Astrologė: jūsų santykių laukia rimti išbandymai

Ši savaitė – tikras išbandymas santykiams. Nors artėja Valentino diena, neišvengsime nei stiklo duženų, nei į širdį smingančių rožių dyglių. Astrologės Skirmos Liepienės patarimai, kaip gyventi ir ko tikėtis vasario 7–13 dienomis.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-07 10:41, atnaujinta 2017-04-10 15:01

Avinas (03 21–04 19)

Konfliktinės situacijos atsikartoja, problemos sukasi ratu ir jūs turite tai spręsti iš naujo. Gerai tiems, kurie gali neiti į darbą, pasiimti atostogas ir dėlioti dėliones.

Visiems kitiems – sunkus metas. Labai svarbu, kad neįsipainiotų teisėsauga, dokumentai būtų tinkamai užpildyti, o skolos, paskolos mokamos laiku. Nesvarbu, ką manote, svarbu tik tai, ką mato kiti.

Jautis (04 20–05 20)

Trumputė pauzė labai apgaulinga. Tai, kas atrodo ramu ir stabilu, gali greitai subyrėti, net ir namų problemos gali pasirodyti gerokai didesnės nei iš pradžių. Tai nebus didelių stebuklų metas, bet tai laikas, kai dūžtantys daiktai primena trūkinėjančius santykius, o išbarstyta druska pasėja nerimą.

Daugiau tolerancijos, pakantumo ne tik išoriškai, bet ir viduje. Tai laikas, kai reikia mokytis.

Dvyniai (05 21–06 20)

Ar jums viso to reikia? Ar jums tikrai reikia tokių darbo, šeimos, giminės santykių? Skubėdami, lėkdami, kartu su savimi traukdami roges, kurias paliko kinkinys, bandote kai ką nuveikti, pasirodyti, įsitvirtinti.

Tačiau visos jūsų pastangos bus bevaisės, jei nežinosite, dėl ko tai darote, jei nematysite tikslo ar bent punktyrais nepasižymėsite kelio. Lėkimas laukais ir lieka tik lėkimu, net jei ir į kitą pasaulio kraštą.

Vėžys (06 21–07 22)

Ieškote rojaus? Pragaras gali būti kur kas arčiau. Tai, ką jūs planuojate, – veltui. Nesvarbu, kam visa tai skirta, nesvarbu, koks galutinis tikslas. Pasiteisinimo nėra.

Sunki savaitė užkabina finansinius reikalus, emocinius įsipareigojimus ir tai, ką saugote giliai, kas atrodo tik jūsų. Tik atrodo, kad jūsų. Kaip viską išlaikyti, niekas nežino, nes dabar Mėnulio užtemimas sujaukia nuotaiką ir užžeria šlapiu sniegu viską, kas gražu.

Liūtas (07 23–08 22)

Jaučiatės nesmagiai. Ne viskas pavyko taip, kaip norėjote, planavote ar tikėjotės. Jus aplenkė tie, į kuriuos žiūrėjote iš aukšto. Tai pamoka, kad sustoti vienoje vietoje negalima, kad reikia judėti, keliauti, matyti, mokytis. Ir nesvarbu, kas jus moko: ar svetimi kraštai, ar draugai, ar kaimynai.

Reikia mokytis, tobulėti ir išlipti iš savo kiemo balos. Šios savaitės tikslas – surasti kryptį, kuria norite ir galite judėti.

Mergelė (08 23–09 22)

Turite pakeisti kryptį. Negalvokite tik apie darbą, apie tai, kas bus ir kuo tai gali baigtis. Jei lauksite juodos dienos, ji ateis. Tegul akcentas bus pyragų kepimas, kandžių vaikymasis, adymas ir kitos linksmybės.

Neplanuokite toli į priekį arba bent apie savo planus pasikalbėkite su namiškiais – jie suteiks vertingų patarimų, kritiškai įvertins jūsų galimybes ir pasisiūlys padėti.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Kaip toj dainoj: „Jei tavo širdį ji nuvylė, ne tau jinai skirta.“ Ir nesvarbu, iš Suvalkijos jūs ar ne. Šios savaitės tema – santykiai, meilė. Krizės ir naujos pažintys. Neskubėkite ir nesiblaškykite. Bandykite išsiaiškinti nesusipratimus.

Nesiseka, komplikuota – padėkite tašką. Duokite laisvę kitam žmogui, gal taip visi bus laimingesni. Kai kam ir į darbą reikia eiti, o ten kaip visada: nei jūsų kas mato, nei kas pasigenda.

Skorpionas (10 23–11 21)

Net kvapiausios rožės su dygliais. Ir šiuo metu visi dygliai smigte sminga į širdį ir neleidžia prasiskleisti jausmams. Jei nemyli, tai ir nemylės, nesvarbu, ką dovanosite, kur vešite ar ką žadėsite.

Jokios sodininko žirklės neįveiks šio sąžalyno. Todėl energiją nukreipkite visai kita linkme – į darbus, tuos, kuriems reikia kūrybingumo, polėkio. Nebijokite pasiguosti draugams – jie supras ir padės.

Šaulys (11 22–12 21)

Finansiniai reikalai, papildomų pajamų paieškos atitraukia nuo kitų gyvenimiškų temų. Todėl nelabai aišku, kodėl dabar turėtų rūpėti filosofiniai ir religiniai klausimai, kai jums reikia mokėti paskolą ar norisi praleisti vakarą brangiame klube. Taigi filosofijos nedaug, tačiau praktiškumo taip pat. Bet juridiniams reikalams, dokumentams tvarkyti ar skubioms pažymoms gauti puikus laikas.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Viskas sukasi apie pinigus, pelną ir galimybes užsidirbti. O dar gerai būtų atsidėti ir į patikimą sąskaitą. Bet jūs žinote, kad pinigai nebyra iš rago, – juos reikia uždirbti. O darbo bus visokio: ir to, kuris patinka, ir to, kuris pelningas. Taigi turėsite rinktis. Ir greičiausiai nusvers pinigų suma. Meilei ir pramogoms laiko liks mažai, bet gurmaniškai vakarienei ar geram koncertui vieną vakarą vis tiek rasite.

Vandenis (01 20–02 18)

Ši savaitė nepalanki aktyviai dalykinei veiklai, bet puiki mokslams, debatams apie pasirinkimą, keliones ar emigraciją. Taip pat puikiai klostysis juridiniai klausimai. Bet venkite naujų pažinčių, didelių meilių. Nedalinkite pažadų, neprisiimkite keistų įsipareigojimų. Aktualiausias klausimas: kas valdžioje? Bus sunku pasidalinti įtakos sferas. Įstatymai gali pasirodyti ne itin teisingi, o ir apeiti juos bus ganėtinai sunku. Nepasiduokite, bandykite rasti alternatyvą.

Žuvys (02 19–03 20)

Pasidaro baugoka, kai suprantate, kad Dievas teisingas. Šią savaitę bus situacijų, kai negalėsite suprasti, kodėl taip vyksta ir kas tai išprovokavo. Neaišku, kodėl vieni numano, kas gali nutikti, o kiti aklai laukia.

Tai ne vien filosofiniai klausimai, tai situacijų, vykstančių greta, paaiškinimas. Bandykite rasti įvykių priežastis, pakalbėkite su kuo nors, kas gali padėti. Jei yra klausimų, turi būti ir atsakymai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.