis lietus. Kol kas nenorite galvoti, kas galėtų būti po savaitės. Todėl planuojate vangiai, dar lėčiau imatės naujovių ir visą laiką, kuris neskirtas darbas, išnaudojate pramogoms bei malonumams.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Gladiatorius. Tik nuo jūsų priklauso šios savaitės sėkmė. Tai jūsų arena, o jūs – gladiatorius. Nesvarbu, ką sakysite ar kaip elgsitės, niekas jumis netikės. Todėl tik nuo jūsų viskas ir priklauso. Daug emocijų, pastangų, bet bus taip, kaip padarysite. Jūsų taktika – atvira, tačiau atsiras žaidžiančių užkulisinius žaidimus ir tylomis išbandančių naujus ginklus.

VANDENIS (01 21–02 19)

Vokeliai. Puiku, gimtadienį švenčiate kartu su kinų Naujaisiais metais, gaunate dovanų raudonuose vokeliuose, džiaugiatės sklandančiais drakonais. Viskas gerai, kol tie drakonai ne jūsų namuose ir į klešnes nesikabina. Iš tiesų nebloga savaitė, bet su menkutėmis kliūtimis, netikėtais griuvimais ir praradimais. Tai bus nemalonu ir raudonų vokelių turinys nelabai padės.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Siūlas. Emocinis fonas lemia savijautą, darbų kokybę ir santykius namuose. Viskas surišta plonu raudonu siūlu, kuris bet kuriuo metu gali trūkti. Išlaikykite ramybę bet kokia kaina. Gerkite arbatą, lankykite jogą, bėgiokite. Nuo antradienio bus lengviau, atsiras gyvenimo tikslas, sulauksite pagalbos. Galėsite juoktis ir užsiimti tuo, kas įdomu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.