Astrologė: vieno ženklo atstovams lemta sugauti laimės paukštę

Naujos patirtys, darbai ir tikslai. Tokiomis spalvomis bus nuspalvinta kita savaitė. O vienam Zodiako ženklui likimas pažadėjo laimės paukštę – jei norite ją sugauti, privalote pasinaudoti astrologės Skirmos Liepienės pateiktu receptu.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 5, 2017, 4:30 AM, atnaujinta Apr 10, 2017, 7:06 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Ryšulys. Dėmesys nukreiptas visai ne ten, kur derėtų. Imatės ne tų darbų, bendraujate ne su tais žmonėmis ir tikitės, kad šis tas vis tiek išeis. Žinoma, jei tai kinas, televizija ar reklama, situacija lengvesnė, bet vis tiek ne tokia, kad būtų galima džiūgauti. Tiesiog nešate ne savo ryšulį. Pagalvokite, pasvarstykite, kai galėsite, padėkite jį pakelėje ir eikite tolyn. Reikia naujų sumanymų.

JAUTIS (04 21–05 21)

Karas. Tai, kas turėjo suteikti palaimą ir susitaikymą, virsta ambicijų karu. Niekam nesvarbu, kas pradėjo, kokios priežastys. Svarbu tik tai, kad sutarti itin sunku. Aplinkinių pagalba nepageidautina, nes šiuo metu nei psichologas, nei moteriškas solidarumas negali padėti. Laimė, tokios bėdos lydės tik santykių srityje. Visa kita taps žymiai paprasčiau, jei į dabartines situacijas nepainiosite žmonių iš praeities.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Darbas. Nauji potyriai, išbandymai ir traukia, ir gąsdina, bet nedvejokite: tai, kas įdomu ir nauja, reikia patirti. Tikėtina, kad į nuotykius leisitės kartu su namiškiais. Gal kiek sudėtingesni darbo reikalai, jei atsakote už kitus žmones. Čia jau nėra vietos nei rizikai, nei skubotiems sprendimams. Kai kam teks keisti darbo vietą.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Partneris. Kad ir kokių tikslų turėjote anksčiau, dabar jie po truputį keičiasi, nes keičiasi ir jūsų situacija. Juk negalite visą laiką būti dėmesio centre. Šią poziciją dabar užima partneris. O ir šiaip bendradarbiavimo, sugebėjimo rasti kompromisą laikas baigėsi, liko tik ambicijos ir nepasitenkinimas kitais. Priešintis beprasmiška. Kaip sakoma, Dievas davė, Dievas ir atėmė.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Taisyklės. Yra nerašytos namų taisyklės, kurių laikytis privalu visiems. Jų nereikia aptarinėti, keisti, jos egzistuoja kaip stabilumo saitas. Todėl nemanykite, kad galite ką nors staiga pakeisti, padaryti savaip. Dabar ne laikas pokyčiams. Atėjo metas pokalbiams, intelektinei veiklai, religinėms pareigoms, įsipareigojimams. Nepasiduokite kasdienybei.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Tikslas. Visko pagrindas – siekis. Augalai stengiasi augti, žvėrys išgyventi, o žmonės būti geresni, kad sugebėtų sutarti su kitais. Bendrumo poreikis – svarbiausia šios savaitės tema. Jūs puikiai suprantate, kad vieni dabar negalite pasiekti to, ko trokštate, ir ieškote, kas kartu eitų tikslo link. Smagu, jei tai šeimos, giminės tikslas. Jei jūsų asmeninis, vis tiek reikės aplinkinių paramos.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Flirtas. Prisiminimai trikdo, nervina, neleidžia ramiai gyventi. Vis dažniau bandoma rasti sąsajų su praeitimi, grįžtama prie senų pažinčių ir romantiškų santykių. Lengvas flirtas niekam dar nepakenkė, tačiau gali apsunkinti šeiminį gyvenimą. Darbai atima daugiau laiko, tačiau lengviau planuojami, yra konkretesni, galimybės papildyti piniginę taip pat didėja.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Laimės paukštė. Švytite, džiaugiatės gyvenimu ir manote, kad visi turi būti tokie pat laimingi, kaip ir jūs. Ką turite, tai ir dalijate, kiek galite, tiek duodate. Puiku, nes tik taip galima pagauti laimės paukštę. Palankus laikas tvarkyti finansinius reikalus. Atsiras įdomių darbo pasiūlymų, galimybių imtis naujovių, kai ką pradėti, atidėti ar laimėti.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Atlygis. Laipteliais žemyn. Vieniems tai pramoga, kitiems – atpildas. Finansiniai reikalai labai keisti ir jums menkai suprantami. Bet tik jums. Visi kiti žino: kiek dirbi, tiek turi, kiek širdies įdėjai, tiek šilumos grįžo. Daugiau dėmesio skirkite tiesioginėms pareigoms. Viską atlikite iki galo ir laiku. Gali būti, kad tada reikalai pradės tvarkytis ir nebus netikėtumų.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Dangus. Neliūdinkite kanceliarijos pelių, pasirašykite visus reikiamus dokumentus. Tai nėra pats maloniausias užsiėmimas, bet dabar laiku pristatyti projektai, pažymos ar prašymai bus patenkinti. Reikia truputį atsitraukti nuo šeimos, giminės reikalų, nes šiuo metu tikėtini dideli konfliktai. Tegul virš jūsų dangus bus šviesesnis nei virš kaimyno.

VANDENIS (01 21–02 19)

Plepalai. Jūsų slapčiausi norai, svarbiausi gyvenimo klausimai vis dar klaidžioja vėjo namuose – neduodamas atsakymas, bet užsimenama apie daugybę galimų: taip, ne, galbūt, kada nors. Nieko konkretaus, vis dar svarstoma, tačiau neatšaukiama. Viltis išlieka, bet daugiau – nieko: plepalai, skambučiai, pažadai.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Planai. Kaukė gali būti pavojinga. Anksčiau ar vėliau tampama tuo, kuo apsimetama. Smagu, jei tai padeda gyventi, o jeigu laužo vidines nuostatas? Tai nėra didelių sprendimų ar lemtingų posūkių metas, tačiau atsiranda galimybė būti savimi, susitelkti į savo norus, siekius, daug planuoti. Ar planai bus įgyvendinti, priklausys nuo jūsų nusiteikimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.