Astrologė: naujos galimybės atsivers ne visiems

Ši savaitė pažers naujų galimybių. Tiesa, ne visiems – užgriuvę rūpesčiai gali tiesiog užgožti visas galimybes. Astrologė Skirma Liepienė pasidalijo prognozėmis sausio 31–vasario 6 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 31, 2017, 4:42 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 2:13 AM

Avinas (03 21–04 19)

Jei žinote, iš kur paimti, žinokite ir kur padėti. Tvarkos klausimas – aktualiausias. Visos problemos, nesutarimai, ginčai ir net riksmai – dėl to, jog užsimirštate ir manote, kad kiti turi aplink jus šokinėti. Deja, ne, viskas kitaip. Išspręskite tai. Savaitgalio iškylos, jų planavimas – irgi papildomas stresas aplinkiniams. Paklauskite, ką kiti mano ir ar nori belstis ten, kur jums patinka.

Jautis (04 20–05 20)

Tai, kas turi gero nutikti, nutiks. Tačiau įsukant fortūnos ratą jūsų pagalbos reikės. Kad ir nedaug, tik stumtelėti, bet reikės. Pats geriausias laikas dar ne dabar, tačiau tam, ką norite paslėpti, nutylėti ar net kur nors išsiųsti, – labai tinkamas metas. Darbuose vis kas nors kliūva: tai kai kas nepadaryta, tai pavėluota, o kartais ir užmiršta. Fortūnos ratas sukasi, viskas klostosi puikiai, kyla aukštyn, o smulkmenos labai greitai užsimiršta.

Dvyniai (05 21–06 20)

Noras laimėti, pasiekti, įveikti ar gauti – geriausias variklis. Labai svarbu, kad jaustumėte savo galimybių ribas ir nesistengtumėte užkariauti tų tvirtovių, kurioms nesate pasiruošę. Pavargsite, išeikvosite jėgas, užsispyrimą ir laiką, kartu išbarstysite pasitikėjimą savimi. Viskas turi būti pasverta, įvertinta. Kiekvienam laimėjimui – savas matas. Gali būti, jog tuos laimėjimus matysite tik jūs patys.

Vėžys (06 21–07 22)

Didieji planai šiek tiek keičiasi, transformuojasi ir virsta kažkuo visai nauju. Troškimas mokytis – kelionėmis, o būsto remontas – nauja gyvenamąja vieta. Kad ir kokie tiršti gyvenimo rūkai, vis tiek pragiedrėja ir gyvenimas pateikia naujų galimybių ir naujų sprendimų. Vienintelė baimė – kaip viską suspėti ir neužsigriebti per daug. Planuokite drąsiai. Pagalbos nebus, bet jos ir nereikės.

Liūtas (07 23–08 22)

Mintys kaip paukščiai grįžta prie to, kas buvo atidėta, nustumta. Nemažai reikalų, įvairiausių sumanymų siejasi su užsieniu. Vieniems tai veiklos sumanymai, naujai užmezgami ryšiai, rašomi laiškai, planuojamos darbo kelionės. Kitiems viskas paprasčiau – aptariami planai Velykoms su giminėmis ar vaikais užsienyje. O kai kam rūpi mokslai svetur. Kad ir kas būtų, užjūrio tema tampa svarbi.

Mergelė (08 23–09 22)

Labai gaila, bet gadinatės santykius ten, kur turėtumėte kurti tolerantiškumo ir geranoriškumo aplinką. Taip, jums nepatinka kai kurie žmonės, jų pažiūros ar įsitikinimai. Ne viskas yra taip, kaip norite. Galbūt jūs ir sutikote šiuos žmones, kad išmoktumėte pažaboti savo ego, išmoktumėte tolerancijos ir pakantumo. Atsitiktinai sutikti žmonės nėra atsitiktiniai.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Labai daug darbo ne tik fizine, bet ir dvasine, tobulėjimo prasme. Bandoma rasti savų žmonių, su kuriais būtų galima kalbėtis rūpimomis temomis, kurie galvotų panašiai, kurie norėtų pasidalyti patirtimi. Kartu dalijatės tuo, ką esate patys sukaupę ir gaunate. Tai mainai, patys geriausi mainai. Gali būti, jog savaitei baigiantis norėsis pakeisti aplinką, išvažiuoti. Tačiau šių kelionių atstumai tikrai nedideli.

Skorpionas (10 23–11 21)

Gyvenimas į jūsų vežimaitį primetė papildomų rūpesčių, todėl nelieka laiko nei naujų darbų paieškai, nei naujoms pažintims, nei flirtui. Reikia padaryti tai, kas svarbu, tęsti tai, kas pradėta, ir rūpintis, kad viskas eitųsi sėkmingai, o namie būtų šilta. Atsiras įvairiausių smulkių naminių džiaugsmų, kurie praskaidrins ūkanotas dienas. Retsykiais užsukite pas tėvus ar bent paskambinkite. Jiems rūpi, kaip jūs gyvenate.

Šaulys (11 22–12 21)

Po saulėto šilto laikotarpio, kuris šildė sielą, dovanojo meilę, geras emocijas, gali praūžti pūga ir viską jūsų gyvenime sujaukti. Labai tikėtina, kad tai jūsų kaltė, kad būtent jūs išplepėjote tai, ką reikėjo slėpti. Bet kas padaryta, tas padaryta. Sunki savaitė, tačiau po jos daug kas pasikeičia, pasidaro paprasčiau, lengviau, nebereikia meluoti ir slėpti. O tiems, kuriems pavyko praslysti, teks darbe už viską atsiimti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jūsų aštrumas pastaruoju metu kelia galvos skausmą ne tik namuose, bet ir tarp draugų. Jums sunku būti tolerantiškam ir pakančiam, tačiau kitiems – taip pat. Todėl šiemet galite nebesulaukti kvietimo į šventinę vakarienę pas draugus ar kartu pašėlioti per Užgavėnes.

Nereikia keistis, reikia tiesiog pagalvoti apie kitus žmones. Šiek tiek. Ir jei tai bus ne problema, jokių problemų išvis nebus.

Vandenis (01 20–02 18)

Tiek daug planų ir norų, tiek entuziazmo ir užsidegimo, kad viskas susivelia į vieną guzulą. Neskubėkite, pagalvokite, atgal nesugrąžinsite. Jei nežinote, kaip geriau, – išklausykite patarimų, apsvarstykite juos. Gali būti, jog aplinkinių pastabos pakeis jūsų nuostatas. Nieko baisaus neatsitiks, jūs juk galite keisti nuomonę, nors ir baisiai nesmagu jaustis neteisiam. Bet tai jūsų labui.

Žuvys (02 19–03 20)

Pažliugusioje pievoje sunku rasti sausą takutį. Kur tik einate, ten klimpstate. Ir darbuose, ir santykiuose, ir net seniai nusistovėjusiuose, įprastuose dalykuose. Sunkiausia, kad niekas negali jums padėti išbristi, turite patys nuklampoti šį gyvenimo gabalą.

Aišku, vienas kitas sausesnis lopinėlis pasitaiko, tačiau tai mažai džiugina. Svarbiausia – neprarasti kantrybės ir pagrindinės krypties. Jei nepradžius, tai bent užšals.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.